Jobbig dag...

Vilken dag jag har haft.. En riktig helvetsdag! Usch, orkar fan inte ens berätta allt.. Har mer ont i nacken igen o det som nästan var borta igår.. Ger fan upp... Får väl ha ont då!
Var nere på stan förut med lillan o träffade min syster med trollen... Trevligt, trevligt.. Får försöka o hitta på lite mer saker med dom. Blir ju lättare när vi flyttar till Mjölby.. Det blir ju lättare att umgås med alla då... Ja, ja...
Grr... ska försöka släppa det där jobbiga nu...  Kan inte älta det hela tiden.. Kommer bli knäpp..  *hua*

Skulle vilja gå o duscha också, eller ta ett långt bad... men det vågar jag inte.. Anders jobbar ju så jag är ensam med Molly och hon sover inte så djupt ikväll.. Hon sover väldigt oroligt.. Men jag tror att hon håller på o få sin första tand.. lilla skruttan.. Får ta en dusch i morgon när Anders kommit hem.. Ska nog byta lakan i sängen i morgon också.. våra nya som vi köpte för några dagar sen... *mys*

FAN, vad jag hatar när jag inte kan släppa saker... Måste jag vara så långsint o envis??? Har lust att slå till mig själv på käften o säga åt mig att skärpa till mig!
Men det är inte så lätt... man slår inte så hårt när man slår sig själv ju... haha

Fan måste det bara vara skräckfilmer på tv idag? Jag vet att det är Halloween men jag är ensam och vågar inte se sånt då! O kablarna är inte dragna till sovrummet, och jag vågar inte ge mig på det!
Hmm... fan, vad allt suger idag!
Tur att jag har min underbara, dock lite gnälliga idag, dotter som gör livet värt att leva.. självklart är det fler saker som jag värderar högt i mitt liv, men inte lika mycket eller på samma sätt..
Måste nog ha barn för att förstå det där...

Ringde på dörren förut halv tio... Vem fan ringer på halv tio på kvällen här tänkte jag... Men jag stängde in Bossi och gick o öppna... var fan livrädd...(har inget tittöga här)
Utanför står en liten kille på kanske sex sju år och säger bus eller godis?
Jag har inget godis hemma sa jag...
Nehe, svarade han... då blir det bus då... sa han lite osäkert...
Jaha, sa jag o stängde dörren..

Undrar om han gjorde nått... då jäklar... Eller vad ska jag kunna göra åt saken... men tycker det är lite konstigt att föräldrar låter så små barn springa o ringa på dörrar halv tio på kvällarna...

Vilken surkärring jag är nu känner jag!!! Men, det är så jag känner just nu...

nej, nu ska jag sluta sitta här o spy galla över allt o alla..

Torsdag

Såg precis på FL att en skrev att det snöar i Mjölby.. inte klokt.. Nu börjar det verkligen bli vinter..

Här lunkar allt på som vanligt.. Jag har klippt mig och färgat håret.. Bilder kommer kanske om jag orkar hålla på med det... ;-)

Just nu sitter vi o väntar på att Molly ska vakna.. Sen ska vi åka till Mjölby.. Anders och pappa ska rasta hundarna och jag och Molly ska till mamma.. tror jag iaf..

I morgon ska jag ner till stan.. ska kolla efter en ny BH. Min favorit gick sönder i går. =(
Bygeln gick av.. Kanske inte så konstigt med tanke på hur länge jag haft den, men jag älskade verkligen den. Den var så skön så det finns inte! O jag har ingen som jag tycker är så skön nu så jag måste hitta en..
Fattar inte att det ska vara så svårt. Men, det är väl så det är bara.
Jag har ju två stycken amningsbh men det vill jag inte använda jämt längre, då jag inte måste det..
Ja, nog pratat om BH nu.. haha

Fan vad uppdelat det här inlägget blev, men vad spelar det för roll... Ingen som måste läsa.. Nej, nu lät jag som en kaxig snorunge.. Inte min mening..

