Gott nytt år..

Ja, de måste man väl ändå säga, trots att det absolut inte känns som någon speciell dag.. Kanske kommer framåt kvällen.
Ska mysa till det med god middag tillsammans med Molly o sen kommer ju Anders hem framåt halv tio så han är ju hemma vid tolvslaget iaf.. Känns bra!

I morgon blir det som sagt jobb 15-20.30... sen hela helgen också såklart..
Känns lite sådär.. kommer få säga godmorgon till Molly typ, o det är det enda.. Men, men.. Bara o ta det.. Får mysa extra mycket på måndag med henne.. då jobbar ju Anders, så då är det ju bara hon o jag.. o djuren såklart!

Hmm... vad ska jag mer skriva om..
Molly har gått omkring o ropat på mormor halva dagen idag.. min lilla skrutta, hon älskar sin mormor hon.. =)
Men det är ju inte så konstigt... Det är henne hon träffar mest av släkten, det är hon som visar mest att hon älskar Molly, o det känner ju min lilla skrutta... Ja, så är det iaf...

Kollade på korten från julafton igår.. Såg att vi fått ett väldigt sött kort på min äldsta bror o Molly o ett på hans dotter o Molly.. ska kanske kolla med honom om de e okej om jag lägger ut dom antingen på facebook eller här på bloggen.

Nej, nu ska jag messa lite mer med mamma... =)

Ha en trevlig kväll o hoppas att alla får en bra start på 2010!






Minibiljard

Idag har vi köpt ett litet litet biljardbord. Är sååå roligt! Skit samma att de är litet, de är ju iaf bättre än ingenting. Så just nu håller Anders på o söva Molly o sen ska vi spela.. =)

Idag har jag ju då jobbat.. Tiden gick sjukt snabbt, men det är ju bara bra! Nu är jag ledig onsdag o torsdag o sen jobbar jag fredag, lördag o söndag. Känns mindre roligt, men men... vet ju att tiden går fort bara man kommer dit!

Hua, vad jag fryser. Har inte tänt någon brasa idag. O vi ska inte göra det heller.. Får se om jag har mindre huvudvärk då.. O så kan jag ju ta på mig en tröja så fryser jag säkert mindre, behöver ju inte sitta i linne liksom.

Nehe, orkar inte skriva mer just nu..

Natti natti

Mellandagsrea..

Idag har jag varit inne på mellandagsrean på Ikanohuset med mamma.. mycke trevligt o inte riktigt så mycket folk som jag hade förväntat mig, men hittade inget till mig själv.. Men till molly köpte jag lite.. Eller jag skulle kunnat köpa en hel del till mig själv, men det känns inte bra o lägga massa pengar på mig själv, då lägger jag hellre det på andra.. Sån är jag iaf... Ska eventuellt in till Motala på onsdag förmiddag o kolla lite där, åt Anders först o främst.. =)

I morgon ska jag jobba... ska bli roligt.. det är ju bara synd att pengarna för det kommer först nästa månad, men avdraget på akassan blir på den här månaden... Men, men... inget o göra åt saken..

Känner mig på skapligt humör idag.. Börjar bli tillfreds med en massa nu känner jag... hoppas de håller i sig bara så att det inte vänder igen..


Just ja... fick frågan av en kompis som börjat läsa mig blogg (o som borde kommentera mer! hehe).. hon undrade varför jag började skriva o varför jag fortsätter.. Först hade jag inget riktigt svar, men efter att ha funderat ett tag så kom jag fram till att det är för att jag vill kunna gå tillbaka o läsa vad jag/vi gjorde.. Förstår ni? Som tex julafton.. jag vill kunna gå tillbaka om kanske ett år o läsa om hur vi firade, vad jag kände osv.. så jag skriver alltså för min egen skull... därför blir de inte alltid så roligt för andra att läsa.. men då är det bara att låta bli!!

Nej, nu kallar maken... vill ha hjälp med o raka håret..

Natti natti


Irriterad på en himla massa saker..

Har inte skrivit på ett tag o till största del beror de på att jag varit så jäkla irriterad på en massa saker. Ville inte skriva då, för att de finns ju en risk att jag skriver av mig ordentligt o ville inte såra några känslor... Men ärligt talat så skiter jag fullständigt i det nu! Vissa människor har verkligen visat vad man betyder för dom.. Jag känner verkligen nu vilka som ingår i min riktiga familj, o de e inte många kan jag säga! Likaså vänner... Är såååå jävla trött på allt skitprat o allt jäkla mygel! Så nu skiter jag i det! Jag lever mitt liv o skiter i er, bara så ni vet det! När ni visar så jäkla uppenbart hur ni känner så kan jag också göra det!

