ny vecka..

Så var de måndag igen. Den här helgen gick fort trots att Anders jobbade.. Annars brukar dom helgerna snigla sig fram, men så har det inte kännts som den här helgen alltså.

Har precis ätit frukost här. Får se vad som händer idag.. Åka till city gross o handla ska vi iaf.. Blöjorna börjar sina. hehe

nej, de jag skulle skriva försvann så jag får återkomma!

Ha en bra dag!

Ont, ont, ont...

Haha.. jag har ont!! Märks att jag red en häst jag inte är van vid igår.. Men vad gör de, ha träningsvärk är ju inte farligt direkt.. Bara bra, då känns de ju att jag gjort något! hehe
Idag är det alltså lördag.. fasen vad veckorna går fort.. Redan första advent i morgon.. weiii... det är såå mysigt med alla mysiga ljus... *mys*

Ska sätta upp ljusstakar o så idag tror jag... Kanske tar några bilder o lägger ut sen, men får se... Är lite trött på en sak har jag kommit på... Folk som snokar!!

Ha de bra!






Bilderna är från förra helgen när vi var ute o gick i det fina vädret.. =)
 


Blir så less...

På en del människor! Att en del inte kan sköta sina egna liv o sluta lägga sig i andras.. Att det ska pratas massa skit bakom ryggen på en o sen ska dom stå där med sina falska leenden sen! Ja, jag är arg om ni inte förstått det!
Arg o less... Känner för o stänga in mig o inte komma ut igen förrän såna människor är borta!
Visst, jag säger inte att jag är guds bästa barn. Det är jag aboslut inte.. Men att så uppenbart vara falsk fattar jag inte hur folk kan vara... SUCK!!

Nog om de... var ute o red idag men både granne #1 o #2... mycke trevligt! Underbart att få komma ut o få frisk luft! få släppa tankarna fria o bara få vara... o sen att få ha så trevligt o roligt sällskap är ju inte fel de heller!

När jag kom hem från ridturen så hade Anders gjort lunch så vi åt, sen dusha jag.. Sen kom Anna med sin lilla plutt... eller lilla o lilla...han växer så de knakar ju! Man ser ju inte riktigt på sitt eget barn att dom växer så fort..
Men dom stannade bara en kortis... skulle bara hämta en kjol o sen skulle jag in till grannen o fika...

Molly var som vanligt en charmig huligan... hehe... mitt lilla monster.... ;-)

Saknade henne sjukt mycke när jag var i Ullared... ja, ja.. nu ska vi inte bli såna.. hehe


Kanske skulle göra ett försök till o somna...

natti


tisdag morgon..

jaha, så var veckan igång då.. Igår gjorde jag inte allt för mycke.. jag var med grannen ner till andra grannen o fika... Mycke trevligt! Idag ska jag ut o rida med granne #2... =)
Lite nervöst när man inte känner henne så bra, men det blir nog kanon skulle jag tippa på!

Annars idag då... Mamma kommer hit en sväng sen.. Ska bli trevligt, slipper Molly tjata om momo... haha... har varit ett evigt tjat senaste dagarna, o när jag sagt att nej, mormor kommer inte nu då har hon blivit antingen ledsen eller arg... min lilla sötnöt... =)

Nej, om man skulle ta tag i dagen nu då.. vi har iaf ätit frukost så nu ska vi tvätta av oss o borsta tänderna o klä på oss, sen vill nog Bossi komma ut skulle jag tro... =)

Ha en bra dag, för de ska jag ha!!

FREDAG!

Älskar fredagar.. Iaf dom fredagar som Anders är ledig.. är extra mysigt på nått sätt på fredagar.. Man behöver inte tänka på o sätta klockan till dagen efter, Molly kan få vara vaken lite längre o busa. Underbart!

Morgonbestyren ska snart dras igång här, dvs vi ska klä på oss, bortsa tänder, bädda, dra upp persienner, ta ut Bossi..... o vid kvart över nio halv tio kommer Anders hem o då kör han Molly till dagis direkt. Själv går jag upp till stallet då.. Tänkte rida en stund på förmiddagen idag.
I eftermiddag ska jag till arbetsförmedlingen o göra ny handlingsplan.. Kan bli spännande. Finns ju inte mycke jobb o söka.. Antingen ska man ha körkort och ibland till o med tillgång till bil, annars ska man vara över 35... Inget av dom passar in på mig.. så... Ja, de kan som sagt bli ett spännande möte idag.. :-S
Vi ska även vaccinera Molly mot svininfluensa idag.. Eftersom dom nu har ändrat och vaccinerar barn från 6 månader så får hon ju det nu.. O Anders o jag var överrens om att vi tyckte hon skulle vaccineras..

