God natt

Nu är det dags för mig att krypa till kojs.. Alldeles ensam... *snyft*
Bossi är helt galen.. Sitter vid fönstret o små morrar.. Lilla pluttan.. hon hör väl nått, för jag har kollat ut o det finns inget..
De börjar väl komma lite vakt i henne... Lilltjejen.. :-)
Hon är för go.. blev rädd för en kille o en tjej som kom o gick mot tvättstugan förut när vi skulle in efter kvällspromenaden.. Hon är inte så tuff som hon vill verka alltid..  Hehe..

Sitter o pratar med mamma  för tillfället. Ska förbi där en snabbis imorrn o visa senaste ul-bilden.. Hon har ju inte sett den ännu.. så det är väl dags att hon får göra det.. :-)

Nej, nu ska jag verkligen hoppa i säng.. Får ju ingen jättesovmorgon imorrn.. o ingen som skämmer bort mig med frukost på sängen.. :-/

Natti natti på er allesammans!

Tråååkigt

Jag har så fruktansvärt tråkigt.. Har ingen lust med nått heller.. Kanske vore bäst att lägga sig i badet, men jag har inte riktigt ro till att ligga still heller..
Fan att jag ska vara på detta humöret när jag är ensam.. Eller ensam är jag ju inte, men jag kan ju inte springa ut o in med Bossi hur mycket som helst...

Nej, kanske ska göra ett försök att titta på lets dance igen.. Skulle börja titta på det, men det var ju inget roligt de heller.. :-/

Ha en fortsatt bra fredag.

Fredag

Mår inte särskilt bra idag.. Mår illa till o från.. usch, sen så ska Anders åka o jobba typ nu.. Inget roligt alls.. Allt är tråkigt idag!!!!

Nu ska jag slappa!

Träningen fortsätter..

Hon är så himla duktig våran lilla tjejja.. Har verkligen fått ny energi till att träna med henne nu när det verkar gå åt rätt håll..! Håller tummarna för att det ska fortsätta så!
Nu ska jag snart träna lite till o sen ska hon få vara igen..
Man ska ju inte hålla på för länge, då tycker hon att det är tråkigt och då ger träningen ingenting.. Men så kortisar då och då verkar hon ju inte ha nått emot.. Efter att jag tränat lite till med henne så ska jag lägga mig på soffan igen.. Mår illa som bara den.. Inget roligt alls!
Hoppas att det går över snart...

Torsdag

Idag vaknade jag otroligt utvilad.. Låg till o med o tittade på Anders och log lite för mig själv innan jag var tvungen att väcka honom.. :-)  han är ganska så söt när han sover kan jag lova.. hehe..

Sen när jag väl väckt honom så gick jag ut med Bossi o han gick upp o plockade fram till frukost.
Fattar inte att jag blivit en sån frukostmänniska.. Förr åt jag sällan frukost, men nu för tiden så håller jag på att hungra ihjäl innan jag får frukost på morgonen.. :-)

Nu är i alla fall Anders o jobbar o jag har ätit lunch. Blev en smörgås och mannagrynsgröt idag. *mums*

Har även tränat lite med Bossi idag. Hon är riktigt smart ibland.. Det är så otroligt roligt att träna med henne när man märker att hon verkligen förstår vad det är man vill att hon ska göra.. :-)
Kommer nog bli bra med allt så småningom..

Nu blir det att slappa på soffan en stund innan det blir lite mer träning med henne o sen en promenad i solen.. Så skönt så!

Hoppas ni har en bra dag!

hundjobb



Idag har vi köpt sele till Bossi, för att se om det ska hjälpa till så att hon inte drar så fruktansvärt mycket.. O vi har testat det en gång nu o det gick kanonbra!
Hon gick så fint så.. O började hon dra så räckte det med att bara hålla emot en kort stund så lugnade hon sig och gick bredvid oss.. :-)

När vi kom in efter våran promenad så gick vi raka vägen till badrummet och badade den "lilla" tjejen.. Snacka om att vara skitig! Vattnet blev precis svart.. hehe.. men det blir ju så när hon går omkring i gräs o gegga när det är sånt här väder..

Annars så har det varit en städ dag här idag. har dammat, dammsugit och torkat golv.. Så skönt när det är klart.. Just nu håller Anders på o lägga på mattor, första gången vi testar ha det efter att Bossi kom hem. Ville ju inte ha det när hon inte var rumsren, lite jobbigt när hon kissar på mattorna.. :-) Eller vi har haft en matta under bordet i vardagsrummet. O den har hon ju prickat in ett antal gånger.. Men den ska vi byta ut sen..
I alla fall, nu har hon inte kissat inne på två veckor så nu chansar vi och lägger på lite mattor igen, blir mycket mer hemtrevligt och lite varmare hemma när det finns lite mattor!

