Kontraktet är påskrivet!

igår var vi vid huset o såg till att kontraktet blev påskrivet. Känns så jäkla underbart! Tänk att vi ska bo i hus.. Det kunde man aldrig trott för några år sedan. Men nu kände vi att vi ville prova på det och vad är bättre då än att hyra... Nej, det blir kanonbra!
Det blir nog att vi flyttar redan den 1 augusti... eller Anders o några till. Jag jobbar den helgen. Så jag får väl fixa på måndagen eller så för då är jag ledig.. =)
Ska ju på vår minisemester helgen efter också, men det kanske bara blir skönt att komma bort från allt med flytten ett par dagar. Ja, vi kunde inte ha det bättre iaf! =)

Usch... som det är nu ser jag inte fram emot att jobba i sommar.. Inte i denna värmen.. Men jag vet ju att det går bra bara man kommer dit. Men lite motigt känns det att gå dit när solen lyser o det är varmt.. Men som sagt. Det blir bra ändå..

Idag fick jag sovmorgon. Anders skulle ju ändå upp o jobba så han tog Molly o gav henne frukost osv o körde henne till dagis.. Snällt av honom!
Men det känns lite konstigt att jag inte fått pussa på min lilla skrutta än idag... hmm...
När jag hämtat Molly på dagis så blir det att gå hem o käka lite lunch för att sen gå o bada med Anna o Axel... myspys... =)

Nej, dags att fixa iordning sig kanske... Man ska kanske inte gå o hämta lillan i myskläder (sovkläder) hehe..

ha en underbar dag i solen, eller skuggan om man föredrar det!

Röntgat Bossi

Idag har vi varit o röntgat Bossi.. Det var faktiskt otäckt att se.. när hon fått lugnande så tog det 5-10 min så bara däckade hon... *hua* Men det gick bra iaf.. Veterinären sa att vad hon kunde se sådär direkt så fanns det inte ett fel på hennes leder... Hon sa att hon skulle bli förvånad om det inte blev ett A ... så underbart att höra!!! Så bara att hålla tummarna att nästa person som ska läsa dom instämmer i det.. =)

Allt flyter verkligen på nu... vi fick huset vi ville ha... Vi ska hyra... Ja, om nån är intresserad alltså.. hehe

Nu ska jag pussa lite på min man som är sjuker... sen är det bäst att komma i säng snart kanske... har ju ett extra barn här i natt så man vet ju aldrig hur natten går... :-S

Ont i magen!!

Dumma magkatarr!! Men nu har jag tagit tablett så nu hoppas jag att det ska släppa efter snart.. Jobbigt att gå omkring o ha ont i magen ju!
Men nog om det...

Nu har jag lämnat Molly på dagis, varit ute med Bossi o ätit frukost.. Så nu ligger jag i sängen o slappar med MTV på...Väntar på att Anders ska komma hem... =)

Molly var sååå söt idag... Hon hade sin nya jeanskjol o sin nya jeansjacka på sig när vi gick till dagis... Sötast i världen, det är min ungebunge det! =)

Vad var det jag skulle skriva om egentligen nu då... hmm... glömt bort... :-S

Vill sova ju!!!

Jag är så fruktansvärt trött just nu... Känns som om jag ska falla ihop av trötthet snart...

Det började bra igår kväll.. Molly somnade halv åtta o sov som en stock... men straxt efter tio började hon vakna till... inget jag gjorde hjälpte... till sist fick hon välling igen för o se om hon kanske var hungrig... Hon åt upp vällingen o efter ett bra tag kände jag hur hon började slappna av... när jag lade ner henne i sängen så var klockan halv ett o jag var hur trött som helst.. o hungrig.. åt en banan o somnade snart därefter. Vid straxt efter fyra vaknade hon igen o sen dess har hon inte sovit.. O då innebär det att jag inte heller har sovit sen dess.. Fattar inte hur hon orkar hålla igång på så lite sömn.. Men nu har vi ätit frukost, eller ja, det är ett tag sen men iaf.. Molly är påklädd och jag väntar på att hon ska blir trött igen så hon och jag kan få sova lite till.. Anders sover för fullt inne i sovrummet.. den som ändå kunde göra det.. hehe

Men jag tror att det är tänderna som spökar.. Jag vet att jag brukar "skylla" på det. Men hon har ju haft det såhär med sömnen varje gång hon håller på att få tänder... Så därför antar jag att det är det nu med, plus att jag tycker mig se att det är en på gång..

Jaja, man får väl vara glad sålänge hon inte är ledsen iaf.. för det är hon inte min lilla fisa...

uppdaterat

Nu går det o läsa nytt inlägg HÄR.......

