såååå trött

Fattar inte hur jag kan vara såhär trött när jag inte gjort nått speciellt idag.. men det kanske kommer nu att jag sovit dåligt i typ en veckas tid.. inte bra, inte bra alls..
Men så kan det va.
Fasen vad skönt det skulle varit o få gå o lägga sig nu, men det är lite tidigt att gå ut med Bossi för sista gången ännu.. Men jag ska snart gå ut med henne. Anders tar ju ut henne i morgon bitti när han kommer hem.. Skönt o slippa gå från sängen o ut ibland.. :-)
Imorrn ska jag försöka komma ihåg o ta en liten blodsockerkurva med.. Är ett tag sen, men sist jag gjorde det så låg det ju okej i alla fall, så jag är inte allt för orolig..

Fy, det är inget på tv ikväll som jag kan tänka mig o kolla på tills jag somnar.. inte som jag hittat i alla fall..
O inte kan jag bränna ut nån film heller, eftersom det strular.. Jäkla dator.. hehe..

Nej, nu vaknade Bossi, så nu är de bäst att gå ut innan det händer en olycka..
Sov gott!

mysdag

Idag har det varit en riktigt mysdag. Anders och jag har bara varit ifrån varandra en timma ungefär..Skönt att ha såna dagar..
Efter att vi vaknat så gick jag ut med Bossi, o Anders åkte iväg till affären för att köpa nått gott till frukost.. :-)
Sen fixade han iordning frukost och så lade vi oss i sängen och åt o kollade på två lost avsnitt. Låg länge där och myste o kollade på Lost..
Sen var det dags för att gå upp..Anders skulle iväg till sin pappas gamla kontor för att hämta några hyllor vi skulle få och sen skulle han åka o handla. Så då var jag ute o lekte med Bossi o sen slappade jag mest.
Lagade korvstroganoff med ris till lunch.. inte min favoritmat men Anders ville ha det, så ibland får man ställa upp.. hehe..
Men ikväll så får jag god sallad.. Eller jag får säkert fixa den, men jag fick välja maten till ikväll i o m att han valde lunchen.. *hmm*
Så det blir ägg o bacon sallad.. Det är så fruktansvärt gott.. Den bästa salladen man kan göra.. Visst, kanske inte den nyttigaste men ibland får man unna sig lite gotti!

Usch, hatar dessa dagar då allt varit så bra så vet jag att Anders ska åka iväg till jobbet sen. o vara borta hela långa natten. Sen har vi bara fredag ihop. Anders börjar jobba lördag morgon o slutar söndag morgon o jag börjar jobba 8.00 på söndag o slutar 21.30.. Så det blir inte mycket till helg för oss två. Men det får vi ta igen på måndag då vi båda är lediga o ska mysa. Det är ju faktiskt nyårsafton då! :-)

Dags att gå o koka äggen så de hinner svalna..

Blev ett ganska långt o ganska så meningslöst inlägg det här.. Så en stor eloge till dig som orkat läsa ända hit! :-)

jobb o biobesök.

Nej, det är inte jag som får gå på bio. Det är Anders, med sin pappa.. Men det unnar jag dom.. Lite tråkigt bara att det blev idag. Jag jobbade ju på dan o så är alltså Anders på bio nu, så det blev inte många timmar tillsammans idag heller. Blir galen på att inte få lite mer tid med Anders. Det har varit väldigt lite av den varan sista tiden. O ikväll lär väl jag somna fort som bara den.. Brukar göra det när jag jobbat.. o imorrn natt jobbar Anders.. Jäkla skit oxå. Nästa vecka ska jag fasen låsa in oss en hel dag. Endast gå utanför dörren för att rasta Bossi, o ingen kommer få komma innanför dörren heller.. hehe.. :-)

nej, nu ska jag nog slöa lite framför dumburken.. undrar om det är något vettigt på tv idag.. *hmm*

snart sovdax!

Ska alldeles strax gå o lägga mig i sängen o titta lite på tv innan det är dags att somna för natten. Ska ju upp tidigt imorrn..igen.. jobbar 7-16 imorrn, men jag skulle få komma vid 7.15-7.20 eftersom jag åker ända från Motala.. O sen skulle jag få sluta tidigare så att Anders inte behöver stressa ihjäl sig.. Han ska ju på bio med sin pappa imorrn kväll.. Mysigt värre.. men de ska se Arn, inte min typ av film kan jag inte tänka mig. O jag har lite svårt att tänka mig att min rygg skulle palla att sitta i dom där stolarna utan att kunna ändra ställning.. Alltså man kan ju inte ändra speciellt mycket.. o det tycker inte min rygg om nu för tiden..

Gjorde nått som inte var smart förut.. Tog ett bad, o det var skönt men lite för varmt för mig idag.. + att jag inte riktigt hade ro att ligga där.. Men sen i alla fall så tvättade jag håret idag, så jag kommer se ut som ett litet troll imorgon bitti.. Men det gör inget, jag får väl ha toffs om det funkar.. hehe..

Nej, nu ska jag lägga mig för nu kom Anders ut från sin dusch stund.. *min älskling*

Sov gott!