Fy, blöt hund luktar inget gott alltså.. Bossi har valt att lägga sig här bredvid mig o biter på sitt tuggben, och usch vad hon luktar, men det gör inget.. Ett litet pris att betala för att få ha en sån underbar hund här.. Kom verkligen fram till idag att jag skulle inte byta ut henne för allt i världen. Ja, det skulle va om det visade sig att pyret inte tålde henne, men det kommer nog inte inträffa.. Eller jag hoppas inte det i alla fall..

Nej, nu ska jag äta klart mitt äpple som jag äter för att inte hungra ihjäl tills Anders duschat, o sen ska vi äta räktoast ikväll.. *mums*
Men känner jag mig själv rätt så slutar det med att jag bara sitter o äter rostat med lite majonäs på o struntar i räkorna.. hehe..

ha det bra!

Barnvakt

Idag är vi barnvakt till systers små troll..  Oj, så de testar för tillfället.. Försöker med allt, o arg blir man o antingen så börjar dom gråta eller så skrattar dom.. O vad gör man åt de sakerna? Grr.. Bara att stå fast vid det man säger så de inte tror att de "vinner" om de gör något av de..
Iaf.. nu är det inte allt för länge tills syster yster hämtar dom..

Sen ska Anders o jag åka o handla lite, Bossi får vara i bilen under tiden..  :-) Hon blir ju helt överlycklig när hon ska få åka bil.. Lilla pluttan.. :-)

Efter det ska vi fixa mat.. Blir tacos ikväll.. O sen ska jag ta ett bad och efter det har jag blivit lovad massage.. Så skönt det ska bli!
Just för tillfället så står Anders o pillar med mitt hår.. Älskar när han gör det!
Nej, nu ska jag snart kolla på bolibompa. hehe.. roligt roligt..

Hoppas ni haft en bra tisdag!

Föräldraförberedelse

Ja, det är det som står på schemat idag.. klockan 13.30-16.00.. Ska bli roligt o se vad som sägs.. Det är ju första träffen va tre.. Så har man tur så kanske man kan träffa lite folk som också ska ha runt där vi ska ha.. Skulle vara roligt att träffa lite folk som ska ha barn och som bor i närheten.. Visst.. har ju en kompis som också ska ha barn, men det vore roligt med fler, eller jag har ju några som redan har också, men ja, ni kanske fattar.. Får se hur det blir.. Det kanske blir skit tråkigt och man bara sitter och längtar hem, och det kan bli roligt så man knappt vill hem..
Eller JO, hem vill jag! Vill hem till Bossi! känner att hon inte riktigt fått så mycket uppmärksamhet som hon är van vid de sista dagarna vilket i o f finns en förklaring till, men ändå..

Nej, nu ska jag sminka mig lite och sen föna håret, sitter med håret i en handduk för tillfället.. Skönt att bara slappa runt en liten stund efter att man duschat.. :-)

Hoppas ni får en bra måndag!

feber

Just nu känns det som om jag har feber. Inget roligt alls.. Hade ju tänkt att jag skulle må bättre nu så att jag kunde orka med lite mer, men det verkar dröjja innan jag mår bättre.. Fasen också..
Riktigt såhär långdragna förkylningar brukar jag inte ha. Eller det var väldigt länge sen i alla fall..

o så ska Anders jobba i natt.. Skulle behövt ha honom hemma just ikväll, känner verkligen att jag skulle behöva det, men det är ju inget o göra åt.. Han har ju ett sånt jobb så det är bara att acceptera.. Inget mer med det..

orkar jag inte skriva mer..

Allt blir inte som man tänkt sig

Ja, så är det verkligen! Det blir inte alltid som man tänkt sig..
Inte lätt att förutse allt här i livet, men det är väl bra på ett sätt.. Skulle nog bli tråkigt annars..

Barnmorskan

Har nyligen kommit hem från barnmorskan. Tog bara en promenad med Bossi när vi kommit hem.
Allt såg så bra ut idag så. Hjärtljud på 154, magen mätte 30 cm, och mitt blodtryck låg på 110/75, så det var ju absolut ingen fara med det. Det märks alltså att det säkert var högt blodtryck som gjorde att jag mådde dåligt.. Eftersom jag mått bra nu, och nu ligger det ju inte högt längre.. Så det var skönt..
Men det var lite roligt, för det var tydligen svårt och hitta rätt mätställen idag, så våran barnmorska fick hämta en annan som också fick försöka.. hehe.. men till sist kom de fram till samma mått i alla fall.. :-)
Men de sa också att av någon anledning så är det lite klurigt att mäta när man är just i v 29.. Vet inte varför och dom hade ju ingen förklaring heller..

