Mors dag...

Jaha, då var mors dag över för detta året. Har haft en riktigt rolig dag.Dagen började med att Molly vaknade vid sju o blöjan hade vridigt sig så hon hade kissat bredvid så det var blött i sängen det var bara att byta på henne o byta lakan. Sen la vi oss i sängen igen o tänkte mysa lite. Men Molly ville inte det. Hon ville leka istället. Jag var astrött så Anders gick upp med Molly så att jag fick sova en stund till. Då sov jag till tio över åtta, sen ville jag också upp o umgås med min lilla familj.. =)
Efter en stund sa Anders att han var tvungen att åka iväg en sväng... Jaha, tänkte jag.. gör det då... Det dröjde ett tag, sen kom han hem igen. Hade varit o köpt en Mc flurry marängsviss... (stavning?) och choklad och en god frukost smörgås till mig såhär på morsdag... Helt underbart gulligt!
Det räcker gott o väl för mig. Dom där små sakerna... =)
Sen var det iaf snart dags att göra lunch för att sen åka hem till Hasse och mamma. där var det lika trevligt som vanligt.. Min äldsta brors dotter har varit där från igår till idag och så hade även han där när vi var där o I var så himla gullig mot Molly... På ett bra sätt. Visst, hon ville kanske hålla i handen när Molly skulle gå o det var ju inte riktigt så populärt hos Molly, men annars så. Bjöd henne på choklad från hennes lördagsgodis som var kvar, gav henne mineralvatten från hennes flaska lekte med henne osv osv... så roligt att se!
Molly kan ju annars tycka att många barn är för stojjiga o bli lite fundersam... Men I var så lugn så det passade Molly perfekt!

Efter ett tag kom Anders med sin brukare. Vi satt o pratade lite o fikade, sen var det dags att åka hem till Bossi... =)

Ja, där har ni min dag... =) kanske kommer ett inlägg i den låsta sen... måste kräkas ur mig lite nu igen... haha

Om ni läst ända hit... Ja, då är ni väl intresserade av vad vi sysslar med om dagarna... kul, kul... =)

nytt inlägg...

har ett nytt inlägg på min låste blogg... klicka HÄR för att komma dit... ja, ni som kan läsa den alltså... hehe

Klart!

Eller klart o klart... Men den låsta bloggen är skapad... =)
Sååå... om nån nu vill läsa den så får ni fråga efter lösen... men som sagt.. kommer vara väldigt noga med vem som får och inte får det... Så det så!

Varför går det inte?

Nu har flera sagt att det inte går att kommentera på min blogg.. undrar varför det är så... konstigt är det...

Nu har jag nog kommit fram till hur jag ska göra angående att låsa bloggen eller inte... jag låser inte denna, men skaffar en till som jag låser som bara vissa har tillgång till.. så länkar jag här när jag skrivit något i den.. Det kan väl funka?
hmm.. det är så det är tänkt just nu i alla fall...

Idag har jag jobbat igen.. Det gick bra idag också. men det är helt sjukt vad trött man blir när man inte är van.. haha
Men det gör inget... Det är så underbart när man slutar och Anders och Molly kommer o möter upp... Eller dom har ju gått hela vägen o hämtat mig dom här två dagarna... så mysigt... =)

Nej, nu ska jag väl försöka få till en blogg till då... *yeey*


Oj så trött man är!

Är helt slut i kroppen... Har ju jobbat idag. Man är inte riktigt van vid att gå upp så tidigt o köra igång direkt nu när man varit mammaledig... hehe... men det var lite roligt samtidigt... Träffa gubbarna o sådär.. =)
Jobbade med en som jag inte jobbat med förut, o det gick så bra så.. Riktigt trevlig!
Ska jobba i morgon också.. samma tid... sen såg jag på jobbet att jag stod uppskriven att jag skulle jobba den 6/6.. de hade jag helt glömt bort.. haha
Tur att man kollar lite när man väl är där..

FASEN, vad jag längtar till lördag nu! Ska bli underbart kul! Tur att pappa kunde ta ut vår lilla skithund några gånger... vi hade ju löst det annars med, men det är smidigt att pappa kan göra de..

Nu ska jag lägga mitt lilla huvud i makens knä o slumra lite medan han kollar fotboll... *mys*

Borde nog egentligen sova..