En heldag med mamma

Idag har jag o Molly varit med mamma nästan hela dagen. Det har varit väldigt trevligt o mysigt... Molly har varit sååå go... Gått omkring o ropat efter pappa jätteofta... Sötnos... Var tvungen o ringa upp Anders en gång så han fick höra o så han kunde prata med henne... vår lilla fis... den finaste ungen som finns!

I morgon blir det midsommarfirande hos mamma o Hasse. ska vara kvar där tills på lördag. Trevligt så in i den ska det bli!
Skönt o komma bort lite.. =)

Nej, nu ska jag ta en natt smörgås av det nybakta brödet o sen ska jag sova, för fy så trött jag är!!

natti natti

En helt vanlig dag..

Idag har det varit vanlig dag igen.. Molly var på dagis o allt flöt på här hemma. Men det var inget roligt att lämna henne idag.. Hon var ledsen o när vi hämtade henne så sa dom att hon hade varit mycke ledsen idag... stackars lilla pluttan... dom sa det att det kan ju lätt bli så när dom är så nya på dagis o sen är hemma o är sjuka... Men liiiite sur blir jag ändå... om hon nu varit ledsen större delen av dagen så kunde dom väl ringt så kunde jag kommit o varit med ett tag så blir det lite som inskolning igen.. måste ju vara bättre än att hon ska gå o vara ledsen i nästan tre timmar.. Ja, hon hade inte varit ledsen precis hela tiden, men större delen av tiden... =(

Nu har Anders duschat klart så nu ska vi mysa lite innan det är dags att sova....

natti natti


kväller

Det har varit en lite konstig dag i dag... ena stunden har tiden gått jättefort o andra stunden sniglat sig fram..
I morgon ska Molly till dagis igen... ska bli intressant o se hur det går att lämna henne eftersom hon var hemma o var sjuk den här veckan.. får hoppas att det går bra iaf..
Va jobbigt de blev nu... Jag hade massa jag skulle skriva om men det försvann nu...

Ja,ja.. skriver lite senare om jag kommer på vad det var...

just de... den låsta är uppdaterad...


uppdaterat

Nu har jag uppdaterat lite igen... HÄR

Glömska mamman

I morse fick vi väcka Molly för att göra i ordning henne för dagis.. Gav Molly frukost o sen tvätta av henne, borsta tänderna klä på o sen åkte vi iväg.. När vi kom till dagis så såg vi en mamma med en flicka som går på Mollys avdelning.. dom går samma tider så det var ju som vanligt att vi såg henne komma.. Men hon gick in o vände och sen gick ut igen.. O när hon fick syn på oss så sa hon det... dagis är stängt idag.. det är studiedag... Hur kunde vi glömma det?? Haha.. bara att packa in oss i bilen igen... =) Men jag tycker gott att personalen på dagis kunde påminnt oss i fredags om det.. Men, men... inget att göra åt.. Kändes bara lite dumt att vi väckte Molly när hon för en gång skull sov lite längre på morgonen..

När vi åkte från dagiset så åkte vi hem o hämtade Bossi. Sen åkte vi iväg för att kolla vart Gammalkil låg.. Anders fotbollslag ska möta dom i morgon på deras plan, o Anders visste inte var det låg så då tänkte vi att det kunde vi ju kolla upp idag.. Åkte runt lite.. men hittade det inte.. Molly somnade, men vaknade snart igen.. Efter en liten stund hör vi nått konstigt ljud från baksätet o kollar bak, då sitter Molly o kräks som bara den. Körde intill kanten o stannade och jag flög ur bilen o tog ut henne. Hela hon + bilstolen+ lite på mig var fulla av spyor.. INTE TREVLIGT.. Speciellt inte när man måste sätta sig i bilen igen för att komma hem..

Vet inte vad det var... hon har ju aldrig visat minsta tendens till att vara åksjuk förut men hon har inte kräkts mer efter det. men däremot har hon varit lite hängig o gnällig idag. O nu ikväll var hon jättetäppt i sin lilla näsa, så det blir att vara hemma för henne i morgon. Lika bra det när man märker på henne att hon inte är helt okej.

Själv mår jag inte helt hundra jag heller. Får se vad det blir av det.. men nu ska jag faktiskt försöka sova lite..


Söndag...

Det är inte klokt vad helgerna går fort!!
Igår var vi som jag skrivit tidigare i Karlskoga o hälsade på AnneLie med familj. Alltid lika trevligt att komma dit. =)
Så skönt o höra att hon tycker att Bossi är så fin.. så det inte bara är våra ögon som tycker det! För enligt oss så är hon ju världens finaste, men vi är ju lite smått partiska. hehe
Men som sagt, det är roligt att höra att AnneLie också tycker det!