I alla fall.. Nu är nästa grej den 12/3 o då är det UL och läkarbesök och sen ska vi till barnmorskan den 13/3.. Mycke spring blir det där.. men det gör inte så mycket..
Ska ju på första delen av föräldraförberedelsen på måndag också.. Ska bli kul o se vad det innebär..

Nej, nu har jag inte tid att sitta här mer.. Har en himla massa o göra nu framöver.. kommer kanske en förklaring sen..
Ha en fortsatt bra lördag!

Lördag

Vaknade ganska tidigt i morse, men Bossi var inte redo för att vakna så jag fick ligga kvar o gosa lite i sängen.. Så mysigt så.. När Bossi sen vaknade till så gick Anders ut med henne och jag fixade frukost till oss. Så nu är vi mätta o belåtna och Anders står i duschen och när han är klar ska jag fixa i ordning mig och sen ska vi åka till Arken för att kolla lite på hundschampo och en salva till trampdynorna.. dom blir så lätt torra.. Ska även kolla på en nät som går att ha mellan baksätet och bagaget. För Bossi har visat nu att hon kan hoppa över och det vill vi ju inte, kan ju hända något då.. Så det ska vi kolla.
Sen klockan två ska vi till barnmorskan.. Ska bli mysigt o lyssna på pyrets lilla hjärta igen.. :-)
Efter det är det inte heller så lugnt.. eller jo, en liten stund kanske. men det håller inte i sig allt för länge..

Men vad gör det.. Vila kan man göra när man är gammal och inte orkar så mcyket! Hehe.. eller är det inte så?

Hoppas ni får en bra lördag för det tänker jag ha!

p.s. märks det att jag är på ganska så bra humör idag?? ;-)

Nytt

Mitt i allt jobbigt som händer så tar man på sig lite till.. :-)
Förstår inte hur jag tänker, men tänker man med hjärtat istället för hjärnan, som Anders säger att jag gör, så blir det såhär..
Ja, så kan det gå i alla fall..

Nu ska vi snart ut med Bossi för sista gången sen blir det till att krypa ner och titta på tv en liten stund innan det är dags för att sussa.

Hoppas ni haft en bra dag!

Stressig tid..

Just nu är det hundra och en saker som snurrar i mitt huvud.. Det är så himla mycket att vissa dagar när jag vaknar vet jag inte vart jag ska börja dagen för att det ska bli bra..  Hmm.. fatta ni vad jag menade där?
Iaf, för respekt för personers privat liv så skriver jag ju inte ut allt här som man kanske förstår, men jag kan säga att det är nån i min närhet som har det jobbigt just nu och det blir jobbigt för mig på ett sätt.. Vill ju vara där och stötta o hjälpa så himla mycket mer än vad jag kanske orkar med.. Men i alla fall så gör jag så gott jag kan. O jag vet ju att allt uppskattas, men ibland önskar jag att jag kunde göra mer.

Samtidigt ska jag tampas med att vara gravid.. Förstå mig rätt nu, tycker det är helt underbart! Men jag har ju fått insulin nu, och jag tycker inte om att sticka mig, det gör faktiskt ont.. Eller inte jämt men ibland, sen är det väl olika.. just nu har jag ju fortfarande denna jäkla förskylning som inte vill släppa och då är jag lite känsligare för övrigt också. Dessutom har jag lite sammandragningar när jag stressar på för mycket, o inte alltid lätt att veta gränsen.
Men i alla fall, så det är såna där småsaker som är jobbiga just nu.

Har ju även haft besök av Anders kompis från söndag till onsdag.. Det var trevligt, men samtidigt så blir det ju lite påfrestande.. Inte kunna göra som man vill o allt det där.. Det är ju inte riktigt att bara köra på som man brukar när man har gäster sådär. Då finns det ju en till att ta hänsyn till liksom. Säger inte att det är jobbigt på ett negativt sätt, men ja, nån kanske fattar hur jag menar..

Ja, nu har jag fått skriva av mig en liten bråkdel av allt som händer just nu..
Vissa dagar är verkligen sådär så jag bara vill dra upp täcket över huvudet, somna om o vakna när allt är lite lättare igen!
Det är tur att jag i alla fall har några förstående människor runt mig som ger mig stöd också.. :-)
Tack till er! Älskar er!