Nej, får nog väcka lillan verkar det som...

Ha det!

En trött liten dotter..

Molly somnade verkligen vid typ kvart i sju idag.. Men sen så verkar hon inte må helt okej.. hon har varit ovanligt gnällig idag, o inte sovit speciellt bra förutom när vi var ute och gick... Sen tror jag att hon har en lite ögoninfektion... Hon är irriterad i ögat i alla fall.. lilla pluttan! Man lider så dant med dom små liven.. Hon kan ju inte direkt tala om vad det är som är fel..
Bara att försöka trösta henne och ge henne närhet och trygghet.. inte mycket mer man kan göra...
Anders jobbar i natt så jag sitter här ensam nu.... mindre roligt, men va fan.. jag har varit med om det förr.. hehe

I morgon ska vi ner till stan o kolla lite om inte Molly är sjuk såklart...
Det återstår ju att se...
Det är så jäkla mysigt att gå omkring på stan en stund hela familjen... Det gillar jag... =)
Längtar tills vi ska börja köpa julklappar åt Molly... hehe... fatta hennes första jul... O hon kommer vara livrädd för tomten.. haha... stackars barn.. Det är fan inte konstigt om dom är det... Dom där maskerna ser fan inte snälla ut direkt.. Men, men.. det är ju inte hundra säkert att vi ska ha nån tomte i år.. Kanske väntar med det till nästa år..

Jag vill att det ska vara januari nu... Då bor vi i Mjölby och har det bra, för det är jag säker på att det kommer vi få...

Fasen jag är visst också trött... *gäsp* O så håller jag på att bli tokig på min nacke! Borde det inte släppa snart?!?!?

Nej, nu ska jag surfa runt lite....

Söndag

Nu är helgen snart slut.. Känns både bra och jobbigt.. Men det är väl så det ska vara... =)

I helgen har jag varit hos mamma o myst.. jag o Molly... Anders var på hockey med pappa... Så då passade jag på att mysa med mamma. Har varit där idag också och hjälpt till att klippa mammas lilla vovve lite...

Annars så har helgen varit väldigt lugn... Har ju fortfarande ont i nacken, men det är väl på bättringsvägen..
Var ju på vårdcentralen i torsdags och träffade en läkare som inte sa vad hon trodde det var, men jag fick Voltaren gel utskrivet.. Får ju inte äta några tabletter nästan eftersom jag ammar. Får inte ta full dos av voltaren gel heller, men tillräckligt tydligen...

Ja, ja... Väntar på att Emma ska svara på mitt mess... Skickade en fråga angående priser... Ja, på salongen hon jobbar på alltså.... hehe... = P

Nu ska det söndagsmysas här! *underbart*

Ha det!

En underbar dag!

Har haft en helt underbar dag idag! Tack mamma! o tack pappa... Var ju faktiskt hos dig ett tag ikväll också... =) Älskar er!
Nu är det dags för sängen... för länge sen egentligen, men vad gör det om hundra år.... =)

Vilken miss!

Jag har pratat om att jag måste hitta lappen om när vi skulle till BVC nästa gång.. visste ju att det var vilken dag som helst.. Hittade det nu ikväll.. 21/10 klockan 10:30 hade vi tid... Har med andra ord missat den! grr.... ja, ja... Får ringa i morgon o kolla om vi kan få en ny tid... Måste även ringa veterinären om tid för vacination av Bossi... allt på en gång..
Fattar inte hur vi kunde missa tiden... Ja, ja.. man är inte mer än mänsklig... =)
Nu ska jag gå o fixa varma mackor o the till mig o Anders... ska mysa nu när han kommer hem...
Längtar efter att få krypa ner i vår renbäddade säng men våra nya kuddar.. finns det nått mer underbart... =)

Natti natt!

tisdagskväll

Sitter just o sniffar på mitt hår.. Det luktar så jäkla gott! Gjorde en hårinpackning förut o det gjorde underverk för mitt stackars hår.. Borde egentligen klippa mig, men jag vet inte hur... kan inte riktigt bestämma mig... Emma några förslag på vad som skulle passa mig? =)
Ähh... annars så får jag bara ta topparna..  eller strunta i det tills jag vet vad jag vill göra med det gamla barret... hehe...