Ska ju upp tidigt i morgon. Börjar jobba halv åtta o innan dess ska jag lämna Molly på dagis. Så det blir tidig morgon i morrn... Usch, känns inte så där jättelockande att gå upp sex i morgon bitti, men det får gå.. ska ju hinna äta frukost, göra iordning mig o klä Molly, gå ut med bossi, gå till dagis o sen till jobbet.. *pust* Snacka om att jag kommer vara trött.. Men jag jobbar ju bara till halv två o då skulle Anders o Molly komma o möta upp mig... Vilken underbar man jag har.. man kan verkligen inte ha det bättre... Så tror ni att ni har det så tror ni fel... ;-)

Var i Motala idag o letade jacka till Molly... Hittade en till slut... Weeiiiii...
Hon blev så fin så, hade den på sig förut när vi gick ut med bossi... så söt så!
När vi ändå var i Motala passade vi på att gå upp till Anders föräldrars nya lägenhet o kollade in den... Den var helt okej, o vilket läge... =)
Sen gick vi ner mot hamnen o köpte glass.. *mums* Vi kom fram till att glass är väääldigt mättande och så blir man otroligt törstig också... När glassarna var uppätna så gick vi över till parken så fick Molly gå omkring lite.. Såg en liten hund som hon ville hälsa på och det fick hon... försökte ge vovven pinnar... ovanligt... eller inte.. hehe

Sen var det dags att åka hemåt igen. Anders skulle ju iväg på fotbollsträning o sen jobba natt. Så nu ligger jag alltså här ensam i sängen igen... men som tur är så får jag ha honom hemma i morgon natt... O på lördag blir det kolmården... Snacka om att man längtar dit... Är helt säker på att det kommer bli en helt underbar dag... kan det bli annat med min lilla familj... =)

Nej, nu måste jag försöka varva ner så jag kan somna nångång...

En heldag..

Idag har hela dagen gått i ett.. Så man är lite trött, men trevligt har jag haft..
Dagen började med sista gången på babysången... Var riktigt trevligt idag.. Det borde alla gå på med sina små.. man ser ju verkligen hur roligt dom tycker att det är!
Iaf, när vi var klara där så gick Molly o jag upp till stan o mötte upp mamma. gick en snabbsväng på stan o kollade en efter en ny solhatt o jacka åt Molly... hittade en solhatt men ingen jacka... grr.... sen gick Molly o jag hem o jag gav molly lite lunch, sen hämtade mamma upp oss igen o vi åkte hem till henne... När vi varit där ett tag åkte vi in till Skäggetorp o kollade där.. ingen jacka där heller. Åkte till Maxi och Coop... men ingen jacka där heller... är väl inte meningen att små barn ska ha jacka.. men jag menar det är ju inte varmt jämt... Men men... Anders o jag o Molly ska ev. åka in till Motala i morgon o kolla där istället.
Dom har ju en jacka på kappahl som jag vill ha åt henne, men den fanns inte i hennes storlek här..
Så får kolla på kappahl i motala istället! =)

Iaf... när vi var klara i  Linköping så åkte vi hem till mamma o hasse igen.. Hasse hade redan kommit från jobbet så då blev det mat o sen körde dom hem Molly o mig...

Så ja. jag har haft en trevlig dag!


Usch.. jag ser inte fram emot att lämna molly på dagis i morgon.. hon är väldigt mammig just nu o vill vara nära nästintill hela tiden. Så det känna inte alls bra att lämna henne på dagis då när jag vet att hon inte känner sig helt trygg där ännu... usch.. o på onsdag o torsdag ska jag jobba.

Men det är bara på onsdag som Molly kommer behöva vara extra på dagis... o då kommer hon bara behöva vara där ca 1 timma o en kvart extra på morgonen.
Känns inte heller så roligt....

Det är en jäkla tur att Anders ska ha semester i sommar så Molly får vara hemma med honom då...
Ska bli sååå roligt o se hur dom kommer varandra närmare... nu är ju inte dom ensamma speciellt ofta, så jag tror att både Anders o Molly kommer tycka att det är roligt..

Nej, nu blir de alldeles för långt det här... Nu ska jag kollade lite till på tv innan de e dags att sova!


Vilken kväll...