Juldan

Då har det alltså varit julafton då.. Fattar inte hur det kan gå så fort.. Men jag är nöjd med min jul.. Eller det var lite för stressigt med åkande hit o dit o Anders skulle jobba o allt, så nästa år har vi sagt att vi ska vara hemma.. Sen kan det komma nån hit om de vill o de vi inte träffar på julafton, de kan man träffa i dagarna runt omkring jul.. Tror nog att man får ut mer av julen om man inte stressar runt så dant utan tar det lugnt o inte känner massa stress o press att man ska hinna träffa alla..
ja, ja.. Men det var trevligt i alla fall. Fick fina paket och är hur nöjd som helst!
Men lite sur är jag att en tjej lurade mig angående Anders julklapp. Hon trodde absolut inte att en medium (tröja) skulle sitta bra på Anders, hon trodde att den skulle bli för kort i ärmarna. Så jag köpte alltså en large. Men det skulle jag inte gjort, den var ju alldeles för stor!! och en medium kommer bli bra i ärmarna! Han har en liknanade tröja fast en annan färg redan som han har small i.. så den blir till att byta.. Men han fick kvittot så får han byta själv. Då kan han ju prova med för säkerhets skull..
Det var väl det enda som jag kände var riktigt tråkigt när det gäller julklapparna som jag gav.
Annars så tror jag att det blev bra..

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar som jag missat några dagar nu!
Ha en fortsatt trevlig dag!

jobdaxs

Fy, vad trött jag är!! Men nu är det dags att gå till jobbet.. o arg på en person hann jag bli nu på morgoen också.. Man ska inte kolla sin mail när man är trött.. :-)
Ha en bra söndag! (imorrn är det julafton!!!!!!)

Sista dagen i frihet

Lite känns det så.. För från o med imorrn så är jag instängd på jobbet.. Släpps bara ut för att sova lite.. hmm.. inget roligt alls!!
Det enda som är roligt är att jobba med Emma. Det ska bli väldigt roligt, så jag får fokusera på det.. För förövrigt känns det inte sådär jättelockande att vara där i helgen.. Jobbar verkligen 7.30-20.30 både lördag o söndag.. Tur att Anders hämtar mig på söndag kväll så vi får lite tid att mysa i alla fall..
Sen är det julafton på måndag.. Fatta vad tiden gått fort!! Helt sjukt.. Men det ska bli lite mysigt ändå.. Men jag är inte riktigt nöjd med julklappen till Anders som han ska få på morgonen..
Hade ju så ont i ryggen igår när jag gick o kolla så det blev bara en sak i panik.. Kanske skulle ta en tripp ner på stan o kolla lite idag med. Eller nej, kanske inte.. Vet inte om jag orkar med det idag också.. hehe.. Men ska ju gå till Östenssons om en stund, så får väl köpa nått gott till honom som han kan få på morgonen också.. Han är ju en liten godisgris så det funkar säker.. hehe

Annars så händer det inte så mycket idag. Mamma o pappa var här o tog en kopp kaffe på dan. De hade handlat julklappar o ville ha lite kaffe innan de åkte hem, och de fick de ju så gärna så!
Kul att nån hittar hit ibland.. ;-)

Ska väl hänga upp julgardiner sen med.. Egentligen vill jag inte göra det förrän på söndag kväll, men samtidigt vill jag inte ha det o göra när jag kommer hem efter att ha jobbat hela dan.. För jag kan ju inte tillåta att Anders ska göra det själv heller.. Nej, det går absolut inte.. haha.. Snacka om kontrollbehov.. Men när det gäller sånt så har jag lite kontrollbehov, inget jag hymlar med..

Nej, nu får det vara nog.. Nu ska jag hitta nått vettigare o göra!

julbestyr

Nu är den allra sista julklappen handlad.. I alla fall från mig.. Anders är iväg o handlar det sista han hade nu.. Jag har gjort i ordning julskinkan.. Min egen tradition att ha i alla fall en julskinka hemma.. :-)
image19
                                                                           
image20

Knäcken är kokad o står för att svalna.. O jag har halsbränna.. Jäkla skit.. o ont i ryggen har jag med.. ska nog kräva massage ikväll.... hehe.. det är ju sååå skönt..
Ja, ja.. nu ska jag gå o utfodra den lilla vovven o sen gå ut med henne o se om Anders kommer hem snart så att vi kan få laga mat nån gång..

Ha en bra torsdagskväll!

snart blir det tv

Ska snart sätta mig o kolla på tv.. Det är bonde söker fru.. Ska bli lite roligt att se hur det gick för paren.. Tror ju på att det håller för två av dom i alla fall.. :-) Men de andra två paren tror jag inte blev nått så seriöst med..
Men så är det här i livet.. Alla man möter och tycker om är inte den stora kärleken.. Tro mig.. jag vet..


Nej, kanske skulle ta en dusch innan det börjar på tv.. Nej, de kan jag ju inte.. Anders ville ju eventuellt ta ett bad när han kommer hem, då kan jag ju inte redan ha duschat.. så det får bli senare..

Sugen..

.. ja, inte på det sättet.. Vad har jag sagt om den där snuskiga fantasin?? Vet några som läser som med all säkerhet sitter o fnissar lite.. hehe..
Men i alla fall.. Jag är så jäkla sugen på något, men jag vet inte på vad. Känns som om det är en sån där dag som jag skulle kunna äta lite vad som helst.. Bara jag får äta.. Inte ofta jag får såna ryck inte. Brukar ju som sagt vara ganska så kräsen med vad jag stoppar i mig nu för tiden. Men vissa dagar är jag alltså som en liten djävul.. Kan äta allt vad som kommer i min väg.. Går o kollar i skåpen o kylen med jämna mellanrum för att se om det kan finnas nått gott.. Men om det inte gjorde det för en timma sen så lär det ju inte göra det nu.. *hmm* Konstig man är ibland..