Nej, nu blir det en dusch o sen kolla lite på tv innan det är sussa dags..

tattoo

Ja, idag är det dags för min syster... hennes första.. Hon önskade ju sig pengar när hon fyllde i januari som skulle användas till den.. Den är jättefin, så det blir nog bra. Men hon var lite nervös igår.. ;-)
Lilla skruttan! Eller lilla ska jag väl ändå inte säga.. hon är ju ändå sex år äldre än mig.. hehe..
Men hon är den allra bästa storasystern man kan ha! Det är så otroligt ibland hur vi kan tänka på samma sak o sådär..

Har haft en riktigt jobbig natt i natt för övrigt.. Många tankar som snurra och en hel del tårar. Usch, inget roligt alls när det är så. Men, men.. det går ju över.. Har ju min underbara man som ger mig så otroligt mycket stöd som han bara kan. Visst, ibland hjälper inte ens hans stöd, men det känns ändå bra att veta att han alltid försöker..

Idag ska även Anders på sin röntgen.. Hoppas att han får svar fort nu! Så han slipper gå o grubbla mer över detta..

Nej, nu kanske jag ska fixa det sista.. Kära syster yster kommer o hämtar upp mig snart, ska ju vara hennes lilla stöd när dom sticker in nålen i henne.. hehe... Älskar dig syster! Men jag är enormt avundsjuk på att det är du som ska få göra en tatuering nu o inte jag.. men, men.. får göra min/mina en annan gång, då jag inte har en liten bebis i magen..
Lilla pyret.. älskar dig redan så orehört mycke! Fattar inte hur man kan känna såhär utan att ens ha sett dig.. :-)

Nej, nu ska jag verkligen gå o inte sitta här o snacka massa strunt!
Ha en bra tisdag!

Ger upp!

Nu ger jag upp för dagen tror jag..
Ska ut med Bossi sista gången o sen blir det att hoppa ner i sängen o kolla på tv innan jag ska sussa. Blir ju väckt av Anders när han kommer sen.. Känner att jag behöver lite mys av honom idag.. Känns lite, lite bättre då med allt..

God natt där ute!

Sviken

Känner mig sviken av en jäkla massa människor idag!
Eller sviken o sviken.. vet inte om det är rätt ord, men jag kommer inte på något bättre för tillfället..
O dessa personer vet egentligen hur jag känner men bryr sig inte riktigt..
Stackars Anders trodde att jag var ledsen för att han skulle ut o ta några öl, så han tänkte stanna hemma först.. Men det var ju inte det som gjorde mig ledsen, det unnar jag verkligen honom! Så jag övertalade i alla fall honom att gå..

Tillbaka till dessa människor..  Vet inte om det är mycket mina hormoner som spelar mig ett spratt nu igen, men jag känner verkligen som om de inte bryr sig längre.. Är för upptagna med allt i deras liv att de "glömmer" att jag finns också..
Men just nu så är jag både ledsen o arg.. Känner mig som sagt oerhört sviken o bortglömd samtidigt som jag känner att jag ska fan ge tillbaka med samma mynt..

Nu är det bra med lilla snälla Petra som alltid vill vara alla till lags.
Orkar inte med det längre!
Från o med nu så är det jag själv som kommer i första hand. Alla andra får sköta sig själva!
Vet att det låter hårt, men det är så jag känner!
Men i o f så vet jag samtidigt att bara dessa personer hör av sig så vacklar jag o går tillbaka till samma gamla spår..
Fan, att det alltid ska vara så!
Varför ska det vara så lätt att köra över mig för??
Nej, nu ska jag inte sitta här o grubbla över det mer.. inget blir bättre av det just nu, blir bara mer ledsen o arg..

2008.02.16

Detta datumet är det alltså idag.. Jag sitter här ensam o har på melodifestivalen.. förstår fortfarande inte varför, men som jag skrev förra veckan att jag har mest på det för att veta vad alla andra pratar om sen.. hehe.. För jag kan ju inte påstå att jag tycker att det är särskilt bra..
Nog pratat om det!

Jag sitter alltså här ensam.. Anders är o tar några öl med några kompisar.. Kul för honom då.. hmm..
Hostar o snörvlar fortfarande som en galning.. Fattar inte en sak.. Trodde att man skulle bli bättre o bättre från en förkylning, men för mig är det fasen tvärtom.. Igår kändes det skapligt framåt kvällen, men idag har jag mått pyton! Haft mer feber o hostat mer än igår.. Jobbigt, jobbigt..

