Aj, aj, aj..

Min graviditet har verkligen börjat göra sig påmind.. Är nu uppe MINST två gånger per natt o kissar, jag känner mig klumpig, har ont i ryggen o orkar inte gå allt för långa sträckor.. För att nämna några saker.. Tycker dessutom att det blivit värre de senaste dagarna.. hmm.. orkar inte alls med Anders tempo när vi är ute o går med Bossi.. Får be honom sakta ner flera gånger för att det spänner.. Men det gör han så gärna så.. Han brukar bara titta på mig o le.. Han är bra söt han...

Nu har han åkt iväg till jobbet.. Jobbar tills imorrn bitti.. Hatar när han jobbar natt.. Känns inget roligt alls o sitta här.. Speciellt inte på fredags - o lördagskvällar.. Då känner man sig lite ensam o bortglömd.. men, men.. så kan det vara ibland..
Får mysa lite med Bossi o Betty istället.. Även om de inte är så sociala på kvällarna.. Ligger helst o sover i sovrummet med öppet fönster så att det blir svalt o skönt..

På tal om det.. Bossi sov jätteoroligt i natt... Till sist gick jag upp o öppnade ett fönster och då sov hon bättre.. Så hon tyckte nog att det var varmt lilltjejen..

Anders hittade den första fästingen på Bossi i morse.. ÄCKLIGT!! Det är det absolut värsta med att ha hund måste jag nog säga.. tycker att de e så obehagligt! Men Anders tog bort den.. Jag behövde bara hålla Bossi så att hon var still så han fick med hela.. Blä...

Om man kanske skulle göra lite nytta nu då..
Hmm.. skulle behöva prata med min kära syster yster också, men jag vågar inte ringa riktigt.. Har för mig om att hon skulle jobba natt nu nån natt o vill ju inte ringa o väcka henne.. hmm.. Kanske skicka ett sms o be henne ringa mig när hon får tid.. Så får det nog bli.. Vilka problem jag har va?? Hehe..

Ha en fortsatt trevlig fredag!

onsdag

Har varit på arbetsförmedlingen idag igen.. Gruppmöte.. Känner verkligen att det ger mig mycket.. eller kanske inte!
Fattar inte varför jag ska vara med.. För jag har inte samma krav på mig som de andra. Inte riktigt i alla fall, i o m att jag snart ska ha barn så måste inte jag ta kontakt med massa företag m.m..
Men i alla fall... Nu är det ett möte kvar, sen ska jag väl inte behöva göra så mycket mer tycker jag..
Nästa möte är 15/4 har jag för mig om... o då är det ju inte ens en månad kvar tills pyret är beräknat att komma till världen..

klockan nio idag ska jag se på tv... men det blir inte GA som vanligt idag utan det blir barnmorskorna på ettan.. Får se hur jag känner inför förlossningen sen.. hehe..
Kan ju säga att just för tillfället är det inget jag ser fram emot.. Eller jag ser fram emot att få ha pyret hos mig men inte själva förlossningen.. Tror inte att de e så många som fattar egentligen.. Men, men... sånt man får leva med..

Fasen, vilken huvudvärk jag har nu då..
Jobbigt.. Ska nog ta ett litet bad när barnmorskorna är slut.. Det håller ju bara på en halvtimma så..

Nej, nu ska jag prata klart med min kära syster yster på msn.. O mamma o msn slutar o muppa sig för henne så hon  kan prata..  o inte bara loggas ut hela tiden..

Ha det!

Drömmar o kroppen

Har mycket funderingar som snurrar i mitt lilla huvud idag.. Har drömt en hel del i natt o sitter o funderar vad de kan betyda.. Skriver inte ut vad drömmen handlade om för det finns säkert nån som tolkar in i det för mycket men ändå.. Skulle vara roligt o veta vad den betydde.. Den var både rolig o lite läskig..
Ja, ja..

Satt nyss o funderade på kroppen.. Det är en konstig sak egentligen.. Alltså, alla pratar så mycket om att träna o äta rätt o klart att man ska ta hand om sig på det sättet, men jag kan ju säga att ta hand om min kropp på andra sätt är jag kass på... Att vila på riktigt tex.. inte lägga sig i soffan o göra massa annat, utan bara vila...
Och utsidan på kroppen alltså huden... Det är jag riktigt kass på... Glömmer jämt o smörja in mig.. Kommer kanske ihåg det 10 % av gångerna jag duschar.. Hmm.. inte konstigt att jag har mina torr perioder..