Molly är i sin gåstol o bara skrattar o jollrar... Helt sjukt vad glad hon är.. Visst kan hon vara ledsen o gnölig o gnällig, men sista tiden så har hon varit på riktigt kanonhumör... Skrattar när man tittar på henne osv... min underbara lilla unge...

I morgon ska jag och Molly vara i Mjölby hela långa dagen... Ska umgås med mamma/mormor och gå lite på stan o så ooch sen ska vi umgås med pappa/morfar.. Ska bli mysigt... O så hämtar Anders oss när han slutat jobba.. =)

Nehe.. nu ska jag leka lite med Molly...

Ha en underbar kväll!

Grattis till mig! =)

Jaha.. då är man 24 år.. Känns inget speciellt.. Har varit lite folk här idag, nu väntar vi på Anders mamma som jobbar tills fyra... Sen blir det myspys med familjen hela kvällen..

Kollade på mamma mia igår.. Anders somnade men jag såg klart den... Kanske inte den bästa film jag sett men helt okej.. Lite överdriven på nått sätt ibland tyckte jag, men som sagt.. Den var helt klart okej.. =)

Nej, nu ska jag gå o pussa på Anders tror jag...

Ha en bra dag... Det har jag! =)

Fredag hela veckan, fredag hela veckan, fredag hela veckan lång...

.. Eller det är fredag i dag i alla fall..
O idag har jag haft en liten stund för mig själv... helt för mig själv.... oj,oj,oj... Anders tog med sig Molly o åkte för att handla lite o jag fick snällt sitta kvar hemma.. Var skönt men konstigt.. vet inte när jag var ensam hemma sist... men i alla fall.. det hade gått så bra på affären, o Molly hade varit så duktig så..
Börjar inse att jag faktiskt måste släppa in Anders mer.. Kan inte ta på mig allt när det gäller Molly.. Bara det mesta.. haha.. O det är ju verkligen inte så att jag inte tror att han klarar av det, absolut inte! Men på nått sätt så känns det bra när det är jag som sköter allt.. men det är väl bara för att det var så i början.. blir ju lätt så automatiskt.. Eftersom hon då enbart ammades o s v... men nu så ska jag börja försöka släppa lite på mitt kontrollbehov.. haha

Anders är iväg o släpper Bossi lite så hon får springa av sig... Sen ska vi gå till affären ihop.. Måste ha hem lite till ikväll för Anders jobbar ju... *tråk* Så det blir fredagsmys med bara Molly.. Men det funkar det också, klart att det är mysigare när Anders är hemma eftersom Molly lägger sig oftast mellan 20-21.. Men, men... Det är då jag passar på att sitta vid datorn i lugn o ro...

Nu ska jag ta lillan för det är inget roligt i lekstolen mer.... *sötnosen*

*grrr*

Är på sånt kasst humör, så egentligen borde jag lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och gömma mig tills allt känns lite bättre.. men det går ju inte görs så när man har en liten.. Är irriterad på allt o alla känns det som.. Ja förutom på Molly... Hon är ju så liten... :-)
Men annars så känner jag bara... *grrrr* Ja, ni förstår säkert...
Har fortfarande ont i nacken.. jävla kuddar!
Ont i huvudet har jag också... hmm....
Nej, nu ska jag leka lite med Molly o se om jag blir på bättre humör...
Ha det... eller inte...

Shoppingsugen...

Fasen... sitter o kollar runt lite på nätet och blir nästan lite shoppingsugen.. inte varje dag som jag känner så.. men nu så.. så typiskt att man inte har hur mycket pengar som helst.. skulle vara roligt o bara kunna köpa allt jag hittar som jag vill ha.. men det skulle bli bra dyrt.. hehe..