Känner för att gå o lägga mig o vakna en annan dag då jag mår bättre..
Men det går inte.. nån måste ta hand om dom små djuren vi har.. Anders är ju inte hemma jämt liksom..
Just nu så sover mina små änglar.. Tänk den som fick göra det.. Men somnar jag så är det lönlöst o ens försöka somna för natten sen.. Så det är bara att sitta uppe o hålla sig vaken!

snörvel o atjoooooo

Ja, som man kanske förstår av överskriften så är jag förkyld.. inget roligt, men det får man ta i dessa tider.. inte många som slipper undan dessa tråkigheter..
Skönt att det inte är något värre.. Hade ju inte varit roligt o få maginfluensa eller så.. :-/
Men lite jobbigt är det allt.. Men man får försöka stå ut, o hoppas på att det inte blir långvarit..

Idag har jag varit på AF igen.. har gjort en ny handlingsplan.. Känns lite töntigt då jag faktiskt inte kan söka speciellt många jobb som kommer ut nu, men det är som det är.. Bara att göra som dom säger ett tag till, sen ska jag väl slippa dom ett tag.. :-)

Hmm.. undrar om jag skrev om att jag varit på ultraljud igen.. hmm... måste kolla det.. Jaha, se där.. det hade jag gjort, då ska jag inte dra det igen. Inget roligt o läsa om samma sak i två inlägg.. hehe..

Fint väder är det idag i alla fall.. Men man känner ju att det inte är vår än.. Det är alldels för kall luft.. Men så länge man håller sig i solen så är det så skönt så!

Har ring till Motala Hundsällskap angående valpkurs också.. O det fanns platser kvar, så jag fick lite prisuppgifter och sådär så ska jag prata med Anders nu när han kommer hem från affären så ska jag ringa tillbaka om han tycker att det låter vettigt.. Kommer ju vara han som får ta största delen av det eftersom det inte börjar förrän i v 13 så det blir alltså den 30/3. Så lilla bebisen kommer ju komma under tiden som valpkursen pågår, så då är det ju inte så lätt för mig o ta det största ansvaret där.. hehe..

Nej, nu ska jag kanske dricka lite igen.. Är så irriterad i halsen, känner mig torr i halsen o det hjälper inte direkt o dricka, men det kanske hjälper en liten stund.. Som tur är så ska Anders köpa hem honung idag så jag kan dricka honungsvatten.. o te med honung.. *mums*

Sjuk

Usch, är sjuk.. inget roligt alls.. Har ont i halsen, snuvig o lite feber.. :-(

Har ju varit på ultraljud idag vilket var såååå roligt.. Det är så mysigt o sen den lill*...
Fick en bra bild där pyret tittar mot en.. :-) Gulligt så in i den!

Men det är en stor bebis.. Ligger ca 2 veckor före i vikt.. Men det beror ju förmodligen på diabetesen.. Hehe.. riktiga små bullkinder har h*n.. Världens underbaraste! Längtar tills i maj!!!!

Träffade läkaren också. Gick bra, det sas inte så mycket egentligen.. Hon kollade mest hur jag mådde o sådär...

Nej, nu är det soffan med filt som kallar tillbaka mig!

Ha de!

Arbetsförmedlingen

idag har jag varit på arbetsförmedlingen.. Fattar inte hur dom tänker på det stället..
Jag ska ingå i en jobbgaranti för undomar nu, och det ska resultera i jobb förhoppningsvis. Men det börjar med tre månader av jobbsök innan de börjar tänka på att man ska ha praktik eller så.. Men om tre månader är jag mammaledig!
O söka jobb kan jag ju göra utan att vara med på den grejjen.. Känns som om de finns de som kanske har mer nytta av att vara med där.. Men, men.. det är så det kan vara..

Ser fram emot morgondagen! Ska på ju på ultraljud då!! Fatta att jag ska få se den lill* igen! Coolt är det!
Efter det åker Anders hem och jag ska träffa läkaren.. Kändes som om jag klarar av det utan Anders.. hehe.. Så slipper vi ha hundvakt så länge också..

Men i alla fall.. Ska bli intressant o se vad läkaren säger om mitt blodtryck o allt.

Nej, nu ska jag slappa i soffan..

Ha de!