Molly började bli trött redan kvart över fem så hon har inte varit rolig att tas med i kväll... men nu sover hon så gott i alla fall..Hon fick sin välling o när hon ätit klart den somnade hon på några sekunder.. O hon är så fin när hon sover så jag var tvungen att sitta med henne i famnen ett tag o titta, pussa o snusa på henne... =)

Snart så slutar kära maken o när han kommer hem ska vi mysa.. Se film o kanske äta lite godis.. *mums* Nu har vi verkligen 3 dagar tillsammans! Underbart!

På lördag ska vi till mamma o Hasse o grilla o umgås.. Ska bli trevligt!

nej, nu ska jag se lite på tv o vänta på att Anders sk

snörvel snörvel..

oj va jobbigt det är att vara förkyld, men har inte ont i halsen längre så det går ju åt rätt håll iaf vilket är uppskattat!

Idag på förmiddagen gick vi hela familjen, förutom Bossi, till pappa o fikade... Efter fikat började jag men trimningen av lilla Hanna... gick bra, men blev inte riktigt klar.. Hon tycker ju att det blir riktigt långtråkigt efter ett tag så jag ska göra klart nån annan dag... Men hon var duktig idag... var så stilla så o försökte inte hoppa ner från bordet en endaste gång.. =)

I eftermiddag ska jag ut till en lekpark med Molly o så skulle Anna o hennes lilla plutt också komma... Kul o få lite sällskap... Tiden går ju sååå sakta när Anders jobbar..
Men efter i dag så har vi tre hela dagar tillsammans.. Eller på lördag ska han ju på fotboll, men det är ju bara kul... får se hur vädret är... är det skapligt följer vi nog me tror jag.. :-)

Nej, nu ska jag se vad jag kan hitta på till lunch... kanske slå en pling till mamma innan... =)

Lite bilder...

Sätter in några bilder på dom som får mig att må bra.. finns några få till, men dom får inte vara med på bild denna gång.. =)

 Våran underbara dotter tillsammans med vår underbara hund.. :-)

 Bossi o jag gosar i sängen

 Molly i sandlådan

 Min underbara man o jag... ja, vi är lite trötta... nej. lillan sover inte så bra vissa nätter.... :-P

sjuk men ganska så glad ändå... :-)

Vad glad man kan bli för en liten kommentar då! Tack AnneLie för det! Du livade upp mig o det behövdes idag!
Idag är det inget roligt nämligen! Det är tråkigt väder... regn ena stunden o sol andra.. hörde ett muller nyss o det gjorde mig inte glad.. är ju åskrädd o Anders är ju inte hemma... han jobbar ikväll, men får ta o krypa upp i soffan med Molly o Bossi o gosa lite.. =)
Är förkyld o har ont i halsen... jobbigt som bara den! Men får hoppas att det är nått som går över fort!

Gick spåret i förrgår hela familjen.. Eftersom Bossi löper just nu så är vi lite försiktiga med att ha henne lös men ville ändå ut i skogen så då bestämde vi oss för att gå spåret.. det var så himla mysigt.. riktigt fint var det i skogen.. O Bossi var jätteduktig! Gick på bredvid mig o verkade tycka att det var riktigt skönt att bara gå.. Visst skulle hon lukta lite o så men det var ju ett nytt ställe så det är inte så konstigt, men det var inte på ett jobbigt sätt... hon luktade lite o då släppte jag efter på kopplet och när hon kände att jag inte tänkte stanna så ökade hon så hon kom i kapp... min "lilla" duktiga tjej...
Barn o hundar måste vara det mest underbar i världen... Iaf mitt barn o min hund... hehe...

Funderar på om jag ska orka gå en långpromenad med vagn o hund, o om vädret tillåter.. Men jag vet inte.. ork skulle jag ta mig, men vädret... inte sååå roligt o gå långpromenda i spöregn ju....

nej, nu vaknar nog lillan snart så jag ska vila lite tills dess...


Dålig start...

fick en riktigt dålig start på dagen. Molly har sovit lite sissodär i natt, hon är ju genomförkyld lilla stumpan.. Så vi skulle egentligen gått på babysång idag, men stannade hemma då hon inte är så pigg...
Lilla stumpan...
Sen var de massa andra saker som gjorde att min dag började dåligt.. men det är sånt man får ta antar jag..