I helgen är Anders ledig!!! Känns som de e hundra år sen vi hade en hel helg tillsammans! Så de ska bli väääldigt skönt.. Får väl se vad vi hittar på.. Jag har ju lite svårt o bara vara ibland.. Då börjar de krypa i kroppen på mig.. Så får väl se om jag kan lura med mig min kära man på något skoj.. =)

Nej, nu måste jag nog sätta lite fart.. tur att vi ätit frukost iaf.. ;-)

dansar för fullt.. =)

Har en helt galen unge... Hon dansar som bara den såfort hon hör musik.. satte på lite barnvisor på spotify nyss o så kom pippi långstrump med black ingvars o jäklar.. hon blev helt tokig... haha.. så jäkla go!
Hon verkligen älskar musik.. Vilket är bra eftersom jag nästan alltid har på musik här hemma.. =)

Just de häromkvällen.. Jag skulle söva Molly o sjöng lite för henne.. sjöng trollmors vaggvisa.. den går ju "o aj aj aj aj buff....." typ.. tror ni inte ungen sjunger när jag är klar.. ajajaj buff... jätte lycklig! Hon är ju för underbar min lilla skrutta!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på... Funderade på att ta en långpromenad, men vädret är ju inte så lockande direkt.. hmm... ähh.. får se..

I morgon ska jag iaf rida igen.. så underbart! Vilken tur man har som har en så go granne som låter mig rida.. =)
hmm.. det där kanske lät konstigt... haha, men får hoppas ni fattar iaf.. ;-)

Neeee.... nu ska jag ta tag i dagen på riktigt.. har iaf fått på både mig o Molly kläder.. de e ju alltid nått...

Förresten så sov Molly i sin egen säng ända till halv åtta i morse.. utan att vakna en endaste gång... Vilket innebär att jag känner mig skapligt utvilad och att jag är väldigt stolt över min lilla skrutta!

Ha en bra dag!

grått

Vaknade för ca en timma sen så idag fick jag sova skapligt länge, men ändå var jag så sjukt trött.. Men bara att släpa sig ur sängen o fixa frukost! *gäsp*
Just nu sitter skruttungen o käkar gurka.. haha. Bara för att jag åt gurka på mina knäckemackor nu till frukost så ska ju skruttan ha det också.. den lilla sötnosen! =)

Vad händer idag då? Ja.. Jag har faktiskt ingen aning.. Anders slutar jobbet nu klockan nio, o sen börjar han igen kvart i nio ikväll.. Så vi har ju hela dagen på oss o hitta på någonting. Får väl se om Anders ens känner för o hitta på nått, eller om han bara vill vara hemma o ta det lugnt..

Kom precis på att jag ska faktiskt jobba i morgon... Hade jag helt glömt bort... hsha.. Det ska bli lite roligt.. Hoppas bara att det är någon rolig jag ska jobba ihop med.. ;-)

Nu ska vi borsta tänderna och klä på oss o gå ut i det "fina" vädret med Bossi..

Ha en bra dag!

BCV besök

Idag har jag varit på BVC med Molly... det gick så bra så.. Blev riktigt stolt över henne... Vid 18 månader ska barn kunna 10 ord tydligen o Molly kan många fler.. Då blir man stolt... min lilla pratglada unge... =) Hon vägde 12720 gram o var 83 cm lång.. stora tjejen.. Hon följde sin kurva o låg inom de "normala" skönt o veta de.. O framför allt så mår hon ju bra.. Det är ju det allra viktigaste!
Däremot fick hon inte sprutan hon skulle ha idag.. Hon är ju inte helt bra från sin förkylning än så då ville dom inte ge henne den. Fick en tid i nästa vecka för att hon ska få sprutan.. så får se hur hon är då.. är hon fortfarande inte helt okej så skjuter vi upp den lite till.. vilket jag tror att vi kommer vara tvungna till. Känns ju som att hon varit krasslig länge nu så då känns en vecka som ingenting.. Men iaf.. Hoppas på att hon ska kunna ta den då så man har de gjort..

Annars idag har de inte hänt så mycke.. Nicke med familj har varit här en sväng.. Alltid lika trevligt o få lite sällskap när Anders jobbar.. Slipper man tänka så mycke på att man saknar honom. För de gör jag något fruktansvärt mycke när han jobbar.. Men, men.. det är väl så det är..