Fick en lite längtan efter jul idag, men sen kom det tillbaka att det känns som om det bara strular när det gäller mig o julen, vart man ska vara, vilka som ska vara där, och när man ska hinna träffa de andra som man faktiskt vill träffa på julafton men som man tyvärr inte kan.. Ja, ni kanske förstår vad jag menar..
I alla fall.. Nu tänker jag lite mer åt hållet att det kommer vara mysigt här på morgonen när det bara är jag och Anders. Då blir det mys på HÖG nivå.. :-)
Sen när det är dags att ge sig iväg då får de bli som det blir.
Kanske blir hur trevligt som helst, eller hur rörigt som helst. Återstår att se..

Men nu vill jag inte tänka på det mer.. Då blir jag bara fast i det tänket.. Nästa år kanske man skulle vara hemma.. Bara jag, Anders och pyret.. O träffa nära o kära juldan eller nått sånt i stället..
Nej, sluta tänkt nu!


ny dag, nya bekymmer..

Fasen vilka hormoner som strömmar i mig.. mitt humör går upp o ner som nån jäkla berg o dalbana..
Fast just för tillfället känns det ganska okej faktiskt.. Fast min lilla vovve går mig på nerverna för tillfället.. hon är på ett himla bushumör o det är inte jag just nu.. Det är konstigt att hon får dessa ryck när hon är inne.. ute är hon så beskedlig så.. haha.. Alla som klappar henne ute brukar säga att vad lugn hon är.. Yeah ringht tänker jag.. skenet bedrar.
Fast hon är ganska så söt när hon försöker få igång alla på lite bus..

Idag är det alltså onsdag om jag fattat det hela rätt..
Imorrn är det tänkt att jag ska handla de sista julklapparna. Ska bli roligt o se vad jag tillslut hittar på till min kära make, eftersom jag för tillfället knappt har en aning om vad jag ska köpa (fortfarande).
Men får kolla runt lite så kanske jag hittar nått.. :-)
Hmm.. kom på att jag ska kolla i en affär som han riktigt gillar.. Kanske kan hitta den lilla julklappen där.
Vi ska ju köpa julklapp till varandra för ca 300 har vi sagt, så att det inte sticker iväg för mycket.. men sen ska vi även köpa något litet som vi ska ge på morgonen.. O det var den till morgonen som jag ska titta i den lilla affären tror jag nog.. :-)
Vill ju köpa den perfekta julklappen till honom. O han säger att jag inte ska sätta sån press på mig själv, att det blir bra med vad jag än köper. Men så funkar ju inte riktigt jag då då.. Jag vill ju att det ska bli perfekt!!!
Hmm.. ja, i alla fall så det ska jag göra i morgon eftermiddag när Anders slutat jobba..
Sen ska jag skicka iväg honom till affären så att jag kan göra en julskinka o lite knäck på kvällen.. För så ska det vara på jul.. Han ska även få köpa julgardiner till vardagsrummet..

Nu ska jag fixa mat till voffsing o sen ut med henne innan det är dags att utfodra mig o Anders..

Det går över..

..väldigt fort ändå när min kära make är sur på mig.. hehe..
Vilket är en himla tur... :-)
Nu är han hos läkaren o så det ska bli intressant vad han säger om min plutts ben..
Bossi ligger och sover.. Hon blev badad för första gången (iaf hos oss) idag, så hon är nog lite trött efter det.. Men hon var så duktig så..

Ja, usch.. Jag är så trött redan på att vara så svullen i min vänstra hand.. Är verkligen så illa så att jag inte kan ha på mig ringarna.. Vissa dagar har jag dem på mig i alla fall.. Vill ju ha dom på mig..
Men vissa dagara går det verkligen inte.. Då sticker det så dant i fingrarna så jag håller på att bli galen!!

Ja, så kan det vara.. Nu ska jag inte gnälla mer.. Ska vänta på att Anders kommer hem, sen ska vi ut o gå lite längre med Bossi.. Eller längre o längre.. Blir ju inte jättelångt ännu.. Hon orkar ju inte riktigt det, men långt för henne i alla fall.. :-)

Lillskruttan o tjuriga karlar

Våran lilla bebis här hemma (Bossi) har inte blivit bättre på att äta än.. Blir galen på det! Trots att hon är pigg o allt så hon svälter ju absolut inte så blir man ju lite orolig.. Men för en stund sen fick jag ett tips av min kära mamma.. Att jag ska blöta maten i buljong istället för vanligt vatten.. Så har hon gjort med en trilskandes valp.. :-)
Så till eftermiddan blir det mat med buljonglukt/smak. Det är redan förberett och står på spisen för att svalna!
Hoppas bara att det lockar henne lite mer.
Lilla pluttan..
får tvångsmata henne om hon inte äter snart.. haha. Eller, nej, så långt ska det väl inte behöva gå.

Just nu har jag en lite småarg man runt mig.. Han smäller lite i skåp o har sig.. o jag vet att det är mig han är arg på, för jag kommer inte på vad jag vill äta. O då blir han arg, jag blir frustrerad och säger att han inte behöver bry sig om vad jag äter.. Jag fixar det själv om o när jag vill ha!
Men då blir han bara ännu mer sur..
Får låta honom vara det ett tag så kanske det går över.. eller kanske inte.. han är ju allt ett litet tjurhuvud emellanåt. haha..
Tur att jag älskar honom ändå.. Fast ibland älskar jag honom mer än vad jag gör när jag är han är på det här humöret..

Nu ska jag fixa klart buljongen.. Den borde ha svalnat nu..

Ny läsare.. :-)

Har upptäckt nu att min kära syster yster läser min blogg.. hehe.. känns roligt! Välkommen hit! *puss*
Nu har precis hennes man T varit här o hämtat deras små troll som varit här en stund idag.
Vi har ätit frukost o tittat på Pettson o Findus, tomtemaskinen..
Så mysigt så.. Dom är för söta dom små trollen.. O inte har de glömt att jag skämtade om att vi hade hustroll inne i kläkammaren. Det måste dom prata om varje gång de är här.. Men  jag har sagt nu att våra hustroll har flyttat... Haha.. Ibland känner jag mig lite elak, men de verkar inte vara så rädda för "hustrollen"..