Vad ska man säga....

jag har tappat lusten att skriva här.. samtidigt så har jag massor jag vill ha ur mig... svårt val..
Just nu är jag sååå grymt besviken på en hel del människor i min närhet... Förstår inte hur folk tänker! Att dom bara kan göra så... fattar det inte... Hade nån frågat mig just nu om jag kunde tänka mig att flytta långt långt långt härifrån så skulle jag göra det utan att tveka! Helt sjukt att man ska behöva känna såhär.... O JA, jag skiter fullständigt i om nån tar åt sig... Det kanske är det som är meningen!

jag kan ju säga att jag är jäkligt lycklig att jag har Anders o Molly... ja, bossi också! Utan dom vet i fan vad jag hade gjort! Inget annat spelar någon roll just nu..

Ni får ursäkta att det blir lite deppinlägg för tillfället, men det är min blogg o jag skriver det jag vill!

snurrar världen runt dig?

låg o läste en massa bloggar igår.. dom jag brukar men även en massa nya... En sak slog mig ganska så fort..
Varför tror så många att världen kretsar runt dom? Dom är sura för att folk ska göra annat när dom vill hitta på nått... är man upptagen så bryr man sig inte enligt vissa... Fattar inte det..
Jag kan bli lite ledsen om folk aldrig har tid med mig... men det är sånt man får ta. Folk runt mig har egna liv och egna saker som måste göras. Det passar ju inte alltid dom när det passar mig.
Så varför tror dessa människor att allt kretsar runt dom? Jag förstår det helt enkelt inne..

Jag är återigen inne på o sätta lösenord på min blogg... o kommer nog vara restriktiv med att ge ut det, så det är inte säkert att bara du känner mig så får du lösenordet.. Varför ska jag ha det då liksom...Men jag får se, har inte riktigt bestämt mig ännu...
Känner bara att jag har egentligen sååå mycke som jag behöver få ur mig men som jag inte kan skriva här pga att jag inte vill att vissa ska veta.. Så det är lite jobbigt ibland.. men som sagt, vi får se...

nej, nu ska jag ta min vanliga bloggrunda o sen blir det nog en promenad med Molly o Bossi...

Ha en bra dag!

ändringar...

håller på att göra om bloggen lite, men är låååångt ifrån klar... men nu orkar jag faktiskt inte mer så får fortsätta en annan gång när jag har lite tid över...

Natti natti

ont i handen.. :-(

Jag har fått sjukt ont i högerhanden och upp i handleden... kan inte krama ur disktrasan utan att det gör skitont, men jag har ingen aning om vad jag kan ha gjort... jobbigt som bara den är det!

Nu sitter jag här ensam... Molly sover o Anders jobbar... Fasen vad tråkigt det är.. vill ju vara med min kära make!
Men i morgon kväll så får jag i alla fall sova med honom... underbart!

Åh, vad jobbigt det är... Jag är sjukt sugen på allt möjligt, men har inget roligt hemma.... jobbigt som bara den... Men, men... ska väl snart hoppa i säng så jag glömmer att jag är sugen på saker... =)

Nej, jag vet inte vad jag ska skriva nu... satt o tänkte på nått förut som jag skulle skriva om men det försvann... återkommer om jag kommer på det...


jag o molly igår... var lite mörkt i rummet så det blev inte så bra kort men det är vi i alla fall.. =)

Äntligen fredag!

Såå skönt!! I morgon får vi sova tills Molly vaknar av sig själv o behöver inte stressa i oss frukost för att gå iväg direkt.. =)
Underbart! Man uppskattar ju helgerna lite mer när man måste upp tidigt på vardagarna...

Mina planer inför imorgon sprack! *grr* Upptäkte att vi måste tvätta... det är panik, skulle helst ha tvättat igår typ.. O den enda tiden som fanns var 12-15 i morgon... kul... vinka hej då till planerna som fanns.. men vad ska man göra... tvätta måste vi så det är inget att göra åt... Efter jag tvättat så ska jag ta det lite lugnt en liten stund för att sen åka på fotboll.. Eftersom Anders jobbar typ hela helgen så får Molly o jag följa med på fotboll så vi hinner vara lite tillsammans iaf.. =)

Nej, nu ska jag ge Molly nått mellis o sen blir det väl att gå ut i sandlådan en liten sväng skulle jag tro... =)

Va trött man blir... :-)

Nu har lilla Axel åkt hem... Var mysigt att ha en extra liten plutt här, men vad trött man blir... Det blir ju inte mycke mer jobb, men lite... o det där lilla räcker... *gäsp* Men som sagt.. mysigt är det så det väger upp tröttheten.. =)

