hinner inte med...

Fasen, jag hinner inte med bloggandet just nu... Jobbar samtidigt som jag har packat och försökt att hitta på lite skoj med familjen...
I morgon bär det av... VI FLYTTAR TILL HUS! Har fortfarande inte riktigt fattat det... kommer nog ta ett tag.. Men det kan ju bero på att jag inte kan hjälpa till med själva flytten... jobbar 7.30-20.30 både lördag o söndag... *suck*
Men, men... man får ta det som det kommer...

Nej, nu ska jag slappa lite innan det är dags att sova... Ville bara skriva en rad så ni inte tror att jag försvunnit... O ni vars bloggar jag läser... Har inte hunnit med det heller om ni tycker jag är dålig på att kommentera just nu...

Ha det bra!

trött...

Vilken natt jag haft... Molly ville inte sova.. Vaknade precis när vi skulle somna o somnade inte om ordentligt förrän vid halv fem i morse... vilket resulterade i att jag  inte somnade förrän vid fem... som tur var så gick Anders upp med Molly så jag fick sova lite längre i morse.. Skönt de.. tack älskling!
Börjar misstänka att det hon har växtvärk.. när hon vaknar på nätterna så är hon jätteledsen o det går knappt att trösta henne och sparkar som bara den med benen och har svårt att ligga still...
Hoppas att det vänder snart iaf... i natt måste jag få sova så är det bara... jobbar kväll ikväll o så jobbar jag dag i morgon, så då kan jag ju inte vara vaken halva natten. Men det återstår o se hur det blir i natt...

Annars mår vi bra nu.. Eller det är ju bara Molly som varit sjuk, men hon är bättre.
Längtar som bara den till 1/8 då vi flyttar! Underbart!!! Det är verkligen mindre än två veckor kvar... =)

Nej, nu ska jag slöa lite.. Anders och Molly är ute med Bossi så då ska jag passa på o lata mig... hehe

Marcus Birro

Såg på allsång på skansen sist och då var ju Marcus Birro med o kom på att han måste ju ha en blogg... Vet inte varför men denna människa fascinerar (stava?) mig...Han "sätter klorna i mig" o släpper inte taget.. Kan inte sluta titta när han är med på tv... o så fort jag ser något i tidningen eller liknande så måste jag ju läsa det...
Så hur kan jag ha missat hur han blivit behandlad????
Fattar det inte.. Denna underbara man som helt öppet och ärligt delar med sig av sitt liv till oss som egentligen inte är värda det med tanke på sättet han har bemötts...
Jäkla idioti säger jag bara! Det är att sjunka lågt att ge sig på en människa som gått igenom så mycket och pratar öppet om det. Fattar det verkligen inte!!!
Men som sagt.. jag tänkte att han måste ju ha en blogg och sökte.. o jodå, han har.. eller rättare sagt hade... Någon som vet om han har en ny eller om han lagt ner för gott?
Annars får jag nöja mig med att få läsa det han skrivit innan han slutade med den bloggen.. Tråkigt dock att han tagit bort kommentarfunktionen.. Men förstår honom. Efter massa påhopp o vidriga kommentarer så skulle jag nog också göra det..


Nog om det för denna gång..
Fick sovmorgon idag.. Anders tog med sig pappa o Molly ut till huset och ska måla lite lister.. Så jag skulle få vara lite för mig själv en stund.. så skönt så... men nu när jag ligger här helt ensam så kan jag inte motstå att sakna dom så in i helskotta.. vill bara att dom ska komma hem.. Egentligen skulle Anders åka iväg en sväng med Molly efter lunch också, men det tror jag inte att jag vill.. Vill nog ha dom hemma då.. Annars så följer jag med om dom ska nånstans... =)

Nej, en cigg ropar på mig o sen en lång lång lång lång dusch....

fortfarande feber....

Molly har fortfarande feber... hon har inte kräkts mer så det var väl av febern som hon gjorde det...
Jobbigt när hon är sjuk. Hon blir så pipplig o inget är bra.. Tycker så synd om henne. hmm..
Hoppas hon mår bättre i morgon iaf..

I morgon är det jobb igen.. 7-16... *gäsp* så ska väl försöka sova skapligt idag i alla fall.. känner att jag skulle behöva en dag snart o få sova o va lite för mig själv.. men det har vi ju sagt att jag ska få o Anders ska självklart oxå få en sån dag..
Länge sen man hade det...

Nej, sova var de ja..

natti natti

Sjuk liten tjej =(

Molly är sjuk... FAN!! Tycker så synd om henne... Det började ju så bra idag när vi var i Valla.. Hon tyckte det var så roligt o var så nöjd hela tiden.. Sen somnade hon i bilen på väg hem vilket inte är ovanligt.. När vi var hemma vaknade hon o jag tyckte hon kändes varm.. men tänkte att det var nog pga att det faktiskt var varmt ute och att vi åkt bil... Vi gjorde lunch och hon var lite "borta" medans vi åt, men hon åt ändå bra.. hon verkade mer trött så vi bestämde att hon skulle få sova en stund till. Hon somnade om vid två tiden. Sen började det ju regna som bara den... så jag bad Anders att dom skulle skjutsa upp mig till jobbet vilket han sa att dom självklart skulle göra.. Vi skulle åka vid kvart i fyra. Fick väcka Molly tjugo i fyra o då kändes hon fortfarande jättevarm.. Bad Anders att ta tempen på henne när dom kom hem o det gjorde han. Jodå, feber hade hon... 40,1... stackars min lilla fisa..
Hon somnade vid straxt innan åtta. Vaknade vid halv nio (nått sånt) men somnade snabbt om igen... Sedan vaknade hon vid nio o var varm igen så Anders gav henne Alvedon igen.
Sen gick det bara en liten liten stund så börjar hon kräkas... STACKARS MIN LILLA TJEJA!!!
Så nu är ju bara frågan... magsjuka eller kräkts av att hon hade feber?
Man blir ju lite fundersam eftersom en av gubbarna på jobbet har kräkts idag...
Fasen!!!
Jag som skulle hitta på nått med Molly i morgon o Anders skulle få lite tid för sig själv.. Såg verkligen fram emot det..
Men det blir väl inget med det nu... Eller det kan det kanske bli.. om hon inte visar något mer tecken på att må dåligt o febern är borta tills i morgon.. För då var det väl mest troligt att det var febern hon kräktes av..