Nej, nu ska jag inte tråka ut er med detta.. Ska äta klart min fil med skivad banan i.. (sen frukost) o sen ska jag tvätta lite o fixa lite i "lilla" rummet.. Hoppas bara att jag orkar göra allt som jag tänkt..  Blir ju så¨fruktansvärt trött av ingenting just nu.. hehe...

Hoppas ni har en bra dag!

Påskafton

Det är alltså påskafton idag.. O känns det nått speciellt.. NEJ!!
Snöar ute och är apkallt!
Kom precis hem från påskmiddag hemma hos Anders föräldrar. Även hans syskon med barn var där.. Helt okej, men mår inte riktigt hundra idag så det hade varit lika skönt att vara hemma o ta det lugnt.. Plus att jag är ju inte sådär jätteförtjust i påskmat heller, som faktiskt är en mindre variant av julmat, så det är ju inte så spännande..
Fick ett påskägg av Anders i morse.. Han åkte iväg till affären när han skulle ta ut Bossi.. Så hon fick sig en biltur på morgonen.. hehe..

Annars så händer det inte så mycket just nu.. Mår som sagt inte speciellt bra för tillfället.. Mår illa till o från o mår jag inte illa så har jag världens halsbränna som ingenting hjälper mot..
Börjar faktiskt bli lite trött på det nu.. Känns som att pyret får gärna komma snart så jag kan må lite bättre igen.. Tror att jag kan bli på lite bättre humör rent allmänt om jag får må bra ett tag snart. För nu har det inte varit allt för roligt o det sätter sig ju på humöret tyvärr..

Har ingen lust med nånting nästan.. O det jag vill göra, det orkar jag typ inte göra..
Ja, så kan det vara.. Men det är ju inte allt för lång tid kvar nu.. Bara hoppas att det går fort.. Vilket det säkert inte kommer göra.. Tiden kommer säkert snigla sig fram.. Positiv jag är va???

Nej, slänga sig på soffan o kolla på tv då kanske.. Roligare än så blir det inte denna dag..

Hoppas ni har det bra där ute!

trötthet

Fattar inte hur trött jag varit idag.. visst, jag vaknade tidigt men jag slumrade ju en stund till efter ett tag.. Jobbig värre är det i alla fall.. Kan knappt tänka på annat än att jag snart ska få gå o lägga mig.. Måste dock vänta en liten stund.. Kan inte gå ut med Bossi sista gången riktigt ännu..
Men efter att jag varit ute med henne så kan jag lova att det är sängen som hägrar!

Kollade mig i spegeln idag.. Alltså helkropp. inte allt för ofta som jag gör det nu för tiden.. Men i alla fall.. Fasen vilken mage jag börjar få! Det ska jag väl iof ha.. Är ju ändå en bit på vägen.. Har idag 53 dagar kvar till beräknad födsel.. Så jäkla coolt, men lite skrämmande.. :-)
Men det kommer säkert gå bra.. Känner att så länge jag har Anders vid min sida så är det inte mycket som jag inte klarar av. Han ger mig sån enorm trygghet i allt.. För att inte tala om den styrkan han ger mig. Ja, han ger mig så otroligt mycket så det finns fasen inte ord för det... Han är helt enkelt det bästa som hänt mig.. så är det med det!

Imorrn har vi en del som ska göras.. Vi ska hämta hem spjälsäng o bilbarnstol o vi ska ut i skogen med Bossi o pappa o Kitty, sen ska vi förmodligen hinna med att åka ut o umgås lite med Anders pappa..

På lördag ska vi på middag hos Anders föräldrar.. Fasen vad vi ska dit hela tiden.. hehe.. Men det är trevligt.. Skönt o känna att man är riktigt välkommen nånstans..
För det känner man verkligen där..

Nej, nu ska jag fixa i ordning mig lite så jag bara har att krypa ner när vi kommer in..
Bjuder på ett kort på Bossi igen!!

tisdag

Tisdag eftermiddag.. eller kväll kanske det är nu..
Har varit barnvakt idag.. Gick så bra så.. Efter det så följde jag med dom små o syster yster till simhallen.. Kunde ha min bikini trots magen.. hehe..

Snart blir det mat.. Har precis varit ute med Bossi i kylan.. Fan, va kallt det var!!