Måndag

Har precis ätit frukost, fick sovmorgon (tack älskling!!) så det blev en sen frukost, men det funkar det med..
Ska väl snart klä på mig lite vettigare och sen fixa lite här hemma.. Det finns så mycket som jag vill göra. Men det som jag bara ska göra är att tvätta några maskiner, diska och sen får vi se vad klockan är och hur min kropp mår.
Ska det vara som igår så kommer dagen bli väldigt lugnt..
Hade såååå ont i ryggen, hade lite sammandragningar och det spände överhuvudtaget i/på magen o sen huvudvärken så klart.. Så framåt kvällen ville jag bara lägga mig o somna o vakna o inte ha ont mer.. O det är bättre idag, bara hoppas att det håller i sig också.. :-)

Märker på våran lilla skithund att hon har en jäkla massa överskottsenergi också.. så det blir nog två långpromenixer med henne idag om hon ska vara lite lugn.. Tror att jag får gå o fixa lite nu o sen ta ut henne o leka lite så kanske hon skärper till sig.. ;-)
Katten skulle nog också behöva göra av med lite energi..

Nej, nu ska jag gå o fixa som sagt så att det är någorlunda klart tills Anders slutar så vi kan umgås o inte tänka på allt som behöver göras..

Ha en underbar måndag!

melodifestilvalen

Nu ska man snart bänka sig framför tv´n o kolla på melodifestivalen..
Ingen direkt jättehit, jag är inte sådär väldans intresserad men finns inte mycket annat o göra. O så är det ju lite roligt o veta vad alla pratar om sen efteråt.. :-)

Huvudvärken bankar på, Bossi har precis varit ute, Anders jobbar o jag sitter här.. Vilket liv.. hehe.. (skoja faktiskt! Är i sin helhet väldigt nöjd med mitt liv!)
Men i alla fall, nu kanske jag inte ska svamla för mycket.. Ska nog inte sitta här o skriva när jag har huvudvärk.. orkar inte riktigt tänka då, o då blir det mycket konstigt prat.. hehe
Ja,så kan det vara!

Nej, ska kolla om vi har popcorn hemma o smaska på till melodifestivalen!

ha en fortsatt bra kväll!

Huvudvärk!!!

Är trött på detta..
Har konstant huvudvärk.. Fick starkare värktabletter utskrivna av läkaren hos MVC, men satt o läste om dom igår.. o det är inget jag vill ta! Fattar inte att de kan skriva ut såna grejjer.. Galningar!

men som sagt, huvudvärken håller i sig.. Tur att jag har läkartid på onsdag.. då ska jag ta upp det igen om det inte släppt..

Ha det!

torsdag morgon

Vaknade idag av att Bossi stod med framtassarna i sängen o pussade mig i ansiktet. Så hon tyckte väl att vi sovit klart.. Ja, ja. bara att klä på sig o gå ut på morgonpromenaden..

Sen dess har jag ätit frukost och nu hamnade jag här. Anders kom hem från jobbet för några minuter sen men ska snart åka o träna.. *elakt* Jag ska väl sitta här som nån liten hemmafru.. hehe. Nej, ska glo lite på tv.. Kanske hoppa in i duschen så man luktar lite gott idag med.. :-)

Idag ska jag inte göra nånting! ska bara ta det lugnt.. Det jobbigaste jag ska göra är att gå ut med Bossi.. Annars så ska jag ligga här på soffan o kolla massor av filmer. Känns som om det är sånt väder idag!
Grått o tråkigt!

Nej, nu har jag huvudvärk!
Ska prata lite mer med Emma o sen ska jag ut med lillskiten och sen slöa som sagt!

Bjuder på en liten bild på våran skithund!

Ha en bra torsdag!

*gäsp*

Ikväll är jag också riktigt trött. Ska bli skönt o krypa ner i sängen o sova sen kan jag lova! Känner mig som en gammal tant, men så är det! hehe
Imorrn ska jag o Anders få en hel dag tillsammans. Han ska bara träna på förmiddan. Ska bli så skönt att ha honom bredvid mig i sängen igen. Tycker inte om när han jobbar natt. Sover så oroligt när han inte ligger där bredvid mig.. Men det är bara att acceptera tyvärr.

Annars så händer det inte så mycket för tillfället..
Dagarna lunkar på, jag sticker mig både här o där.. (fingret för o kolla sockret och magen/benet för att ta insulin..)
Men jag har kommit fram till att de kommer nog få höja min dos av insulin.. Mina värden har inte ändrat sig trots att jag tar insulin.. Inte bra det.. Men det är ju inte så svårt att bara höja lite..

Det känns ganska okej för tillfället att jag är insulinbehandlad. Inte allt för jobbigt i alla fall.
Har ställt in mig på att det bara är graviditetsdiabetes så då slipper jag ju det om inte allt för lång tid.. :-)
Närmare sagt 96 dagar.. om pyret behagar att titta ut på BF.. hehe

Nej, nu ska jag fixa lite innan jag ska ut med Bossi sista gången. Sen ska jag lägga mig o äta lite popcorn innan de e dags att ta nattinsulin o sen sussa..