Anders åkte precis iväg för att träna, Bossi har precis varit ute o ser ut att vilja vila en stund.. Kanske skulle passa på att slöa lite jag med då..

Hoppas att ni har en bra tisdag!

Lycklig!!!

Idag har jag varit på MVC på amningsinfo. Efter att det var slut skulle alla få sina modersintyg som ska lämnas in till försäkringskassan.. :-)
Sen hände nått underbart, jag fick lyssna på hjärtljuden!! Pyret var samarbetsvillig idag och for inte omkring så himla mycket så det var inte så svårt att få in hjärtöjuden.. O allt lät så bra så!
Synd bara att inte Anders var med.. Han blev så ledsen när jag sa att jag fått lyssna på hjärtat.. Men vad ska man göra.. Det strulade ju med hundvakt imorse, så det blev ju så att Anders fick vara hemma med Bossi, o jag fick vara själv på MVC..

Ja, så nu kommer nog jag gå omkring med ett fånigt flin hela dan.. hehe.. helt underbart o få bevis på att något lever där inne genom att få höra hjärtat eller se på den lill* på ultraljud..

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar o sen ska jag nog ta det lite lugnt ett tag.. är lite trött idag.

Varmt bad, kallt ute..

Tog ett varmt skönt bad förut medans Anders satte upp hyllor i badrummet åt mig.. *tack älskling!*
Efter det kom jag på att Bossi skulle ju ut igen. Så vi klädde på oss som om det vore tjugo minusgrader ute..*hehe* Men Bossi verkade inte heller vilja vara ute, för så fort hon hade kissat så började hon dra innåt igen.. efter en stunds lockande o pockande så gav vi upp och gick in.. Hon är söt den lilla tjejen.. o har en vilja som inte är av denna värld emellanåt..

Nu står Anders i duschen, när han är klar så ska vi krypa ner i sängen o mysa.. (nej, sluta ha sån snuskig fantasi!!) vi ska se på film o bara vara nära.. Länge sen känns det som..

Önskar alla en god natt!

p.s. ni har inte glömt att tända tredje ljuset idag va?d.s
image17

Skit dag!

Idag är det ingen bra dag.. Kan inte riktigt förklara varför.. Det bara känns piss allting.. Men som sagt, jag vet inte varför.. Jobbigt o känna såhär..
Nej, fy.. ska lägga mig o kolla på tv en stund nu o se om det blir nått roligare idag..
Ha det!

Uppdatering:
Är nog en himla massa hormoner i mig.. Grät en skvätt nyss, o nu känns det lite bättre igen.. Konstigt vad en graviditet kan ställa till med i ens kropp..  :-D

nyss kommit in...

..från en lite längrw promenad med Bossi.. Hon var så duktig idag.. Hon gick bra och hon höll inte på o trilskas som hon kan göra när det är mörkt och man är ensam med henne.. Hon vill helst att det ska vara två som går ut med henne den lilla skruttan.. :-)
Men som sagt, nu gick hon jättebra! Hon åt även kanon bra nu på eftermiddan.. Hoppas att hon äter lika bra ikväll.. Då kanske det har vänt.. Vet ju att valpar kan vara lite jobbiga med maten i början efter en flytt, men man blir ju lite orolig ändå..  Men nu kanske det har vänt alltså... *håller tummarna*

Anders jobbar hela långa dagen, så det är jag, Bossi och Betty hela långa dagen helt ensam.. Vilket är lite mysigt, men man saknar ju Anders..
Känns som om han inte har varit hemma så mycket sista dagarna.. Men i nästa vecka ska det nog bli bättre hoppas vi.. :-)
Eller det måste det bli.. Hade ju tänkt köpa julklapp till Anders på typ torsdag.. Bara att hålla tummarna för att det kommer funka.. För han har ju inte köpt till mig ännu heller.. (säger han, vad vet jag)
Så vi måste få lite tid i nästa vecka..

Ja, ja.. det löser sig nog..

Nu ska jag läsa lite bloggar o sen kolla lite på tv...


Ensam.. eller inte..

Nu sitter jag ensam. Eller ensam är jag ju inte, har ju Betty o Bossi här hos mig..
Anders är iväg på julbord med jobbet och pappa som kom hit nu på eftermiddan har också gett sig iväg på julbord, o kvar blev jag..
hmm.. jag får äta på varma mackor ikväll jag... Inte riktigt lika gott.. men, men.. det duger åt mig.. hehe

Tänkte bjuda på ett kort på Bossi idag igen.. :-)
Hon är så förskräckligt söt!!
Nu ska jag kolla lite bloggar..

Kallt

Fy, idag är det kallt ute.. Jag blev helt iskall om kinder o ben nu när vi var ute o gick med Bossi, men lite skönt är det samtidigt.. Jag menar det ska ju vara kallt såhär års..
Snart blir det mat och sen blir det till att åka mot Mjölby.. Ska förbi mamma o visa bilder från senaste ultraljudet också..