Nej, nu blir det mysa av här hemma!!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Måndag

Måndag idag.. Jag har varit på arbetsförmedlingen.. Inte direkt roligt kan jag inte påstå.. Men, men..
Ska snart börja med lunchen.. Blir potatismos o ungsfalukorv idag.. Anders önskemål.. hehe..
Sitter o kollar lite bloggar, men är allvarligt trött idag.. så jag orkar inte läsa.. o knappt skriva.. så jag slutar med det nu..
Ha en bra dag!

Pappren är inlämnade!

Nu har jag varit på arbetsförmedlingen o lämnat in ett papper o sen har jag även varit på försäkringskassan o skulle lämna moderskapsintyget eller vad det heter.. Men dom hade stängt så jag lade det i deras brevlåda istället.. Får ringa på måndag o kolla så det verkligen kommit in.. :-)
Idag ska vi ut i skogen med bossi o så ska min pappa o hans tjejja med också.. Men det blir i eftermiddag när lilla pappsen slutat jobba! Innan det ska vi ut till Charpman o köpa hundmat o kolla på nån sån där fysprej.. Eftersom vår kära lilla Bossi ätit på tapeten i sovrummet.. *morr*
Bjuder på två kort som är tagna på henne häromkvällen då vi var ute på långpromenad.. :-)


O en bild från när vi låg o myste i soffan hon o jag.. :-)


Ha en bra dag!

Långpromenad

Ska snart gå en långpromenad med Bossi, den ska vara på i alla fall en timma är det tänkte.. Hehe.. ska bli intressant o se hur jag orkar det.. Har inte varit nån bra dag idag.. Har mått illa typ hela dagen. Har fått gå o småäta för o få i mig tillräckligt med näring för o orka hålla mig vaken. För äta ordentligt har absolut inte gått.

Ikväll ska jag laga räkgryta o ris.. Första gången Anders ska äta det så vi får väl se vad han tycker om det.. :-)

Nej, nu börjar Bossi traska omkring.. Bäst att klä på sig o bege sig utåt..

Ha en fortsatt bra dag!!

måndag kväll

Vad den här dagen har gått fort då! Fattar inte hur det går till. Var ju på föräldra förberedelsen idag, o det var riktigt roligt idag. Blev uppdelade i två grupper, killar o tjejer var för sig. O sen skulle vi diskutera om allt som vi ville i princip.. Det var roligt o höra vad de andra hade för tankar inför förlossning o livet med en bebis.. :-) Vad lika man kan tänka fast man är väldigt olika..

Efter föräldra förberedelsen så gick vi till telia butiken o Anders köpte en ny mobil, så jag fick hans gamla.. så nu har man nytt nummer igen.. hehe.. Men jag ska ha kvar den gamla en liten stund till, eftersom jag har pengar kvar på det kortet så vill jag ju slösa upp dom först.. :-)

Annars så har det inte hänt så mycket idag, eller jo, det har hänt massor, men inget som är så intressant för andra att läsa om.. I o f så vet jag inte om det är så intressant att läsa om de jag skriver heller, men sluta läs då! ;-)

Nej, nu ska jag titta lite på tv o mysa med maken..  Den mest underbara man som finns!


Ha en bra kväll o sov gott!

Längtan

Läste precis en blogg som jag läser så fort jag får tillfälle att hon eller dom ska man väl säga, har fått sitt tredje barn nu... Så underbart.. Kan inte riktigt beskriva hur mycket jag längtar tills det är dags för oss..
Få se vem det är som gömmer sig där inne, hur h*n är, hur h*n kommer se ut o så vidare..
Kan knappt fatta att om ca 63 dagar så ska vi bli föräldrar.. Vi ska verkligen ha en liten bebis här hemma som är vår dotter eller son.. Helt sjukt!
Men i natt drömde jag att det var en pojke.. hmm... dom säger ju att man innerst inne ofta vet vad det är, men det vet jag inte om jag tror på.. För det pendlar väldigt mycket mellan att vi tror att det är en pojke o att det är en flicka.. :-)
Men vi är ju nöjda med vad det än visar sig vara..

Nej, nu ska jag inte sitta här o vara sentimental.. Ska ta tag i disk o dammsugning. Sen in i duschen o fixa mig efter det.. Idag är det sista gången på föräldra förberedelsen.. Ska bli kul faktiskt.. Även att Anders säger att jag är värdelös på avslappningsövningarna.. hehe..

Ha en underbar måndag!