God natt o sov gott!



Vaknande och insulin

Fick inget trevligt uppvaknade imorse.. Vaknade av att Bossi hulkade nedanför sängen på min sida och när jag väl vaknat till o fattat vad de var som lät så hade lilla tjejan spytt.. inget trevligt sådär direkt på morgon precis.. Men, men.. vad ska man göra? :-) Bara att gå upp, torka upp, o klä på sig och gå ut o rasta henne som om inget hade hänt.. hehe


Nu har jag börjat med insulin.. Inget roligt alls.. Men om det är bäst för pyret så gör jag det utan allt för mycket gnäll.. Men lite gnäll blir det.. För ibland gör det faktiskt ont, men det är väl när man kommer mot en nerv eller nått sånt kan jag tänka mig..

Idag skulle Anders egentligen gå på sin röntgen, men de ringde i går kväll o sa att röntgen apparaten hade gått sönder så de fick skjuta upp hans tid. Stackarn.. han som var så inställd på det.. Men, men.. sånt är livet. Hoppas bara inte att det tar allt för lång tid att laga den så att det går fort att få en ny tid.

O på fredag ska jag till barnmorskan o kolla mitt blodtryck igen.. Ska bli intressant o se vad de visar denna gång. O om de fortfarande är högt, vilket jag misstänker, vad de ska göra åt det.. hmm...

Usch, känns som om det är ett jäkla spring på sjukhuset. Men det är ju för att allt ligger där. Andra kan ju gå hos diabetessköterska på vårdcentral o så, men jag går på lasarettet..
Ja, ja. så är det

Nu ska jag ställa mig o diska snart, sen blir det en snabbdusch skulle jag tro.

Ha en bra tisdag onsdag! (obs morgontrött)

Stackars, stackars mig

Är inne i en riktigt självömkande fas just nu.
Min huvudvärk går inte över vad jag än gör.. Är trött på det.. Beror det på att blodtrycket är högt tro, eller p g a att sockret ligger högt.. Hungrig är jag också.. *snyft*
O ensam är jag... *mer snyft*
Tur att Anders slutar om inte allt för lång tid så att han kommer hem o umgås med sin ynkliga fru.. hehe

huvudvärk och oro

Usch, nu har jag huvudvärk igen.. Ska snart slänga mig i soffan en stund o se om de går över..
O sen är jag lite orolig över morgondagen. Ska ju till Diabetesmot. o se vad de säger. om de ska sätta in insulin eller inte.. Kommer fasen bli helt förstörd om de bestämmer sig för att göra det.
O så ska jag sova ensam imorrn natt också. Hur ska det gå om jag ska ta insulin.. Jag vill inte!!!!!

Fan, fan, fan, fan..

Nu är jag inte på nått bra humör längre som kanske märks..
Blir så trött på allt. ibland känns det verkligen som allt skit drabbar mig.
Blir tröttsamt till sist.

nej, nu sk a jag se om min kära syster har tid att prata lite med mig..


Måndag

Måndag igen. Det är helt sjukt vad fort veckorna går!!
Hinner ju inte med ju.. hehe..
Fatta att jag har varit gravid i 26 veckor i dag!  Det är "bara" 98 dagar kvar. Men det är ju bara 14 veckor kvar!
Oj, oj.. inte långt alltså.. o ska det gå i den här takten så är man snart där.. Är spännande men samtidigt skrämmande, men det kommer med all säkerhet gå bra! :-)
Ja, ja..

Idag var det helt underbart att vakna.. Jag vaknade till, såg genom persiennerna att solen sken ute, vände mig mot Anders och där ligger han och tittar på mig och ler. Då kände jag att man kan verkligen inte ha det bättre än så!
Helt underbart!
Sen gick vi upp, Anders tog ut Bossi, och jag gjorde frukost.
Satt i köket och åt frukost idag, de var så mysigt så! Inte ofta vi gör det, brukar ju mumsa på vår frukost i sängen.. hehe.. Det är också riktigt mysigt!!

Sen gick vi ut o lekte med Bossi, försökte även borsta ur hennes päls lite, men fasen vad hon fäller!
Får nog ta ett tag imorrn med. Hon blir så fin när hon är nyborstad!

Ja, o nu sitter jag här, Anders jobbar, Bossi sover efter att precis blivit rastad av moi.
Sitter och funderar på om jag ska orka ta fram dammsugaren eller om jag ska göra det imorrn istället.
Skulle kanske vara skönt att ha det gjort, men samtidigt är jag trött!