Idag hade det inte varit så bra på dagis... hon hade varit ledsen o inte tyckt att det var speciellt roligt med nånting... Men sen hade hon sovit en liten stund o då hade det väl blivit lite bättre... min lilla skrutta.. Tycker inte om att höra att hon varit ledsen när inte jag är där o kan trösta.. förstår verkligen inte folk som gör allt för att slippa vara med sina barn... sjukt! Visst tycker jag också att det är skönt att vara barnledig ibland o få hitta på saker med bara anders tex, men det är lika underbart när Molly äntligen är hemma igen då...

Ja, ja... nu sover hon igen den lilla stumpan.. Anders också.. o jag borde nog också vila lite så det kanske man skulle passa på att göra nu.. :-)


folk läser men ingen kommentar?

har funderat på en sak... har läst på alla möjliga bloggar att den som skriver vill att man lämnar en kommentar när man läst... o visst, jag tycker också att det är roligt att få kommentarer, men det är inte därför jag skriver. Jag skriver blogg för att jag vill få ur mig saker ibland, o ibland skriver jag bara lite allmänt som kan vara roligt för mig att gå tillbaka o läsa sen längre fram...
Men nu till min fundering då... dom som skriver att dom vill ha kommentarer... Kommenterar dom verkligen när dom själva läser andras bloggar? jag kan nästan med säkerhet säga att dom inte gör det... visst, en del kanske, men långt ifrån alla... Såååå... hur kan man kräva att andra ska göra nått som man själv inte gör... förstår inte riktigt hur det tänket går ihop sig...
Jag kommenterar andras bloggar när jag tycker att jag har något att säga... annars tycker jag bara att det blir konstlat... jag hoppas att det är någon som förstår hur jag menar, så jag inte verkar helt bakom flötet nu... haha

Tänk att jag redan gått o lagt mig.. inte klokt... ligger i sängen med lap topen o kollar runt lite o käkar popcorn... *mums* Sen när jag börjar bli trött på riktigt så är de bara upp o borsta tänderna o sen krypa ner igen... =)


I morgon ska jag bara lämna o hämta Molly på dagis.. ska inte vara med... är lite nervös för det.. Vet ju att hon varit lite blyg första halvtimmen när vi kommer dit, så jag är rädd att hon ska bli ledsen när jag går... usch... då kommer mitt hjärta att brista... men nu ska vi tänka positivt! Allt kommer gå sååå bra! =)

Nej, nu ska jag kolla vidare.. =)

kväller...

Skrev precis ett långt inlägg som jag råkade radera... duktigt Petra... o inte orkar jag skriva om allt, så det får bli mer i morgon...

Natti natti

trött o trött o trött...

Det straffade sig själv att jag var uppe sent igår också.. för fasen så trött jag varit idag..o fortfarande är.. Men det är som alltid.. bita ihop o se glad ut...

Idag gick det bra på dagis... Molly var ensam från kvart över nio till halv elva... hon hann med att sova ca 20 minuter också medans jag var borta...
I morgon ska hon vara ensam ungefär lika länge o på torsdag ska hon vara där ensam i 3 timmar.. sen ska det vara så.. Lite otäckt, men det ska nog gå bra..

Idag fyller Eddie, min yngsta storebrors äldsta pojke 4 år... hängde ni med på det... hehe...
Grattis till honom iaf! hoppas han haft en bra dag!

nej, jag orkar inte skriva mer... får se om jag orkar o hinner skriva mer sen...

fasen att jag inte kommer i säng då..

.. Anders... kom hem o få mig i säng... ;-)
Nu sitter jag här igen... klockan är snart tjugo i elva o jag har inte kommit i säng än... ska ju upp tidigt i morgon! Dumma mig själv... *slår mig på fingrarna*
Men nu ska jag bara pilla i mig nått.. är hungrig.. åt ju ingen middag idag då vi åt äpplepaj på eftermiddagen o var sååå mätt av det..iaf.. nu är jag hungrig... så får ta mig nått innan jag ska sova. inget roligt att gå o lägga sig när man är hungrig..

i morgon är det dags för dagis igen.. ska bli kul... men samtidigt lite små jobbigt... för det första är det ju sååå tidigt.. *gäsp*
o för de andra så ska jag lämna molly en liten stund.. o det är jobbigt att lämna henne i andras händer o sen så är det jag som ska gå därifrån i morgon.. o vart ska jag ta vägen? De e ju alldeles för kort tid för att gå hem emellan...
Ja, ja... får väl hitta på något... sitta o prata i telefon eller nått... eller de kanske är lite dumt om dom behöver ringa efter mig...