Men i morgon ska vi in till Ikea o kolla på lite saker åt Molly.. =)

Åhhh... Charlie i Ugly Betty födde precis barn... så mysigt.. var fan det bästa ögonblicket i mitt liv.. när dom sa upp Molly på mitt bröst o sa att hon mådde bra... Helt obeskrivligt.... Hmm... *mys*

Nej, nu ska jag kolla vidare....

Ha det!

Aj,aj,aj...

Jag har skit ont i nacken... :-( Har väl legat konstigt eller nått... Annars så beror det väl på våra urkassa kuddar kanske.. Måste snart ta oss i kragen o köpa nya.... *grrr*
Har sovit urdåligt i natt också.. drömt massa konstigt o ammat massor känns det som.. men, men... inget o göra åt... bara att se glad ut.. Eller man måste inte ens det! hehe
Idag skulle vi egentligen ha solat, men jag struntar i det.. orkar inte... Hmm.. det är ju såå jobbigt.. eller inte.. men som sagt, jag orkar inte!
Ska åka o handla lite så fort Molly vaknar, känns inte speciellt lockande det heller.. Kanske skickar iväg Anders själv.. hehe
Annars så ska vi väl inte göra så mycket idag tror jag... Anders börjar jobba halv fyra.. o jobbar tills i morgon bitti. kul kul..

Nej, fasen det gör för ont att sitta o skriva, så nu slutar jag!

Ha en bra dag!

måndag igen...

Fan vad fort veckorna går!! Tyckte det var måndag nyss o nu är det de igen... Ja, så kan det vara..
Håller just nu på att söva Molly... Försöker få henne o somna själv så man inte måste stå bredvid precis hela tiden.. så det blir lite spring fram o tillbaka.. Håller samtidigt på o kollar runt lite på FL.. men retar bara upp mig just nu.. Kanske skulle vara bäst o logga ut o bara kolla på tv. Men har inte riktigt ro till det... Är sjukt hungrig också.. Men ska äta när Anders kommer hem så det får vänta ett tag till... =)

Utgången i lördags blev sådär lyckad... Hade jättetrevligt med Anders, men var bara ute en timma ungefär... Kände efter den tiden att det var inte så roligt som vi hoppats på.. Så vi gick hem o myste o kolla på film.. mycket mysigare! =)
Kan kanske vara gå ut tillsammans en hel hög o kanske äta först o så.. det blir på ett annat sätt då... Eller sitta hemma ett gäng o strunta i att gå ut.. men det där att gå ut för att supa.. Det har jag uppenbarligen vuxit ifrån...
O skönt är det kan jag säga!!!

Nej, nu ska jag kolla vidare på Färjan... hehe

Fredagsmys.. =)

Ikväll ska vi mysa här hemma. Det blir varma mackor och te och en massa massa mys med Molly.. kan det bli bättre? =)
Fasen, det känns lite jobbigt att hon inte ska sova hemma i morgon natt. Har ju inte haft barnvakt över natten förut så det kanske inte är konstigt att det känns jobbigt.. Men det ska nog gå bra...
Får ju hem henne till lunchtid på söndag i alla fall. Så hon är ju inte borta ett dygn äns.. o det känns bra! Vill ju inte vara ifrån henne allt för länge... min lilla skrutta... Får se till o ha riktigt roligt i morgon så att jag inte tänker allt för mycket på att hon inte är med mig.. eller det blir nog svårt.. kommer nog tänka mest hela tiden på henne... även om det inte är aktivt tänkande, så kommer hon finnas där i bakhuvudet... Ska bara försöka att inte ringa hela tiden o kolla hur det går... Men några gånger kommer det allt bli.. o det har jag förvarnat både syster yster och min kära man om... hehe

Nej, nu ska jag titta på när Anders kör Wii Mario cart... han har lånat det + ratt av en kompis. Roligt, men ack så ont i ryggen jag får... =)

Ha en bra fredagskväll!