Frukost

Nu som först sitter jag och äter frukost. Har sovit förskräckligt dåligt i natt. Vet inte riktigt varför, men jag har ju mina perioder. Iaf, jag var ju ute med Bossi imorse och sen tänkte jag det att jag lägger mig igen o sover en stund till. Men det ville varken Betty eller Bossi, de skulle leka... *grr*
Men nu för ett tag sen så pallrade jag mig upp och gav Bossi mat och sen var jag ute med henne igen, och nu sitter jag här och har som sagt precis fått i mig min frukost.. Sent för att vara mig kan jag lova..
Ja, ja.. Idag ska jag alltså jobba.. Måste kolla om jag kan så igen sidorna på ett par mammabyxor som jag fått av min kära syster.. Tänkte ta dom till jobbet, då mina byxor där sitter så hårt nu för tiden.. hehe..
Kanske borde ta tag i det ganska så snart.. Har ju inte all tid i världen på mig kom jag precis på..

Anders är o tränar och när han kommer hem ska vi ut o leka med Bossi. Det är mycket roligare när vi går ut tillsammans.. :-)

Ha en bra torsdag!

Trötter

Usch, vad trött jag blev efter maten o lite prat med Emma.. :-)
Bonde söker fru är på tv nu och det står på här brevid mig.. Men jag orkar inte riktigt sätta mig o kolla på det. Känns som om jag kommer somna om jag sätter mig i soffan, så de e bättre o sitta här en stund till innan jag ska ut med min lilla tjeja (Bossi) sista gången för idag, sen ska vi gå o lägga oss o sova tills imorrn bitti förhoppningsvis.
Jag har ingen sovmorgon imorrrn så.. Ingen som kommer hem o tar ut Bossi och ger mig frukost. Anders slutar inte lika tidigt imorrn och när han väl slutar så ska han bara hem o hämta sin träningsväska o åka o träna..
Men sen kommer han hem o umgås med oss lite, innan det är dags att åka mot Mjölby.. Ska ju jobba 15-21,30 imorrn.. Ska bli kul, det är ju ett tag sen jag jobbade så..

Ja, ja.. nu ska jag inte tjata om det..
Om jag inte skriver mer sen så önskar jag er en god natt!

Fan...

..va ont det gör o bränna sig..  Håller på o göra mat, (pommes o korv) o brände mig på ugnen.. På tummen, mitt på knogen!
Ont som fan!!
Synd om mig så in i den nu!

Julklappar

image15

Hmm.. jag har typ bara Anders kvar att köpa julklapp åt. Men jag kan verkligen inte komma på något att köpa till honom.. HJÄLP!!
Har kollat runt lite, men hittar inget roligt. Vill ju att det ska vara genomtänkt och något som han behöver men som samtidigt är roligt.
Inte lätt det där..
Fasen, vad han är svår att handla till..
Får väl kolla runt lite till, men är det någon som har nått bra förslag så skriv det för guds skull! ;-)

Jäkla Anders jobb!

Nu är jag sur! Anders fick åka o jobba mycket tidigare än vad som var tänkt idag.. För att killen som skulle jobba är sjuk.. O det kan ju alla bli så det är inget med det. Det är det att ingen annan kunde hoppa in så då fick som sagt Anders ta de.. Inte vad jag hade tänkt mig idag.. Jag som hade tänkt mig en hel eftermiddag med mys.. Tji fick jag.

Idag har det inte hänt sådär jättemycket.. Vi var ute med Bossi en bra stund på förmiddagen idag och lekte men vi gick även en runda. Ska nog försöka göra det på förmiddagarna. Hon har ju så fruktansvärt mycket energi på morgonen o förmiddan så det är nog det hon behöver. Så det har varit en relativt lugn dag.

Behövde inte gå ut i morse heller. Jag var ute så sent med henne igår kväll så Anders tog ut henne när han kom hem från jobbet.. Skönt att ligga kvar i sängen!
O min kära man hade varit så söt så han hade varit och köpt goda smörgåsar till min frukost så jag fick lyxa lite idag. Tur att man blir lite bortskämd ibland. Behöver verkligen det!

Ikväll blir det att ta det lugnt. Kanske ska fixa lite i lilla rummet, som fortfarande inte kommit i ordning efter flytten.. hehe.
Hade tänkt att göra det på fredag förmiddag, men om jag orkar tar jag nog tag i det ikväll som sagt, så slipper Anders vara med. Inget roligt o städa..

Ja, ja.. nu ska jag läsa några bloggar o sen ska jag titta på tv (o kanske städa då..)

UL

Vi har alltså varit på ultraljud idag. Det gick så bra så, men pyret vill inte riktigt visa sig som vi vill.. hehe..
Men allt såg bra ut och hjärtat slog så fint så.. :-) Tyckte till o med att pyret sög på tummen en kort stund.. O det kunde mycket väl vara så sa läkaren.. Så underbart gulligt..
Hade moderkakan i framvägg vilket innebär att den ligger som en liten stötdämpare mot sparkar o så, så det är inte så konstigt att jag inte känt sådär jättemycket av pyret ännu.. Kändes skönt att hon förklarade det!
Datumet för beräknad födsel var inte riktigt som hon sa på förra ultraljudet, men hon ändrade inte datumet för bilderna var bättre förra gången så dessa bilder som togs idag var inte riktigt lika tillförlitliga.. så enligt förra UL besöket så ska jag ha 11/5-08 och enligt dagens besök 6/5-08 så det skiljer ju bara fem dagar.. Så det kändes som det kunde kvitta.. :-)

Ja, ja.. nu ska Bossi få mat, sen ut med henne.. igen.. och sen ska jag fixa mig lite mat också, så vi(pyret o jag) inte svälter ihjäl ikväll..
image11

Tisdag 11/12

Idag är det dags för UL igen.. Ska bli så himla mysigt att få se pyret igen! Är lite nervös. men inte lika mycket som förra gången.. har ju ändå sett den lill* två gånger förut och allt har sett bra ut då, så det gör det säkert idag med.. Men det är klart.. Lite nervös är jag som sagt.. Undrar om Anders är det.. Han har inte sagt något om det..
Han är iväg just nu.. Han skulle till apoteket och köpa magmedicin till honom och sen till affären o köpa äpplejuice till mig.. Så jag kan dricka mycket nu innan vi ska iväg.. Får ju inte kissa mer innan heller nu.. O ska inte vara där förrän halv två.. Men det är ju för att är man kissnödig så trycker urinblåsan upp allt och det är lättare att se.. :-) och vad gör man inte för att få en bra bild på den lill*
Jag är så sugen på att ta reda på vad det är för nån som bor där inne, men samtidigt vill jag inte.. Vill ju ha det att se fram emot..
Men nyfiken är jag!!
Nej, nu ska jag gå o fixa håret!
Ha en bra tisdag!

