trött

oj så trött jag har varit idag.. Var inne hos grannen igår o pyssla.. Hade så jävla roligt! Skrattade så vi nästan tjöt.. Underbart med såna vänner/grannar! När man har de som man har det för övrigt så är de underbart o ha såna människor runt sig..
Nej, jag menar inte min lilla minifamilj... Dom är underbara! Molly är så jäkla go när hon är på det humöret, o Anders är ju min lilla plutt... så nu kan ni sluta spekulera om det...

Pratar just nu med mamma i telen o med Anna på facebook...  Många bollar i luften, man är väl kvinna.. :-P

Nej, va segt de här går.. återkommer senare om jag känner för de...

ombyggnad pågår...

som ni kanske ser har jag nu tagit tag i att göra om designen på bloggen... är inte på långa vägar färdig, men nu ska jag upp till stallet o ta in Ezz, ja.. Jill o Gneisti får ju självklart också komma in! =)
Får göra mer på bloggen en annan dag när jag har tid, lust o ork!

Galet trött!

Känns som om klockan skulle vara typ tolv eller ännu mer... kollar ner på klockan o ser att den bara är fem i nio, hur kan jag vara så galet trött? Sovit skapligt ändå natten tills idag... Ja, ja... så kan det vara.. Idag har varit första dagen med Ezzet.. Det har gått bra, men han började traska omkring o "skrika" efter sina kompisar framåt eftermiddagen.. Men när han fick komma in o få lite mat så verkade det lugna ner sig.. =) Han är så fin! Ska verkligen försöka ge mig ut på en ridtur närmsta dagarna.. Kanske till o med i morgon.. hmm.. eller nej, de går ju inte.. eller kanske... ähh... får se.. Imorgon ska jag iaf ta in honom när Anders kommit från jobbet o pyssla lite med honom.. lära känna honom lite bättre, har ju bara ridigt honom några gånger förut.. Nej, känns som om ögonen ska åka ihop hela tiden.. Kanske skulle göra mig en kopp te.. Om jag orkar ska jag sätta igång o ändra lite på bloggen.. men får se om kroppen vill hålla sig vaken o uppe en stund till...

snart kommer mamma!!

Känns som de e evigheter sen jag träffade lilla mamma! Ska bli himla kul att umgås lite... O så ska jag ju få visa nya snyggingen i stallet... =) Kan inte vara mer glad över att ha honom där! Underbara häst! Hoppas bara att han kommer trivas, men det gör han nog bara dom andra hästarna o han vänjer sig vid varandra...

Iaf, Anders jobbar extra idag.. eller han jobbar in lördagen han missar när vi är i skottland... Som det bara är 3 veckor kvar till... helt sjukt vad tiden går fort!

Fuck! De var verkligen nått speciellt jag skulle skriva, men det försvann.... får väl återkomma ikväll så får vi se om jag kommit på det..

Ha de!

fick sovmorgon!!

I morse fick jag sovmorgon! De e inte man får det inte.. O har sovit gott i natt.. Hämtade inte Molly förrän tjugo i sju i morse.. duktig tjej som sover i sin säng ibland iaf. haha.. Trodde ju aldrig att hon skulle somna om efter det, men tji fick jag.. hon somnade! Hade inte vaknat när Anders klocka ringde vid åtta så han skulle försöka smyga upp för o se om hon sov vidare då. Självklart gjorde hon inte det! När hon hörde att hundarna började röra på sig så flög hon upp o sa vovve... o sen kom de bus... haha... hon är så söt.. härjar som bara den på hundarna om att dom inte får busa o att dom ska vara tysta.. =)

Men jag tycker iaf att jag fått sovmorgon idag.. inte ofta jag får sova till åtta liksom.. Så de e skönt.. synd bara att vi inte har något inplanerat idag. Anders jobbar ju så vi kan inte åka någonstans o det skulle vi inte gjort iaf.. Men, men... hittar nog på något.
Det jag vet är att vi ska vara ute så lite som möjligt.. Det är sjukt kallt ute! Så kallt att inte ens hundarna verkar vilja vara ute... dom gör det dom ska o sen vill dom in igen.. Får hoppas att det blir lite mildare snart så man kan vara ute lite mer.. är inte van att vara inne såhär mycke. Det kryper i kroppen på mig ju!

Ja, ja... fick en kommentar på förra inlägget att jag behöver en makeover på bloggen... JAG VET! ;-)
Får se om jag orkar sitta lite med det ikväll när Molly somnat.. När jag håller på med det vill jag kunna sitta i lugn o ro o inte behöva ha koll på nått annat... vilket betyder att jag inte kan sitta med det när hon är vaken..
Men just nu känns de som om jag bara vill krypa upp i soffan o dricka te, läsa en bok o slötitta på tv när hon somnat.. men det är just nu det..

Ha en bra dag!

Resa bokad!

Nu har Anders o jag bokat en resa till Edinburgh, Skottland den 5-7 februari! Ska bli underbart o komma iväg, men självklart lite jobbigt att vara ifrån våran älskade unge.. Men vet att hon kommer ha det bra här hemma hos en barnvakt som vi verkligen litar på! Skulle aldrig lämna henne hos nån som jag inte till hundra procent vet att det funkar... Det har jag gjort för en kväll en gång o mycket riktigt så fick jag hämta henne... o det gör jag inte om. Speciellt inte när jag vet att det inte finns en chans att man inte kan hämta henne.

Iaf.. det ska bli underbart o få vara bara jag o Anders för några dagar.. Vi har ju jobbat om varandra nu runt nyår så då kändes det extra roligt att boka in något att se fram mot..

Annars då... dagarna flyter på... Vill inte att det ska vara så förbaskat halt på vägarna.. Man vågar ju inte åka nånstans... o det är inte vägarna här ute som är värst ska jag tala om för er, utan de e dom när man kommer in i sjävla skänninge o runt om där.. Fy!! Inte vill man åka nånstans man inte måste då inte, o inte vill man bjuda hit någon heller... vill inte att dom jag tycker om ska vara ute på vägarna i onödan!

Synd det.. hade ju planer på o åka till en kompis på typ söndag, men är väglaget såhär så skippar vi nog det.. kommer väl fler tillfällen antar jag..


Nej, nu ska jag snacka klart med lilla Emma på msn...

Natti natti

burr så kallt!

Var ute med hundarna nyss o det var verkligen svinkallt.. duschade för någon timma sen o då blir jag alltid lite extra frusen när jag går ut sen.. Men nu är det gjort iaf..

Anders har precis åkt till jobbet o jag gör faktiskt inte ett skit just nu..

Molly var lite svårsövd idag, så hann inte få någon tid med Anders ensam.. men, men.. får ta igen det i morgon kväll.  ;-)

Idag har vi för övrigt varit hos Anna med familj o snackat en massa o så blev vi bjudna på lunch.. mycket trevligt!

Nej, usch vad det här gick segt.. sitter mest o väntar på att Anders ska ringa... måste prata med honom om våra planer!! O det typ nu... haha... ja, så kan det va..

Ni får ha det så bra, ni som förtjänar det... ni andra kan ha det hur som helst...bryr mig inte längre!!

RSS 2.0