Nej, sängen hägrar.. natti natt

vi försov oss!

Vilken start den här dagen fick... Molly hade en jobbig natt i natt igen.. Hon var vaken i ca en timma i alla fall..
jag hade satt klockan på 06.40, eftersom jag skulle gå med Molly till dagis o skulle vara där kvart över åtta.. Iaf, när klockan ringde så var jag så trött så jag tryckte på det jag trodde var snooze.. Molly vaknade till, men jag la henne hos mig o tänkte att vi kunde gosa lite innan vi gick upp... MEN... båda somnade som stockar o nästa gång jag vaknade så tänkte jag att konstigt att inte klockan ringt än o kollade på den... då var den 08.25... ooopppssss....
Så bara att kasta sig ur sängen.. Anders ringde dagis o sa att vi försovit oss så de inte skulle behöva undra var vi var nånstans... sen gav han henne frukost medans jag plockade fram kläder till Molly o mig... Anders klädde molly o jag fixa i ordning mig lite snabbt... sen fort ut till bilen... blev ingen morgon promenad för mig alltså.. Var på dagis vid nio tiden.. inte så dåligt ändå.. haha

Lämnde Molly för första gången på dagis idag... eller hon lämnde mig rättare sagt.. hehe.. dom tog med henne ut medans jag stannade inomhus.. Det gick så bra så... Men efter ca 40 min så kom dom in med henne... hon började bli trött o tyckte inte att det var så roligt längre.. så då klädde jag på mig o så hämtade Anders upp oss igen...
Snacka om att jag var hungrig då... hade ju inte ätit frukost... *kurr i magen*

Nu vet ni lite vad jag sysslat med idag... nu ska jag kolla på tv en stund o sen hoppa i säng.. är trött!!!

hon är hemma...

... o sover så sött i sin säng...
Snacka om att hon var lycklig över att vara hemma... min underbara lilla unge... =)
I morgon är det dagis dags igen... o då ska vi vara där i 3 timmar... o så ska jag lämna henne en liten stund om det känns bra... läskigt... :-S
Men det måste ju göras.. på tisdag måste jag lämna henne.. då ska jag till rektorn på dagis för o prata lite.. hmm.. är faktsikt lite nervös inför att lämna henne. Men som sagt, det måste ju göras så man har ju inte mycket val..

Nej, nu har det blivit sent idag igen... haha.. behöver semester efter denna helg. men trevligt har det varit!

Dags för sängen!

Kom hem!

Åhhh... vad jag börjar sakna min lilla tjejja nu!!! Hon får mer än gärna komma typ nu... visst, det var skönt att få sova i natt utan att vakna o behöva söva om o grejja... Men nu saknar jag henne som bara den! Kom hem nu!!!
Men hon kommer väl snart hoppas jag..

Nu är dom ute hos mamma o Hasse.. Hasse skulle laga malins bil idag.. så det är ju roligt för Molly att träffa mormor o extra morfar... :-) För ja, han är verkligen det... Molly gillar verkligen Hasse och det är ömsesidigt...

Ja, ja.. nu blir det att umgås en stund till med dom där pöjkarna...

Ha det!


redan lördag!

Hade så sjukt roligt igår så det finns inte.. Gillar verkligen att umgås med Anna o Martin... o deras lilla plutt är ju bara för go! Får verkligen se till att det inte går allt för lång tid innan vi träffas igen.. jag ska tjata o tjata o tjata tills dom vill umgås igen.. haha... oss blir dom inte av med nu... Verkade som om Anders och Martin kom bra överräns också.. dom hade ju bara hälsat lite snabbt på varandra innan, men nu fick dom prata ordentligen... Dom kom fram till att dom bott i samma lägenhet i motala, dom hade lite gemensamma bekanta osv... så det var riktigt roligt!
O Anna.. ja, hon är ju en sån skön människa... så lugn och en väldigt bra vän...
Haha.. det låter som om jag är förälskad... o riktigt så illa är det inte...
Eller... jo, jag är förälskad, men inte i nån av dom utan i min kära make.. =)

Nu har Sven kommit hit o ska vara kvar tills i morgon tror jag... Ikväll ska Molly sova hos kära syster yster... Skönt med en barnfri natt... få sova utan att riskera att vakna av att Molly inte kan sova...
Hon har ju haft lite jobbigt med sömnen sista tiden.. men, men... det vänder väl nån gång...
I natt har hon faktiskt inte varit vaken så mycket... efter det att vi tog in henne till oss så bökade hon runt massor, men hon var inte vaken liksom... ja, ja... svårt o förklara ibland.. men ni kanske fattar...