I morgon har jag inget inplanerat, både skönt o stressande. Vet ju att jag blir väldigt rastlös när jag bara ska vara hemma en hel dag.. Får väl se om maken känner för o hitta på något..

Nej, nu ska jag kolla runt lite till innan jag ska slå ingen mina blå..

Natti natti

GÄSP!!

Vad trött jag är på att vara trött jämt.. Fan va dumt de lät då.. Ja, men iaf... är jämt trött känns de som... Jobbigt, jobbigt... skyller på årstiden eller nått sånt.. =)

Idag är de fars dag.. Vi ska till min lilla pappa o fira lite sen i eftermiddag.. Sen ska vi mysa till de lite här hemma i kväll.. Så då blir de lite mer firande av Anders.. Han får väl sina presenter när han kommer hem dock.. Jag gillar farsdag och liknande... tycker de e roligt o ge andra presenter.. Men det kan man ju självklart göra annars också.. men de blir liksom inte att man gör de av nån dum anledning... hehe..

Iaf... Grattis alla gulliga pappor på farsdag!

Nu är de dags o fixa lunch...

snö!

Det har faktiskt snöat i dag... så underbart! Älskar snö... iaf såhär i början! =) Längtar verkligen till de kommer ordentligt o lägger sig o ligger kvar.. Tänk bara att få gå ut med Molly o leka i snön. Åka pulka, göra snölyktor m.m...m.m..


Annars idag så har jag inte gjort så överdrivet mycke.. haft ont i armen o kännt mig trött o småhängig.. tog ju influensa vaccin igår.. otäckt!! Jag är ju fruktansvärt nålrädd sådär, men det gick helt okej ändå.. Hon som gav mig sprutan var väldigt skicklig så det tackar jag för!

Har även en vagel i ögat.. Så ni förstår att det är riktigt synd om mig just nu.. haha... Nej, så farligt är det kanske inte, men just för tillfället tycker jag synd om mig själv..

I morgon jobbar Anders precis hela jäkla dagen.. =( Men mamma ska komma o umgås lite med mig... ska bli trevligt... Är så mysigt att umgås med min lilla mamma..
ska försöka hitta någon farsdags present till min lilla pappa och till Anders.. Molly är ju liiite för liten för att köpa nått själv, så jag fixar de åt henne.. =)

Nej, nu ska jag se lite till på tv... sitter just nu o tittar på bonde söker fru..

Ha det bra!!

TRÖTT!!

Jag är så sjukt trött så det finns inte.. Molly sov inte direkt bra i natt.. Kvällen började bra.. Hon somnade vid halv åtta o sov fortfarnade halv tio när vi gick o la oss.. men tio vaknade hon, Anders gick in för att söva om henne, de gick bra.. men hon vaknade efter en liten stund igen.. efter de somnade hon inte om igen förrän 04.15.. Fasen vad jag mådde dåligt då.. Så trött så det inte finns.. kände mig helt knäckt.. när hon väl somnade om så kastade vi oss i säng för o sova vi också. Men det varade inte så länge.. kvart i sju vaknade hon för dagen.. vilket innebar att vi fått sova i ca 2 timmar... INTE KUL!
O det enda hon sovit på dan idag är 18 min mellan 10.00-10.18... O ändå somna hon inte förrän halv åtta ikväll.. Fattar inte hur hon orka.. men hon har ju inte varit så lätt att tas med i dag heller.

Iaf, jag är så trött så jag mår illa o känner mig yr... Så det ska inte bli så sent för mig ikväll... funderar på att hitta en riktigt "söt" film o lägga mig i sängen o somna till... älskar o somna till filmer..
Finns inget bättre än när Anders ligger o kollar på film och killar på mig tills jag somnar.. Är väl nån trygghetsgrej antar jag.. Jag menar, de e ju inte så länge sen jag var tvungen o ha på radio eller musik för att kunna sova.. hehe..

Saknar Anders nu känner jag.. Tycker inte om när han jobbar såhär mycke! Alltså dom här helgerna.. Får ju knappt ses alls.. =(
Men efter i morgon så jobbar han ju bara onsdag o torsdag.. iof ska han ju på personalfest nästa helg så han är borta då ju, men men... så kan de bli.. får se om jag hittar på nått där på lördagkvällen..


Nu ska jag titta på ensam mamma söker om jag orkar se hela vet jag inte.. men ska börja se de iaf.. =)

RSS 2.0