Vi gjorde en riktig heldag av det... stannade i Laxå och åt lunch... vår medtagna matsäck... så mysigt att göra så!
Sen var vi hos AnneLie och sen hem.. var inte hemma så tidigt så det var bara att äta middag o sen mysa.. eller mysa o mysa... Anders tittade på fotboll och jag hade återigen ett rent helvete med Molly när hon skulle sova...
Vi tror att det är fler tänder på väg så hon har svårt att koppla av o somna.

Natten tills igår började bra. Hon somnade vid tio över sju men vaknade igen vid nio... grät o grät o grät.. inget hjälpte.. till sist sa vi att ja,ja.. hon får vara vaken ett tag... o det gick bra ett tag, men sen blev hon kinkig o då tänkte vi det att nu är hon nog trött... så vi försökte... o hon blev ledsen o grät o grät o grät... Det riktigt skär i hjärtat när hon är sån. Men inget hjälpte.. men till sist vid typ halv ett somnade hon... Var bara att gå o lägga sig för oss då.. Man blir ju helt slut..
Iaf.. igår kväll började redan när hon skulle somna för natten. Hon var lugn först men sen började det.. Samma visa igen... Grät o grät o grät... Usch... började försöka söva henne vid nio och vid elva tror jag hon somnade... INGET ROLIGT! Men som sagt.. tror att det är fler tänder på väg.. Hon dreglar ovanligt mycket.. luktar lite illa i munnen och igår gick med med fingrarna i munnen nästan hela tiden... så det är skönt i alla fall att vi har en aning om vad det beror på... O vi vet att det snart är över.. =)

Idag ska vi åka in till Linköping en sväng tror jag...

Lägger in lite kort på vår dag i går.. =)

 Bossi o Jalle leker en liten stund

 AnneLie ställer upp vår lilla tjej

 Monster o Jalle... underbart fina hanar!

Semestern bokad!

Sådär, nu var det bokat o klart! Skönt! O det blev precis som vi ville... ser verkligen fram emot det! =)

Idag har jag haft en riktigt bra dag!
Först fick jag sovmorgon igen... (tack älskling) o sen gick jag upp o tog en liten promenad med Bossi o åt frukost o satt lite framför datorn.. så skönt o ta det lugnt sådär på morgonen. Inte ofta man kan det med den lilla huliganen... hehe... men i morse var hon ju på dagis så jag hade en riktigt lugn morgon. Men sen var det snart dags att hämta hem min lilla plutta.. Det hade förövrigt gått bra på dagis idag. Hon är ju ledsen o arg när vi lämnar henne, men det går över fort o sen går det bra. Skönt det!
När Molly o jag kommit hem hann vi bara vara hemma en liten stund, sen kom M med hennes lilla plutta... De stannade tills klockan var ca två... Mycket trevligt!!!
Sen kom snart Anders hem o snart därefter kom mamma o Hasse förbi på en snabbkaffe, också mycket trevligt!

Nu på eftermiddagen har vi mest tagit det lugnt... gosat o lekt o stojjat.. så nu sover min lilla skrutta så gott så..

O snart kommer Anders hem o då ska vi käka o sen krypa ner i sängen o kolla på film o mysa.. Underbart!

I morgon är det dagis o tvättstugan som gäller. Vi ska även borsta Bossi o grejja lite.. Är dags för det igen.. Hon blir ruffsig när hon leker i skogen... haha... men det är det värt.. Är ju lite mysigt att borsta henne också.. =)

På lördag ska vi på en miniresa... ska ha med oss matsäck o mysa, o sen ska vi till AnneLie o hälsa på också.. Ska bli väldigt roligt!!

Nu ska jag sluta skriva för denna gången... =) 

Dagen som gått

Idag har det hänt massor, hela dagen har gått i ett.. Men det har till största delen varit roliga saker.. =)
Bland annat har vi nästintill bestämt var vi ska åka på vår lilla semester i sommar... Längtar redan massor. Så roligt att ha något att se fram emot när det är tråkigt att gå till jobbet tex.. =)
nu ska jag leka lite med min lilla ängel som sitter o klinkar på sin lilla keybord... haha.. det är rätta takter det!

nu funkar det igen!

Ja, nu funkar det att kommentera igen. Fick återställa kodmallarna. Så nu är inte bloggen riktigt som jag vill ha den, men får ta o fixa det en annan gång... nu ska här ut o gås med Bossi o molly... på det sättet kanske klockan går lite snabbare så att Anders slutar jobbet o kommer hem o är underbar... =)

RSS 2.0