Skogen nästa

Idag ska vi alltså ut i skogen med vovvarna jag o Anders o pappa.. Ska bli mysigt, trots vädret.. Det struntar vi i o hoppas på det bästa! :-)

Har sovit skapligt i natt men varit uppe o kissat två gånger.. Det är inget roligt när man bara vill sova.. Sen har jag drömt massa konstigt.. Drömde bland annat att jag hade nån slags återförening med min högstadieklass, men det var några från min gymnasieklass där också.. o jag var gravid.. o sen kom Betty (våran katt) dit hit plötsligt.. Så henne fick jag ta med mig hem när det var dags för att gå.. Sen när jag kommer hem så bor hela min familj här hos oss.. Hmm.. skumt.. :-)
ja, ja.. sen ringde min telefon.. Anders som väckte mig..*elakt* hehe.. nej, det var väl inte jätte elakt.. Skulle ändå gått upp typ tio minuter senare el så.. Så det var helt okej.. så nu sitter jag alltså här o har ätit klart min frukost som bestod av en tallrik med a-fil o flingor och en karlssons fyrkant smörgås.. är alltså mätt o belåten. Skulle allt vara bra skönt o få krypa ner i sängen dra upp täcket o ligga o kolla på nån film o bara mysa, men det får bli sen när vi varit ute o luftat oss!

Nu ska jag gå o klä på mig lite bättre kläder.. Tror att det kan bli kallt o vara ute länge i bara mysbyxor.

Hoppas alla får en bra söndag!

Läggdags

Nu har jag varit ute med Bossi o ska hoppa i säng.. Är så trötter så.. O har en jobbig huvudvärk.. :-(
Hoppas att den släppt tills imorrn när jag ska ut i skog o mark.. hehe..
Sov gott o dröm sött!

Lunch

Sitter o intar min lunch här framför datorn.. Det blev mannagrynsgröt o knäckebröd idag.. orkade inte riktigt något annat.. :-)

Funderar på vad jag ska hitta på resten av dagen.. Ska hänga upp tvätten när maskinen är klar, men sen då... Har ju ingen direkt ork att göra så mycket egentligen.. Men nått skulle ju vara kul o hitta på.. Kanske blir ett litet hemmaspa ikväll.. Kan vara skönt..
Men samtidigt är det inget roligt att hålla på med sånt i sin ensamhet.. tycker inte jag i alla fall.. usch, nu blev det synd om mig också för att jag är ensam idag..
Men, men.. sånt är livet..

Jag vill att det ska vara maj nu o att pyret ska komma till världen!!
Kan knappt vänta tills det är dags.. inte för att jag ser fram emot själva förlossningen kanske, men det som kommer efter.. :-)

Nej, nu ska jag kolla igenom lite papper från arbetsförmedlingen innan det är dags för lite vila igen.. Visst är det härligt att vara gravid o få vila när man känner för det utan att ha massa förklaringar till varför.. :-)

promenaden

Har precis varit ute med Bossi och phu vad trött jag blev! Fattar inte hur det är! :-)
Har absolut inte samma energi längre.. Men nu är det gjort o nu blir det att slappa en stund..

Lördag

Lördag förmiddag o jag har just avklarat frukosten, bara att ta vitaminer kvar. Men blev lite illamående efter frukost så de får vänta en liten stund..

Idag är jag ensam hemma. Anders jobbar ju dygn nu.. :-/
Så idag ska det bli lite tvättat har jag tänkt och sen ska jag väl ta en eller flera långpromenader med Bossi sen SKA jag hinna med att ringa Emma idag!!!!
Det har varit helt kaos nu ett par dagar och på kvällarna slocknar jag typ så fort jag sätter mig ner, men idag ska det bli av!
Tror väl att hon jobbar idag så det blir väl i eftermiddag som jag ringer antar jag..

iaf.. Så kan det vara..

Annars så blir det att ta det lugnt idag.. Ska inte göra nått speciellt. Känns skönt att ha en hel dag där inget jätteviktigt är inplanerat.. Det händer inte så ofta längre..

Imorrn ska jag, Anders o Bossi åka till Mjölby o gå ut o gå i skogen med pappa o Kitty (hans scäfertik).. Ska bli så trevligt så det finns inte! Det är så roligt att vara med pappa o Kitty.. Se samspelet mellan dom.. Kan bara önska att man får hälften så mycket med Bossi.. :-)

Nej, nu ska jag slappa en liten stund innan de är dags för promenad..