Sju önskningar

Blev utmanad av Emma

Mina sju önskninar:
  • Mina nära o kära får må bra och vara lyckliga
  • Att min graviditet ska gå bra och att vi får ett friskt barn
  • Få en fast anställning när jag varit mammaledig
  • SNÖ!
  • få mer julkänslor
  • Anders ska få hjälp med sitt onda ben så han kan sporta lite igen
  • Att tiden ska gå fort till maj!! ;-)

Ja, nått sånt.. Inte för att det är sådär jätteviktiga saker en del, men det är det jag önskar mig för tillfället i alla fall!


TRÖTT! :-)

Man blir verkligen trött av att ha en liten valp hemma! Det är ju självklart värt det, men som sagt.. Det är en hel del jobb..
Just nu försöker jag få tag i försäkringsbolaget o prata med dom om försäkring på henne.. Det ska man ha! Men det bara är upptaget! *grr*
Första natten som Bossi var här var riktigt jobbig. Hon gnällde o pep och jag var tvungen att ligga o klappa henne typ hela tiden.. Men det är ju inte så konstigt.. Det var ju otäckt med en ny plats o nya människor såklart!
Inatt har det gått betydligt bättre.. Nån gång har hon gnällt till men då har jag bara varit tvungen o sträcka ner handen en liten stund så har hon lugnat sig o somnat om.. :-)

Nu fick jag i alla fall tag på försäkringsbolaget.. Så nu är hon försäkrad o klar!

Läget just nu är att Bossi ligger o sover, Anders jobbar o jag passar på att kolla lite bloggar.. Ska alldeles straxt gå o diska, blötlägga lite mat till Bossi, sen ska hon få äta o sen gå ut en stund..
Vid två kommer R (Anders brorson) som ska vara här då hans pappa jobbar.. så jag ska väl kolla lite om jag hittar några roliga barnfilmer att ladda ner.. Eller hmm.. som jag har menar jag.. :-)
Någon som har nått bra förslag??
Innan R kommer ska jag också ha hunnit äta lunch.. Men det hinns nog med det med..
Men det är dags o sätta fart!
Ha en bra måndag!

Nu är hon hemma!

Nu är våran lilla Bossi hemma! Hon är så fruktansvärt söt och hon var så duktig så på vägen hem!
Fatta att hon sov mesta delen från Karlskoga till Motala.. Det är min tjejja det.. hehe..
Sätter in en bild som är tagen från stället där vi hämtade henne så ni får se en första bild.. Det kommer fler sen..
image14

seg

Min kraft försvann lite.. Men nu ska jag ta tag i det igen.. Nu är det dags för dammsugning o sen ner i tvättstugan upp o in i duschen.. Fixa mig o sen ner i tvättstugan igen.. Det är ett jäkla spring upp o ner.. ! Hmm..
image13

Oj!

Vad tiden går fort ändå när man går upp tidigt o sätter igång med nått...
Nu på morgonen har jag hunnit med att tvätta.. (ska ner snart och hänga det sista på tork) Jag har diskat, och plockat iordning vid min säng, bäddat och plockat upp de leksaker från golvet som tillhör Betty som hon inte får ha kvar..
Eller jag har plockat upp de jag leksaker som jag ser.. hehe..
Så nu ska jag som sagt ner snart och hänga upp det sista på tork, sen ska jag upp till lägenheten.. Tänkte dammsuga av lite.. Hmm.. undrar hur tidigt man kan göra det utan att stöta sig med grannarna.. Sen ska jag duscha o fixa iordning mig, hämta upp tvätten o nånstans under den tiden kommer förmodligen Anders hem.. Om han inte vill stanna på jobbet när jag gått upp tidigt.. Brukar inte ha sådär jättebra morgonhumör kan jag ju inte påstå.. Stackarn, vad han får stå ut med.. hehe..
Men i alla fall.. Sen är det snart dags för oss att bege oss iväg mot Karlskoga... *Jippie*
Ja, så kommer de närmsta timmarna se ut för mig!
Kanske skriver nått mer innan vi drar idag.. Det är sånt som märks..
Nu.. Tvättstugan!
image12


TIDIGT!

image10

Usch o fy för att gå upp såhär tidigt.. Men nu är de första maskinerna med tvätt igång.. o jag ska alldeles straxt lägga mig i sängen o glo på tv tills jag ska ner nästa gång..
Kollade lite på Idol igår.. Ja, det var väl rätt som vann då kanske.. Men när man hörde Kelly Clarkson så hör man ju vissa skillnaderi kvalite. Men Marie kanske kan bli så bra med lite träning, vad vet jag..