Såå.... nu åter till lite trevligare saker... Julafton. Det var så mysigt med Molly.. Hon vaknade visserligen redan klockan halv sex, men det gjorde inte så himla mycke.. Jag o Molly gick upp o åt frukost o lät Anders sova... Han mådde ju inte så bra stackarn.. Efter att fisan o jag ätit frukost så tog vi ut hundarna och sen gick vi in på hennes rum o lekte lite innan vi väckte Anders..

Vi gick omkring o myste hela förmiddagen.. Sen drog de igång.. Dom som skulle komma kom, o vi åt julmat o sen var de kalle anka för dom som ville.. Är ju inte direkt spännande längre.. man har ju sett det ett antal gånger, sen kom tomten... Hade ju en sån himla tur att mammas sambo ställde upp o var tomte! Himla snällt av honom... synd bara att en del inte kan uppföra sig som vuxna människor... säger bara det...
Molly blev inte det minsta rädd för tomten! hon kramade till o med tomten innan han skulle gå.. min lilla sötnöt... den sötaste unge som någonsin funnits! Hon blir så himla glad för allt hon får! Speciellt den lilla synten hon fick av mig o Anders.. När hon öppnat den så höjde hon sina små armar och skrek JAA! Hehe.. underbart!
Det enda tråkiga var att hon inte fick öppna sina julklappar i lugn o ro... Men, men.. vad ska man göra..

Efter alla julklappar var öppnade så åkte folket hem.. Hade önskat att mamma o Hasse kunnat stanna längre.. Kändes som jag knappt hunnit säga god jul till dom typ.. Men får se till o träffa dom snart igen!
Men det var ändå skönt när alla åkt.. Blev så lugnt o tyst.. Molly spelade på sin synt som bara den.. o lekte med dockan hon fick av oss också.. mammas lilla hjärta..
Men hon var trött... så trött att hon inte orkade äta på kvällen ens.. fick i henne minilite.. o när hon somnat så slängde sig Anders o jag på soffan o de tog inte allt för lång tid innan Anders sov.. Gick ut med hundarna sista gången o då vaknade han ju till så vi la oss o kollade på en film i sovrummet, men kände oss snart trötta så vi stängde av o somnade..

Så i det stora hela hade vi en bra jul... O viktigast av allt var ju ändå molly.. =)

Oj, blev ett långt inlägg det här... men det är min blogg o jag skriver hur mycke jag vill... ;-P

kallt..

Äntligen är det vinter! Så underbart! Visst, de e kallt som bara den, o den här blåsten som det är just nu kan man vara utan.. men i det stora hela så är det underbart! Ska ju vara såhär nu! Hoppas bara att det kan få ligga kvar ett tag.. skulle ju inte vara fel om det fick ligga över julafton!

Idag jobbar Anders, så Molly o jag får klara oss själva.. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. =( Skulle kunna städa lite, men känner absolut inte för det.. O inte vet jag vad vi ska äta till lunch.. *suck* Får väl helt enkelt gå o titta vad vi har hemma.

I morgon ska jag o mamma åka o handla inför jul.. *mys*
Även om jag känner stress o press inför jul o är lite orolig så ska det ändå bli roligt.. Ska bli sååå skönt o slippa fara omkring! Få vara hemma o ha det bra!
Återstår ju bara o se när Anders slutar på julafton.. Ja, ja... så kan de vara...

På lördag flyttar Jalle hit! Underbart... Han är sååå go den "lilla" mannen!! O han o Bossi har så roligt! Det värmer så gott i hjärtat o se dom leka o även när dom bara är inne.. Bossi lever upp så det finns inte.. Men de e klart att de e roligare för henne o ha en kompis än o bara vara med oss... hehe


När Anders kommer hem idag ska jag upp o mocka i stallet. Hann inte det i morse eftersom Anders skulle iväg o jobba... O Molly tycker inte att det är jättespännande direkt att mocka.. haha..
Ska väl försöka hinna med gå ut så Molly får åka lite pulka också... Det älskar hon!


Nej, nu kanske jag skulle kolla upp vad som fanns hemma till lunch ja... =)

Ha en fortsatt bra dag!