Bossi började löpa idag... *suck* då blir det lite jobbigt ett tag framöver... Hon blir ju lite jobbigare på promenaderna... ska snuffsa på ALLT o speciellt stolpar och träd som hanar varit o kissat på.. hehe... Men det är ju sånt man får ta... =) Hon är ju så go förövrigt så det gör inte så mycket att hon trilskas lite ute då..

Nej, nu kanske jag ska försöka att vara lite social...

Ha en bra lördag!

hemma igen!

Nu var andra dagen på dagis avklarad... Idag gick det inte riktigt lika bra som igår.. Molly ville vara intill mig nästintill hela tiden. Var lite gnällig o så, men jag tror att det beror på att hon var lite trött.. Hon höll ju på att somna på vägen dit, så jag kan tänka mig att det berodde på det... På vägen hem somnade hon som stock, så nu sover hon o då passar jag på att slappa lite... Skulle egentligen behöva ta tag i disken, men jag känner att jag inte orkar just nu... Får ta det sen...

Åh, det är ju redan torsdag idag! Fasen vad veckan gått fort.. I morgon kommer Anna o Martin med deras plutt hit! Åhhh... så roligt!!!! Riktigt trevligt att umgås med dom... O så ska ju Anders o Martin få träffas för första gången, men det kommer nog gå bra.. ingen av dom är  ju speciellt svåra att prata med.. Så det kommer gå kanonbra, det är jag övertygad om!

O sen på lördag kommer Sven hit.. Ska bli trevligt det också! Länge sen vi träffade honom nu... Så det är verkligen dags..

nej, nu ska jag kolla på hem till gården... asbra program att slöa till.. gör absolut inget om man slumrar till en stund.. hehe

ska snart iväg

Snart ska jag o Molly gå iväg mot dagis... Känns lite läskigt att jag ska vara där utan Anders idag... Dom som vet hur jag funkar förstår det.. men, men... det får gå.. Men man känner sig ju skapligt dum när man står där o tittar på Molly som leker.. haha... men det är ju skönt för skruttan att veta att mamma är där..
hoppas på att det ska gå lika bra idag som det gick igår o att dom kollat upp svaret på några frågor som vi hade...

Fick förresten hem papper om dagiset hon ska gå på sen.. så den 19 augusti börjar hon på nytt dagis... o det ligger ju betydligt närmare.. det kanske tar 5 min att gå dit istället för nästan en halvtimma som det tar nu...

Nej, nu är det visst dags att klä på sig.. skulle väl inte se så bra ut om vi kom försent.. haha

Första dagen..

Ja, idag har vi varit på första inskolningsdagen på dagis med Molly.. Det gick bra, men det kändes ju självklart lite jobbigt för mig.. hon är ju liksom min lilla skrutta.. Men men.. hon måste ju börja så det finns inte så mycke o göra åt saken..
men jag blev lite irriterad på att dom ändrat reglerna lite.. Man får inte lägga sina 15 timmar hur som helst längre, utan barnen som är 15 timmar i veckan ska gå måndag till fredag 8.15-11.15 tror jag att det var.. Så pissigt rent ut sagt.. jag kommer vara tvungen att väcka Molly för att lämna henne på dagis i tre timmar.. det tar ju ca en halvtimma att gå mellan oss o dagiset så det innebär att jag har ca två timmar på mig här hemma om jag ska gå till och från dagiset... men, men.. det kanske blir bra ändå.. Men det känns lite onödigt. Speciellt som jag frågade hur det blir om jag ska hoppa in o jobba eller har möte på arbetsförmedlingen.. då svarade hon att det kunde hon inte riktigt svara på. Det med AF sa hon att hon kunde tänka sig att cheferna skulle svara att det får jag lägga när molly är på dagis.. Men hallå.. det är ju inte bara jag som bestämmer när jag ska vara på AF...Men får hoppas att det löser sig iaf...