Nu kallar sängen på mig!
Ha en underbar lördag, för det ska jag ha! image11

Sov gott

Nu är det dags att hoppa i säng.. Ska ju börja tvätta kl 7 imorrn bitti.. Inget roligt alls, men vad gör man inte..
Hoppas att ni får sova gott därute!
Kram kram!
image9

kloklippning

image7

Nu har jag klippt min lilla gullunges klor.. Hon är så duktig så.. Idag låg hon nästan o spann medans jag gjorde det. Annars så brukar ju Anders hålla henne medan jag klipper, men jag tänkte att äh, jag provar, är hon inte still så får det vänta tills imorrn.. Men som sagt, hon var så duktig så.. :-)
Undrar hur hon reagerar imorrn.. hehe.. ska bli kul o se!!
Tar med en liten bild på min sötnos..
image6

Hon har dock vuxit lite sen dess.. Bilden är när vi precis hade hämtat hem henne då hon var 12 veckor, o det var ju ett tag sen..
Ja, ja.. kanske ska lyssna lite på Idol nu..

Hmm..

Undrar varför så många måste göra påhopp på andra genom sina bloggar...
Jag menar, visst.. Jag har också varit arg, irriterad o rent asförbannad när jag skrivit.. Men jag hänger aldrig, aldrig ut någon.. Det ska gå riktigt långt innan jag gör en sån sak.. Varför gör då andra det? Mår de bättre av att hacka på andra? Jag förstår inte riktigt vad man får ut av det.. Man kan ju tänka så långt att det finns faktiskt folk som tar åt sig, som mår dåligt av det som skrivs om dom i bloggar o kommentarer.
Om det är någon blogg som man stör sig på.. SLUTA LÄS DÅ! Det är ingen som tvingar er att läsa dessa bloggar, eller?
Tycker det är helt sjukt att men del har varit tvugna att sätta lösenord, o allt möjligt för att stänga ute vissa läsare..
image5


Ja, ja.. en sak till jag ska gnälla lite om är att jag har ju en sida på familjeliv..Satt o kollade runt där lite idag och kom fram till en tjejs sida som också är gravid. Hon är några veckor längre gånget än vad jag är har jag för mig om.. Men i alla fall.. I sin blogg där skrev hon att hon blev så irriterad på många på familjeliv för dom var så rädda o oroliga hela tiden.. Men det kanske inte är så konstigt??? (tycker jag i alla fall)
O så skrev hon att man i princip var dum i huvudet som tog medicin mot olika saker som halsbränna, huvudvärk osv.. men det är väl lite olika om man behöver det eller inte..
Visst, jag tar inte heller nått sånt förrän jag verkligen inte klarar mer.. (om det inte går över)
Men att klaga o verkligen nedvärdera människor som tar det tycker inte jag är så snällt direkt..
Men som sagt, jag gillade inte hennes blogg, så därför ska jag inte läsa den mer..

Tur att jag har hittat ytterligare två bloggar som jag verkligen avgudar!
Har blivit besatt av dem!
Den ena är babbi.blogg.se och den andra missmaddis.com
De skriver så ärligt och helt rakt upp och ner.. (igen.. tycker jag)
Går för tillfället in flera gånger per dag och kollar om de skrivit nått.. hehe.. besatt.. nej, vaddå?image4

Hoppas förresten att det var okej med dom att jag skrev ut deras här.. Hmm.. kanske ska skriva till dom o vill dom så tar jag bort det sen då..

Nu ska jag prata lite med Emma!

Fredag

Hmm.. undrar om jag ska se idol ikväll? Egentligen finns det ju ingen mening med det..Är ju inte överförtjust i nån av dom som är i final.. Så kanske bättre att se nått annat.. Eller? Nja, jag kanske måste se det så jag kan sitta o gnälla hela vägen till Karlskoga imorrn.. Ja, för imorrn ska vi dit.. Hämta hem våran Bossi.. Ja, för jag tror att vi har bestämt oss för det namnet..
Idag har vi varit o köpt transportbur, mat, mat o vattenskålar.. Så nu blev man lite fattigare igen.. Men det gör inget.. hehe
Ska sätta ut bild på henne så fort vi har tagit några..

Nej, nu ska jag fixa lite..

Mörkt

Varför ska det vara så mörkt ute?? Tycker inte om det.. Om det ska vara mörkt så ska det också ligga massa snö som gör att det ser lite ljusare o mysigare ut.. inte som det är nu!
Då blir man bara trött..
Längtar tills världens underbaraste man (enligt mig) kommer innanför dörren.. Då ska jag redan ligga i badet så ska han bara strippa av sig o sjunka ner.. *mums*
Älskar verkligen min lilla Anders av hela mitt hjärta.. Vem kunde anat för ett år sen att jag skulle vara i den situationen som jag är i??
Fattar inte varför jag ödslat så mycket tid på killar som inte varit bra för mig.. Varför jag inte trodde att jag var värd mer.. Men nu vet jag att jag är det, o det har jag Anders att tacka för!
Längtar något otroligt tills på lördag! Ska bli så roligt!!

Hmm.. ja, så kan det vara.. Känner mig allmänt glad idag, som det kanske märks.. Även att jag har mått illa o haft skallebank, så är jag glad!

Det måste ändå vara sann glädje när man känner sig nöjd med livet även när man inte mår sådär toppenbra!?!

Är så glad för Emma o hennes pöjk med! :-D Ett stort GRATTIS till er!

Nej, nu ska min fiskgratäng in i ugnen har jag tänkt mig, så jag får nån kvällsmat.. :-)

Torsdag!

Dagarna kan inte gå snabbt nog just nu... Är så himla lycklig o nöjd med mitt liv som det är för tillfället och det enda jag vill är att tiden ska gå lite fortare tills maj så jag kan få se vem det är som bor där inne i mig.. :-)
Fatta att jag ska bli mamma!! Helt sjukt ju!! Fast det är verkligen det bästa som hänt mig! Helt klart..
Nej, nu ska jag nog masa mig iväg till affären så jag kan få i mig nån mat idag med..

ha en underbar torsdag för det tänker jag ha!