Besviken

Är väldigt besviken på en hel del människor just nu... O nej, jag kommer inte skriva eller tala om vilka de e så de e ingen ide att fråga.. Orkar inte ta det just nu... men kommer nog behöva göra det till sist, för annars kommer nog allt gå åt helskotta ordentligt.. Så tråkigt att det ska bli så, men vad ska man göra.. Jag är fan i mig värd mer än så...
Tur att man har sin man o lilla dotter o några få vänner som jag vet att dom finns där för mig.. Ni är guld värda bara så ni vet det!!
Utan er skulle jag fan inte orka med all skit!!

nej, jag orkar inte skriva mer.. kanske återkommer ikväll...

bilbesiktning o så vidare..

Var o besikta bilen idag.. inge roligt... fick nedslag på handbroms o styrled på ena sidan fram...
Kul, kul... för man har ju inga andra utgifter såhär innan jul... FAN!
Men, men... bara o bita i det sura o köpa sakerna som behövs.. man har ju en jäkla tur att mamma är sambo med den hon är... haha... nej, men de e en jäkla tur att Hasse kan hjälpa oss.. hade blivit bra mycke dyrare annars...

Annars då... det händer inte mycke.. Ska jobba i morgon.. ska bli kul.. dock känns de lite fjantigt med bara 4,5 timmar.. men de e ju alltid nått... =)

Nej, nu ska jag se om jag hittar nått på tv o kolla på..


Just de... låsta bloggen är uppdaterad för er som har lösen... tryck här för att läsa!

skogstur

Det blev som jag ville idag.. Vi åkte till skogen hela familjen.. det är så underbart o åka ut o gå omkring sådär.. Bossi kan springa lös o Molly har massor o titta på.. =)
Lägger ut lite bilder så får det tala för sig självt..








Nu ska jag kolla runt lite på nätet..  Ha en bra kväll o sov gott


ny design..

Ja, jag håller på o fixa lite med bloggen som ni kanske ser... Är långt ifrån nöjd än, men det kommer väl. Har ju inte hur mycke tid som helst o sitta med det, men den här veckan borde jag hinna lite. När Anders jobbar natt o Molly sover så har jag ju tid för mig själv. O detta tycker jag ju är roligt o man lär sig saker hela tiden så då kan jag tänka mig o lägga den tiden jag har på det här.. Ja, tv´n står ju på samtidigt som jag grejjar så det kanske är därför det går sakta framåt.. Hehe.. Men vad gör det?

Just nu är fisan på dagis.. Ska hämta hem henne alldeles straxt. Sen blir de lunch... blir rester idag. Blev så mycke kvar att köttfärspajen jag gjorde igår till middag så de får de bli till lunch.
Efter lunch tror jag att vi ska ta oss en långpromenad! Känns som de behövs!! Komma ut o få lite frisk luft.. Kanske kan lura med mig maken till skogen till o med.. =)

Har även suttit o budgeterat lite inför jul... Längtar o få börja pynta här hemma.. *mys*

Nej, dags o hämta lillan.. tror jag ska köra in o då vill jag inte ha någon stress på mig.. Bättre o åka i tid!

Ha en bra dag, så återkommer jag nog ikväll..

Host host..




Hela familjen är förkylda.. =(



Inget roligt alls! har ingen kraft eller ork.. Anders jobbar o Molly är skapligt krävande för stunden.. hon förstår ju inte varför hon mår som hon mår, lilla skruttan... Men tufft är de... men, men.. bara o kämpa på o se glad ut.. =)


ett nytt försök..

Vi testar igen då.. Får se om de funkar idag.. hehe

När Molly var på dagis idag så åt Anders och jag en riktig långfrukost o bara myste. Underbart!
Samla lite krafter så man orkar med skrutten resten av dagen... Haha!
Hon är inne i en period där hon är ganska så krävande, o med hennes humör så är hon inte den lättaste att tas med, men vad kan de bli annat när hon är en avkomma efter mig o Anders.. hehe... =)

åhh, vad jag längtar till helgen! Ska hitta på massa mys.. älskar såna helger! I morgon ska jag förmodligen rida också.. Det är så skönt o komma ut o släppa allt o bara vara i nuet. I morgon ska jag rida ensam också, de var ett tag sen, men det kan vara skönt det också o få rensa huvudet lite o gå in i sig själv utan att riskera o verka otrevlig när man blir tyst.. hehe

Nej, nu har fisan ätit sin lunch så nu ska jag tvätta av henna o sen blir de väl lek på rummet, får se om vi tar oss en långpromenad sen också..

Ha en fortsatt trevlig dag!

ARG!!!

Hade skrivit ett inlägg nyss, o vad händer? Jo, precis när jag håller på att publicera så kopplar internet ner o allt försvinner!! FAN rent ut sagt... Orkar inte skriva om allt... återkommer!


RSS 2.0