*gäsp*

Fasen vad trött jag är idag... inte klokt.. Men så är det att ha barn! =) (skuller på det i alla fall.. hehe
Synd bara att jag inte har ro till att lägga mig såhär på dan när Molly vilar.. Men får väl försöka komma i säng skapligt ikväll istället.. :-)
Anders jobbar nu.. lyckades åka iväg med vagnen i bilen och bärselen ligger under vagnen.. haha.. Men han skulle komma förbi med det sen. Lite svårt att ta ut Bossi utan att ha nånstans att göra av Molly... men som sagt så löser det sig ju..

I morgon ska det komma nån o kolla på vår lägenhet.. så tror nog att vi tar oss en promenad när dom kommer... så slipper vi vara i vägen när dom ska kolla o så slipper vi oroa oss för att det är nån hundrädd o så.
Tycker ju dessutom inte om att vara hemma när det ska vara massa folk här hemma... Känns bara konstigt att dom ska gå o kolla på våra saker... Jag vet... det är inte våra saker dom ska titta på, men ärligt!? Om man kollar på en lägenhet som är fullt möblerad så kollar man ju även på möbler o saker som syns så...
Ja,ja... skit samma.. jag kanske är fjantig..
Nej, kanske ska slänga mig på soffan o slöa lite i alla fall tills Molly vaknar.. Hon borde inte sova så jätte länge till...

Ha en fortsatt bra dag!

Sängdax!

Ska hoppa i säng nu.. Ska få massage... o sen ska jag sova.. För i morgon ska jag till mjölby o träffa min lilla vän A o hennes lille plutt son... :-)
Ska bli väldigt trevligt!

Ha det!

Fint väder!

SÅ underbart det är när det är sånt här fint väder!! Blir nog en långpromenad med Molly sen... Bossi får nog stanna hemma från den... Anders ska förmodligen jobba extra idag o då vill jag inte dra med både Molly o Bossi på långpromenad.. inte så roligt om Molly vägrar ligga i vagnen när man är långt hemmifrån då... Kan ju liksom inte gå omkring o bära henne medans jag har Bossi i koppel.. Nej, det utsätter jag mig inte för..
Men det blir lagom att gå en lång promenad när det är dags för Molly att sova i eftermiddag... :-) Så skönt så..
Hoppas på att Anna ska se att jag skrivit till henne på FL så att vi kan träffas i morgon.. Kanske skulle ta o skicka ett mess för säkerhets skull... då kan vi ju ta en riktig höstpromenad med vagnarna då också.. om det är fint väder såklart..
På tal om vagn... Jag har skrivit ett mail till en som vill sälja sin vagn på blocket... Skicka igår eftermiddag, men inte fått nått svar...*grrr* Vill ha en annan vagn! den vi har var jätte bra när Molly bara låg ner, men nu är jag inte helt såld på den längre...
Men får väl vänta lite till innan jag kollar efter en annan...
Det var ju så bra pris på den jag är intresserad av... lär inte hitta nån så billig.. men, men... det får bli som det blir... :-)
Nej, nu ska jag prata lite mer med min kära mamma på msn...

Ha en bra dag!

Gratiskläder!

Vem tackar nej till lite gratiskläder??
Ingen tror jag!
Så klicka in o bli medlem!! =)
http://www.gratisklader.se/Pegister.asp?r=29395

Bossi ett år och bröllopsdag!