Nej, nu ska jag prata lite till med Emma, sen ska jag ta tag i lägenheten.. Ska i alla fall byta lakan idag!

ha en fortsatt trevlig måndag!

Färdig!

Nu har jag sminkat, plattat håret och allmänt gjort i ordning mig. Alltså är jag färdig för vår tripp mot Linköping!
Anders och J är just nu iväg och hyr en släpa för att ta hem vår tvättmaskin. *jippie*
Ska bli intressant o se hur den ser ut, har ju liksom inte varit med själv och valt den. Det är Anders som skött det, men jag litar ju fullständigt på honom när det gäller sånt. Eller när det gäller allt i o f, men ja, ni fattar!

Ska bli så skönt att få åka till Linköping, och bara vara jag och Anders. Ingen annan! Alltså, ingen annan som vi har nått ansvar för.. :-) För mer människor lär det väl vara.. hehe

Ska inte glömma att lämna in det där pappret på babyproffsen också. Så vi får vårat gratispaket.. Får se om det fukar bara. Det står ju på mig och då heter jag ju ett efternamn på pappret och ett annat på mitt leg. Har ju inte skaffat nått nytt ännu, men det borde väl inte vara så hårt tycker jag..

Ja, annars så händer det inte så mycket idag, men det är i o f fullt tillräckligt att åka till Linköping..
Ska prata med Anders om ifall han kan tänka sig att gå lite i de "vanliga" affärerna också, o inte bara ikea och biltema.. Vill kolla runt lite.. :-)

Glömde ju skriva igår om att Anders för första gången såg utanpå magen hur pyret sparka!
Jag har ju sett en gång tidigare så såg jag flera gånger i rad igår, och tillslut så sa jag till Anders att han skulle titta där, och då såg han också en gång!
Han tyckte att det var riktigt roligt att se.
O det är riktigt coolt måste jag säga. Man fattar på ett helt annat sätt att det verkligen är någon där inne, det är inte så lätt att koppla det innan man börjar känna och se.
Men nu både känner jag och ser. Ibland känner jag mer än vad jag vill.. Tex när pyret får in en fullträff på urinblåsan o så.. Det är inte så speciellt skönt kan jag inte påstå, så det skulle jag väl kunna avstå från att känna, men annars är det helt underbart när jag känner pyret sparka omkring där inne.. :-)

Nej, nu ska jag ut med Bossi igen, hon ligger o blänger på mig och tycker förmodligen att jag är väldigt tråkigt just för tillfället.. hehe

Ha en bra lördag!


trötter

Ikväll är jag riktigt trött.. Fattar inte varför.. Eller jo, jag har ju inte sovit det allra minsta på dagen idag.. Kanske därför.
Hmm.. ja, ja.. det kommer väl lite efter också efter min o Emmas stockholms visit.. Det var trevligt, men samtidigt skönt att komma hem till lugnet.. :-)
I natt jobbar Anders och imorrn när han slutar så ska han och hans bror J åka o hämta hem tvättmaskinen som blev inköpt idag.. *yeehaa* ingen mer tvättstuga, så himla underbart! Eller jo, ibland om det är mycket tvätt så ska det bokas en tvätt tid, men det kommer i alla fall inte ske så ofta bara vår tvättmaskin är inkopplad..
Efter det ska Anders och jag bege oss mot Linköping.. Shoppa på Ikea o biltema.. Får se om jag får med Anders på en liten repa in på själva ikano huset också.. Kolla lite på mammakläder där.. Är ju ute efter leggings..
J är snäll och ska passa vårat lilla yrväder medans vi är iväg.

Annars då.. Är det något som hänt.. Hmm.. jo, ska förmodligen börja med insulin nästa vecka.. Känns skitjobbigt! Jag vet att det finns dom som har det mycket värre, men för mig är det riktigt jobbigt att börja med insulin. Känns inget bra alls. Men samtidigt så känner jag att jag gör det som krävs för att pyret ska må bra där inne!

Var hos barnmorskan i måndags och hade högt blodtryck.. det låg på 140/90, och det är ju inte det bästa.. så jag ska tillbaka på fredag (om en vecka alltså) o kolla det igen. Får se vad som händer om det fortfarande ligger högt, vilket jag givetvis inte hoppas..

Vill att mina värden ska vara bra ett tag nu så att jag bara får njuta av att vara gravid och inte behöva oroa mig hela tiden..

Ja, ja.. nu ska jag inte sitta här o gnälla.. snart blir det sista utgången med Bossi, eller snart och snart om en halvtimma en timma eller så.. :-)
Men sen blir det sängen.. Är trött som bara den!

Sov gott o dröm sött!

RSS 2.0