*gäsp*

Nu sitter jag här och är riktigt trött.. I natt har jag iof kunnat sova skapligt, men jag har blivit mycket mer kvällstrött sen jag blev gravid.. O sen har jag ju faktiskt varit o simmat idag, vilket jag alltid blivit trött efteråt av.. Men skönt var det. Dock fick jag lite ont i ryggen, men det släppte snart.. Så det ska jag göra snart igen!

Anders ligger i soffan o kollar på nån Harry potter film.. inte min typ av film, så jag ville inte se den.. Har inte sett någon av de andra, så jag skulle väl inte fattat sådär jättemycke i alla fall.. eller hur är det? Måste man ha sett dom i ordning?
Eh.. som sagt, jag har ingen aning.. o jag är ju inte så intresserad av det heller..

Han får nog sitta uppe själv o se klart den har jag en känsla av, för mina ögonlock vill bara falla ner... *gäsp*
Nej, nu reser jag mig o går o borstar tänderna o fixar lite!
Sov gott!

tisdags kväll

Snart ska jag börja med maten.. För mig är det lutfisk o potatis o sås som gäller.. *MUMS* Älskar verkligen det!! Men Anders har aldrig ätit det, så han ska åka iväg snart o handla hem något mer, ifall han inte tycker om det.. :-)

Idag har jag ju varit på Ams.. Fan, var så arg när jag gick därifrån så jag ville bara skrika.. Hon tyckte att jag skulle söka i hela sverige, trots att jag är gift och väntar barn.. Man kunde ju veckopendla.. Men hur f*n ska det fungera om man har barn och båda jobbar inom vården och har oregelbundna tider?? Har man otur så tar det ju hur lång tid som helst mellan gångerna man får leva som en normal familj.. Fattar inte hur dom tänker.. Jag menar det måste finnas gränser..
O skulle vi flytta för långt så att inte Anders kan pendla då blir ju han arbetslös där istället.. Han har ju liksom fast tjänst här..
O det sa jag till henne också, men då sa hon bara att ja, jag vet inte vad jag ska säga.. Nej, men va tyst då då tänkte jag...
Men nu ska jag inte träffa nån där förrän om tre månader i alla fall.. Skönt det.. Jag måste som max prata med nån i telefon därifrån...

Nej, nu ska jag fasen börja med maten.. Är hungrig som en varg..

Arbetsförmedlingen nästa..

Sitter här med tandborsten i mun, sätter upp håret o försöker skriva samtidigt.. Känner mig inte alls lockad till att gå dit idag... men man måste ju.. annars är det bye bye a-kassa.. O innan jag hittat nått mer timvik så att jag klarar mig så kan jag inte bli av med den.. så är det.. O det är ju inte det att jag hatar Ams så otrolig mycket, utan det är hela grejen.. Ähh.. kan inte förklara.. Men nu ska jag som sagt gå.. ska vara där 09:15 ju...

Ha en underbar tisdag!

Go´natt

Nu är det fasen dags att krypa till kojs.. Ska ju vara på arbetsförmedlingen 09:15 imorrn.. o eftersom Anders har personalmöte då så blir det till att traska, vilket innebär att det blir en tidig morgon imorrn..
Efter att jag varit där o Anders kommit hem så ska vi eventuellt tvätta.. Ska se om det finns nån annan tid, då vi inte har speciellt mycke tvätt, o finns det en annan passande tid så ska vi nog leta efter de sista julklapparna som ska inhandlas.. :-)
Annars blir det handling på onsdag o tvätta imorrn..
Men det återstår att se.
Säger det återigen.. Go´natt o sov gott!

det lider mot kväller tror jag

Klockan är 16:49.. Anders o jag har precis kommit hem efter att ha varit o handlat.. Jag sitter o läser bloggar, Anders spelar tv spel.. Att det kan vara så roligt.. hmm.. :-)
Ska snart sätta mig o sticka lite tror jag.. Vill ju bli klar med min halsduk nångång den här vintern.. o det är ju en bit kvar.. hehe

Det blev tyvärr ingen simhall för mig idag.. Det spännde så dant på sidan av magen så jag blev lite orolig.. Men  sen fick jag förklarat för mig att det med största sannolikhet bara är växtxärk.. Så då lugnade jag ner mig, och nu gör det inte riktigt lika ont längre.. Så det kanske blir en tur till simhallen imorrn istället.. Vill ju simma ju!!

Nej, nu ska jag sätta mig o sticka o tydligen tycka synd om Anders när han dör i spelet.. För det är ju så synd om honom då..  :-D

Måndag

Usch, är riktigt seg just nu.. Har sovit riktigt kasst i natt.. *suck*
Men, men.. bara att se pigg o glad ut.. Har ju lite o pyssla med idag i alla fall..
Mitt Parlino kontantkort kom inte idag.. *morr* Men det kanske kommer imorrn då. Beställde det ju i onsdagskväll och det stod att det skulle ta några dagar så det borde ju komma vilken dag som helst..
Nej, nu ska jag fixa lite tror jag!
Ha en bra måndag!

image3


Ny igen..

Ångrade mig angående namnet igen.. hehe..

min första blogg var petrahugoh.blogg.se och min senaste som jag skapade idag var puttras.blogg.se
Men sen kom min syster på att det skulle ju vara tutu, då hon kallar mig det.. Så nu vet ni det.. Nu ska jag inte byta fler gånger!

RSS 2.0