Ha en bra lördag!

tisdag

Är inte så värst mycket kvar av tisdagen men i alla fall.. har varit en skaplig dag. Syster yster o barnen är här.. Ska sova här i natt o det är ju alltid mysigt.. Så barnen har ju precis lagt sig.. Lite spring upp o ner, men nu verkar det som det lugnat ner sig lite.. :-)

Annars så har jag inte hunnit med sådär jättemycke idag.. Gick upp sent idag. Eller jag gick upp o tog ut Bossi på morgonpromenad o sen så lade jag mig igen. Väckte Anders o sen låg vi o myste o pratade ganska så länge. Så underbart o ha någon som man verkligen kan prata med.. Han är verkligen det allra allra bästa som hänt mig, vet fasen inte hur jag klarade mig innan.. Men det i o f.. Jag har ju lugnat ner mig på alla sätt sen jag träffade honom. Så det är väl ett bevis på att han är bra för mig! :-)

Fasen vad jag kommer in på sånt jämt.. Hehe.. men jag skriver ju om allt som händer o det som är viktigt för mig o han är ju väldigt viktig för mig o han är inblandad i mycket som händer också..
Ja, så så är det!

imorrn ska jag förmodligen ta en liten tripp på stan.. Får se om det blir så.. Men det skulle vara trevligt.. Det värsta är att jag måste gå ensam då, o det är inte riktigt lika roligt.. Men vad ska man göra.. Hade ju gärna haft med mig Anders men vi tyckte att det var onödigt o skaffa hundvakt för en sån sak.. Måste ju ha det för viktigare saker som alla läkarbesök o så vidare..

Hmm.. nått mer som hänt då.. Nja, jag tror inte det..
Imorrn ska jag nog se till att ta en riktigt långpromend med Bossi också.. Känns som om hon har blivit lite lidande sista dagarna pga tidsbrist o välmående, men imorrn så!

Hoppas att ni haft en underbar dag!

Föräldra förberedelse 2

Idag var andra träffen på föräldra förberedelsen.. Det var lika trevligt idag.. I slutet så fick vi ligga på madrasser så skulle de blivande papporna kolla att vi kunde slappna av.. Gick inget vidare för mig kan jag ju säga.. hehe.. fick skrattanfall o hade fruktansvärt ont i ryggen, så det skulle vi träna på hemma sa Anders.. hehe..

Annars så har jag inte gjort så överdrivet mycket idag.. Eller jo, min kära syster hjälpte mig att färga håret igen.. Det blev samma ljusbruna nyans som sist.. Men det fäster inte kanonbra i mitt hår nu när jag är gravid, men det är inget att göra åt.. Bara att ta det som det är.. Det blir ju bättre sen..

Imorrn ska jag fika på stan med min kära syster och dom små trollen..Sen ska hon få vara för sig själv en stund när dom små följer med mig hem. Kan vara skönt.. Kan tänka mig att det är mycket värt att få lite tid för sig själv ibland när man har småbarn..

Fasen, msn bråkar med mig.. Kan inte logga in! Dumma, dumma.. Kanske ska ta mig ett bad istället.. Eller, nej.. Det orkar jag inte ikväll. Då somnar jag väl o det är inte så bra o göra det när man badar har jag hört.. hehe..
Ska väl kolla lite på tv o vänta på att Anders slutar jobba så han kommer hem.. känner att jag behöver lite gos.. :-)

Hoppas att ni haft en bra dag och att det fortsätter så!

Mår illa igen..

Fan, hann knappt äta klart innan jag började må illa igen.. Är riktigt trött på detta nu.. Vill ju må bra!!!!!!!!

Lördagsmogon

Klockan är snart halv tio o jag sitter o äter min smörgås just nu.. När jag är klar med frukosten ska jag hoppa in i duschen o sen ska jag göra i ordning mig lite.. Ska till min bror och hans familj på lite fika idag på förmiddan.. Ska bli trevligt.. Men kommer väl vara helt slut efter det, brukar bli så när vi varit iväg nånstans.. Sen i eftermiddag så kommer Emma hit.. Undrar om inte hennes pöjk skulle följa med också.. hmm.. tror det... Men i alla fall..
Ikväll sen blir det mys i soffan framför melodifestivalen.. Är ju som jag sagt tidigare inte sådär jätteintresserad, men det är lite roligt att se vilka som går vidare.. :-)

Ja, nej... nu har jag verkligen inte tid att sitta här o slöa..
Hoppas att ni får en riktigt bra lördag!

RSS 2.0