Idag har Anders och jag bröllopsdag! Det har verkligen gått ett helt år! Vi har bara myst, varit ute o gått en massa i det fina vädret. Urmysigt.. Om man bortser från att det har blåst lite så har vädret varit idag som det var för ett år sen... =) Underbart!
Vi gick också in på fiket vid östensons när vi var och handlade. På fiket köpte vi varsin bananbakelse... Gott gott.. men ack så mäktigt... =) Det var ju lite roligt för jag o mamma åt ju sån när Anders och jag gifte oss eftersom de andra prinsesstårta och det tål ju inte min lilla mamma o inte jag... Iaf... Det var mysigt.. Nu ska vi mysa framför tv´n... Ska nog få lite massage av min kära man...
Det har verkligen gått ett år! Det var inte många som trodde på att det skulle hålla så länge äns... Ha!! Där fick ni!! Skaffa nån annan att snacka om!! Jag är lika kär fortfarande, om inte mer... =) Han är den mest underbara person som finns, o han försöker verkligen komma underfund med mig, o det är inte det lättaste kan jag säga! Jag är inte lätt att leva med, det vet jag verkligen.. Eller vad säger du mamma? hehe
Han är min man.... det är lite coolt o kunna säga det... pirrar till i magen när jag tänker på att han är min... han är pappan till mitt barn... så underbart så det går inte o beskriva med ord riktigt..

Bossi fyller ett år idag också.. så hon har fått lite extra gott... fått smaka lite saker sådär som hon inte brukar.. o så har hon fått ägg också, som hon verkligen älskar! =)

Bossi som liten valp... =)

Nej, nu vill jag mysa vidare...
Hoppas ni har det bra!

Hej hopp! =)

Idag har jag tänkt att jag ska kunna storstäda med Molly... blir nog mycke5t bärande i selen och mycke rusher när Molly sover... hehe

Det verkar som hon börjar bli trött nu så då ska jag slänga ut mattor o diska...
Får vädra mattorna lite på balkongen bara, för de regnar ju lite smått o vill inte ha blöta mattor... =)

Nehe... dafs o söva lillan... =)

Ha en trevlig söndag!

uppe med tuppen

Idag tyckte Molly att sju var en bra tid att vakna... *gäsp* men nu sover hon en liten stund igen.  Men inte jag.. jag är som en jäkla duracellkanin just nu.. Sover inte direkt mycket just för tillfället men lika glad är jag för det! =)
Ska snart ställa mig i diskbaljan o slänga i en maskin med tvätt.. *phu* Kände hur krafterna rann ur mig bara jag tänkte tanken... haha
Men snart kommer Anders hem och då vill jag ha tid till att mysa med honom, inte rusa runt o fixa här hemma...
Ahh.. hungrig är jag också.. men det får vänta tills sen... ska nog ta en mysfrukost med Anders... =)
Anders, Anders, Anders, Anders, Anders... så nu har jag tjatat lite till om honom.... Haha... men så är det för mig just nu.. mitt liv kretsar runt min lilla familj... o det är jag alldeles nöjd med! För tillfället räcker det med små avstickare till den "verkliga" världen för mig... När jag själv för välja... Förstår nån hur jag menar? Sen får andra tycka att jag är skittråkigt.. det är deras problem!

Nej, disken var det ja....

Ha en bra lördag!

pratat i telefon

Fasen så här länge är det fruktansvärt länge sen jag pratade i telefon... Först pratade jag ju med mamma, sen med Anders, sen pappa och sen med mamma igen... =) Och vi bestämde att i morgon ska Anders och pappa ut i skogen med hundarna och jag o Molly ska vara hos mamma o mysa.. När pappa o Anders lekt klart i skogen (för det är väl det dom gör? hehe) så kommer dom till mamma o så fikar vi... Mamma skulle göra en ny kaka som hon hittat recept på i en tidning... ska bli spännande... Längtar.. så nu ska jag hoppa i säng o kolla lite på tv, om det finns nått att se. Sen är det dags att sova.. är ju lite trött idag..

Hoppas ni får sova gott!

Natti natt

Nu sitter man här...