Nej, nog av spyprat! annars börjar jag må illa igen... haha

Ska försöka sova snart.. Man vet ju inte hur mycket sömn man kommer få i natt om lillan är sjuk...

natti natti

Valla

Idag har vi varit i Valla... Det var jag, Anders, Molly o så Anders syster. Mycke trevligt! Molly tycker verkligen att det är jätteroligt med alla djur o annat som finns att titta på.. Underbart att se henne så lycklig.. =)

Kom just på att jag glömt säga hur det gick på utställningen... Bossi fick en tvåa, så hon åkte ut direkt, men hon fick ganska bra bedömning och hon (o Anders) var så jäkla duktiga så det finns inte..
Ska försöka åka på lite fler utställningar så Bossi vänjer sig vid den miljön. Roligt var det i alla fall.. AnneLie´s Monster gick o vann sin klass.. o i slutändan kom han trea tror jag.. Grattis, grattis till dom. Han är ju så go Monster. Pussade på Molly o hon fnittra... hehe... *gos*

Usch, jag ska börja jobba klockan fyra idag.. känner inte för det idag.. vill vara hemma! Men, men... i morgon är jag ju hel ledig så får se vad man hittar på... Tänkte ju ge Anders en dag för sig själv, så som sagt.. får se vad Molly o jag hittar på..

Nej.. nu ska jag slappa lite innan det är dags att bege sig till jobbet..

Hoppas ni har en bra dag!

helgjobbet är slut...

Har jobbat hela långa dagen.. Men det har gått ganska så fort ändå.. brukar göra det när man jobbar med Emma... =)
Tur att det var henne jag jobbade med idag för jag har varit sjukt trött o kännt att jag inte har haft världens bästa tålamod.. Så då är det tur att man jobbar med nån man känner ordentligt som kan ta mitt humör... Tack sötnos Emma för att du står ut med mig! =)

Iaf.. det var denna helgens jobb som avklarades.. skönt det.. I morgon ska vi på leonbergerutställning... Ska alltså ställa ut Bossi.. Ska bli spännande o se hur det går.. inte för att det spelar någon roll, hon är ju världens finaste o bästa enligt oss i vilket fall som helst.. Så det så..
Men som sagt.. Det är ju roligt o se hur hon står sig mot andra... =)
O så får vi ju träffa AnneLie också o det är ju alltid trevligt o hennes goa Mosterman... =)

Nu ska jag se klart på ondskan... tycker egentligen inte om den filmen... tycker att den är lite för rå, men fanns inte mycket annat o titta på just nu...

Trötter...

Molly är inne i en sån där lite jobbig period med hennes sömn just nu.. lite jobbigt att inte få sova ordentligt.. men, men.. det går ju över nån gång.. :-S
Det jobbiga är väl att hon sover ganska dåligt på dagarna oxå... ja,ja...

Nu vaknade hon så nu blir det lunch o sen kommer de nån o ska titta på lägenheten o sen ska vi åka till Anders mormor o morfar...

Ha en bra dag i regnet... =)

uppdaterat

HÄR

Vad varmt det är!!

Håller på o smälta bort så fort jag rör mig.. o snart ska jag gå o hämta Molly... kommer vara en blöt fläck när vi är hemma igen.. Men, men... man ska inte klaga.. eller hur är det man säger?

Idag har jag inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på... Känner för att göra något, men vet absolut ingen aning om vad... Kan inte kosta något heller då min plånbok åkte ur i Hasses bil när dom körde hem mig i förrgår kväll, o det märkte jag ju såklart inte förrän igår morse.. o Anders glömde lämna pengar hemma... Måste hämta min plånbok.. helst idag.. får se hur dags Anders kommer hem.. inte bra om det blir allt för sent ju..

I morgon ska jag upp till jobbet o få delegering.. Sen börjar allvaret på söndag.. inte roligt att börja med en heldag.. men inget att göra åt.. bara att gå dit o se glad ut! =)

Nej, orkar inte skriva massa.... Ha en bra dag!

vårt lilla A-barn

Ja, vårt fyrbenta lilla A-barn!! Fick svar från SKK idag.. Bossi har A höfter och Ad är UA!! (utan anmärkning) o A är det bästa man kan ha på höfterna! Så underbart goda nyheter!! Blev så glad!

Idag har det inte hänt mycket annat.. Eller jo... fick dagisplats i skänninge åt Molly... Hade en jäkla tur så hon börjar skolas in v 34.. Som sagt, hade en jäkla tur.. kunde fått vänta i upp till 4 månader på en plats..
Men nu är det ordnat i alla fall.. Skönt det!

men förutom det har det inte hänt överdrivet mycke.. är så tryckande varmt att man orkar ingenting.. Har huvudvärk o mår illa till o från..
Jag gillar verkligen inte när det åskar men nu nästan vill jag att det ska åska så det kan rensa ur luften lite...

Pust.. nej... om man skulle gå o kolla posten i mammas lägenhet o sen ta ut Bossi kanske.. vill inte skjuta upp det för länge ifall det blir regn...

RSS 2.0