Nu ska jag leka lite med Molly innan det är dags för henne att få välling o sova...  

Nu är den igen..

O jag hoppas att den håller lite bättre den här gången... Ja, jag pratar om laptopen alltså... Äntligen så fungerar den igen!!!

Hmm.. jag vet inte egentligen vad jag ska skriva om... Eller jag vet vad jag skulle vilja skriva, men det går inte.. Får fundera på att skaffa en privat blogg... känner att jag vill få ur mig saker ibland, men som jag inte vill dela med mig av till vissa människor.. Så ja, det tåls att tänkas på... ähh... nog om det..

I morgon ska Molly börja skolas in på dagis.. Blandade känslor inför det.. Känns jobbigt att nån annan ska ha ansvar för min dotter.. att nån annan ska trösta henne om hon slår sig o blir ledsen.. Men det känns bra att hon ska få leka mer med andra barn... finns ju nästintill bara Annas lilla plutt som hon leker med... o det är iof inte så bara, han är ju görgo, men det känns inte så snällt att hänga upp sig på dom.. hehe..
iaf... så om jag ser på det ena sättet så kommer det bli asjobbigt, men å andra sidan så kommer det bli roligt...
man får väl hoppas på det bästa i alla fall..

Ikväll när Anders kommit hem ska vi se på en film... så skönt o bädda ner sig o kolla på film innan man ska sova... =) Nej, nu ska jag kolla runt lite o kanske ringa mamma... måste berätta en sak för henne... haha... blir så full i skratt åt vissa människor... väx upp säger jag bara... haha

sjuk dotter...

Molly mår inte bra... min lilla stumpa.. hon har lite feber och verkar må allmänt kasst... stackars liten.. Hon är såååå gnällig... detta är nästintill första gången jag kunnat sätta ner henne på golvet utan att det blir ramaskri... *suck* Men, men... bara att stå ut. inte mycke o göra åt.. o det gör ju inte ont i mig direkt när hon vill vara nära o gosa massor.. ;-) Det som är jobbigt är ju det att de blir lite svårt med matlagning, toabesök o sånt när hon vill vara i famnen heeeela tiden... Men som sagt.. bara att kämpa på o försöka göra det bästa av situationen...

Skulle ju egentligen haft äldsta storebrors dotter här i kväll och i natt, men kände det att hon kommer ju inte direkt tycka att det är så roligt att sitta här helt stilla o titta på tv eller på Molly som gnäller... blir inget bra alls...
Så hon stannar hos Nicke m. familj...
Tråkigt när sånt händer, men vad ska man göra.. inte direkt så man kan styra över om man blir sjuk eller inte..

Så idag blir det alltså en innedag... Kanske måste gå till affären en sväng sen, men det beror lite på hur Molly mår... Annars får jag leta i skåpen efter nått till middag.. man brukar allt kunna hitta nått... =)
Tråkigt o sitta inne när det är så fint väder, men jag vill inte riskera att Molly blir sämre av att dra ut henne i sandlådan o så när hon inte är helt okej.. Det tycker jag förövrigt är oerhört oansvarligt som förälder när man gör så... Om man vet att barnet är sjukt då går man inte ut o leker i sandlåda eller så... Mina åsikter... Visst att man kan ta en liten promenad eller så om barnet orkar, men inte mycket mer än så...

Nog om det...
I morgon ska vi till farfar om Molly mår bra.. o sen hoppas jag på en tur i skogen också.. Får se om lilla pappa har nån tid att följa med.. =)

nej, nu vill hon inte vara på golvet mer min lilla sessa.. dags att mysa!

Fredag...

Fast det känns som lördag.... =)

Igår vad jag o Molly hos Anna o Martin o grillade... Väldigt trevligt! Länge sen jag hade så roligt! Så tack för det, det behövde jag verkligen!
Anders jobbade så han kunde ju inte följa med..

Idag blir det en skogstur med vovvarna... Ska bli skönt! Man känner verkligen att det är bra för kropp o själ att vara ute i naturen.. Hel underbart!
Sen blir det nog bara att ta det lugnt resten av dagen..

Nej, nu ska jag alldeles straxt börja med lunchen..

Ha en bra dag!

RSS 2.0