... alldeles ensam... Har sövt Molly och det gick så bra idag också... Två kvällar i rad har hon somnat uran gråt i sin säng.. Visst, jag står bredvid henne och gungar lite på henne och sjunger men ändå... Det tycker ju faktiskt jag också att det är lite mysigt.. Idag tror jag att hon tyckte att det var mysigt med massagen också.. Hon börjar kanske vänja sig vid det? Sitter och slökollar på Idol.. men tycker inte att det är sådär jättebra just nu, kanske bara inte har kommit in i det än, det kanske kommer!

Åhh... i morgon ska vi mysa hela dagen jag o min lilla familj!! Älskar våra lediga dagar! Har inget speciellt inplanerat alls o det är ju sååå skönt!

Just nu pratar jag med min lilla mamma... Gullmamma! Saknar henne... Det är tur att vi ska flytta in Mjölby så vi kan träffas lite oftare! =)

Nej, svårt att koncentrera mig o prata o skriva samtidigt. Så jag ska bara prata.. hehe
Skriver sen eller i morgon!

Fredag

Jaha.. fredag igen o vad ska man göra då... Eller vi har redan gjort nått idag! Vi har varit i Mjölby och valt tapeter till vår nya lägenhet... roligt, roligt.. tyvärr finns det ju inte så mycket roliga tapeter att välja mellan så vi tog väldigt neutrala skulle jag säga.. så får man göra det roligt med lampor o tavlor osv... =)
Längtar tills det är dags att flytta.. men det dröjer ju ett tag till tyvärr... Men, men... bara att stå ut!
Annars så ska jag inte göra så mycket idag.. Anders börjar jobba halv fyra och jobbar tills i morgon bitti så det blir en lugn myskväll ör mig med bara Molly.. =) Inte så dumt det heller ska jag säga er!
Dock tycker jag inte om när Anders jobbar fredagskvällar... Känner mig alltid så ensam då på nått sätt... Ja, jag vet inte hur jag ska förklara det...

O just nu är jag så grymt besviken på en person så det finns inte... Det värsta är att jag inte riktigt vet hur jag ska göra med en sak.... *grr* Blir så trött på allt ibland...
Kan man inte få leva i en liten bubbla ibland? Bara med dom man vill och resten finns inte för en stund... Skulle inte det vara skönt? =)
Nej, nu ska jag inte flumma iväg allt för mycket här...

Ahh... nästa helg ska jag o Anders ut... Först ska vi mysa här hemma med god middag osv o sen ska vi ut... Läskigt!!! Men det ska bli roligt... länge sen Anders och jag gjorde nått bara vi... =)
O på måndag har vi varit gifta ett år... oj, oj, oj...
Det är därför vi ska ut nästa helg... fira lite... =)
Sen går det snart till jag fyller... blir ju hela 24 år i år.. inte klokt vad gammal jag börjar bli... :-P nej, skämt åsido nu...
Ja, tiden går fort som sagt..

Nu ska jag slänga mig i soffan o slöa lite för jag är så sjukt trött o det gäller o passa på medans lillan sover en stund... =)

mammor bakom galler

Såg precis en dokumentär som handlade om mammor som satt i fängelse... Så hemskt att se... Fick se en kvinna som satt i fängelse och var gravid. Hon fick föda sitt barn sen lämna bort det.. så hemskt!!! Som "tur" var så kunde kvinnans mamma ta hand om bebisen och kvinnan hade väl inte så långt straff, men ändå... Då tänkte jag tillbaka på när Molly föddes... Tänk om jag hade varit tvungen att lämna bort henne direkt... hemska tanke!!!!
Nej, nu ska jag gå o pussa lite på henne innan det är dags att sova..

Natti natt

Det regnar o regnar...

Hela dan har det regnat... En riktig innedag med andra ord... Myser för fullt med familjen! =) Så det ska vara.. Anders ska snart åka iväg o köpa hundmat, o när Molly vaknat ska vi åka och kolla lite på återvinningen... Slå ihjäl en liten stund.. finns ju inte så mycke o hitta på i det här vädret.. Inte ens Bossi vill vara ute för långa stunder...
Nu ska jag spela lite wii....

Ha de!

RSS 2.0