tisdag..

Har varit i stallet nu på morgonen... så underbart det är att vara där... Älskar det.. visst, de kanske inte är jättespännande att mocka, men på något sätt känner jag mig så rofylld när jag är i stallet..

Idag har jag inte den blekaste aning om vad vi ska hitta på... eller kanske skulle ta tag i Mollys badrum... få ordning på de.. annars vet jag inte..
Får se vad Anders känner för sen..

Det finns så mycke jag skulle vilja hitta på, men när de väl gäller så känns allt jobbigt.. Eller inte allt, men ja..

Nej, fy.. känner inte för o skriva.. kommer bara skriva massa negativt o spy galla över massa folk, så kanske bättre o vara tyst.. =)

det flyter på...

Är ett tag sen jag skrev nått nu.. men har inte så mycke o skriva om.. Allt flyter på som vanligt.. Jag är i stallet, är ute med hundar, leker med molly, pratar med arbetsförmedlingen som inte vill förstå vad jag säger... haha... ja, allt är som vanligt alltså..
Helgen som var, var jag o Anders i Skottland, närmare betsämt Edinburgh. Väldigt trevligt o mysigt var de! Molly var hos Anna o Martin, vilket verkar ha funkar riktigt bra.. =)

Ikväll jobbar Anders, så himla tråkigt.. Men, men.. efter att Molly somnat på kvällen så brukar tiden gå fort tills han kommer hem..

På söndag är det ju alla hjärtans dag vilket innebär att Anders fyller då.. =) Men blir nog inte så mycke folk kan jag inte tänka mig.. Antar att någon från hans familj kommer.. o så vet jag att mamma o hennes sambo tänkt komma... o det räcker ju gott o väl... funderar på att bjuda ut min man på en helkväll i slutet på månaden... får se hur det blir med det...
Just nu känner jag inte att vi har dom pengarna att lägga på det.. Det gick ju lite iom att vi var i skottland.. o vill inte gå ut med honom o känna att vi måste tänka på pengar... Så i slutet på månaden så nästintill vet jag att vi kommer ha lite extra pengar över o då kan de ju vara roligt att hitta på något...

ähh... jag svamlar mest nu känner jag...

Annars då... Molly är genomförkyld... min lilla ängel.. Snörvlar o snorar som bara den... o får hostatacker så det låter som hon ska kräkas.. så hennes humör är ju inte på topp direkt, men vad gör det om hundra år?

Nej, nu ska jag ta ut hundarna o sen ge dom lite mat...

Ha det bra!

RSS 2.0