tisdag

Hallå hallå... Tisdag idag. Har jobbat 7.30-16 idag. Gick bra faktiskt trots att det var sjukt jobbigt o gå ur sängen i morse.. kanske inte så konstigt med tanke på att jag sovit väldigt dåligt i natt.. =(
Hoppas på bättre sömn inatt!

Blev bestämt idag att jag ska ut med en jobbarkompis på lördag! Roligt, roligt! Kan ju bli himla roligt att gå ut med nya människor.. =)
Ska verkligen njuta av min lediga helg som kommer.. De e nämligen den enda hel lediga helgen jag har på ett tag, så då gäller det att passa på!

Känns att det börjar närma sig flytt också! ska bli så skönt o komma härifrån så det finns inte!! Vill flytta nu, nu, nu!!!!
Men, men... snart så.. kommer få sååå fint i lägenheten! Underbart! Kunna städa normalt! Här är det som om de inte går o få rent.. =jobbigt!!! O badrummet i lägenheten... *drömmer mig bort* det är så fint! Får badrummet här o likna ett utedass... HAHA
Ja, ja... nog om det...

Molly tycker just nu att det är en bra ide att använda sin mamma som klätterträd så antar att hon tröttnat på bolibompa... ska ta o kasta in henne i en dusch nu innan de e dags för henne o sova...

Ha de!

LEDIG!!

Idag har jag en ledig dag... känns väldigt skönt efter en jobbhelg! Men i morgon ska jag på´t igen.. Längtar som fasen till helgen då jag är ledig lördag o söndag! =)

Idag ska jag åka in till linköping.. köpa några delar till bilen och kolla på en ny bh som jag vill ha, sen ska vi till mamma o prova klänningen hon sytt till mig... Ska bli riktigt roligt..
måste nog ringa upp till gyn också o fråga några saker. Opererade ju bort cellförändringar förra torsdagen o har kommit på några saker som jag glömde fråga. typiskt mig!

Annars då... de händer inte så himla mycke.. Jag jobbar o när jag inte jobbar så är jag mest hemma med Anders o Molly.. Anders har ju semester nu, så han är ju hemma för de mesta... :D
Förutom de så gör jag inte så mycke som sagt, tyvärr... eller det är skönt det med att bara umgås med familjen menar jag, men dom som känner mig vet att jag lätt blir sjukt rastlös när det inte händer så mycket. Men ibland så, då händer de ju allt lite... :) Ähh... nog om de, de e nog ingen som fattar iaf..

Har återigen fått bevisat för mig att en del människor är bara för mycket.. fattar verkligen inte hur en del är funtade. Ska bli så skönt o flytta tillbkaa till Motala, komma bort från lite skit! Känns som om vi inte har nått som håller oss kvar här övh taget egentligen.. Hade inte Anders haft sitt jobb så skulle jag nog föreslå att vi skulle flytta bra mycke längre... Men, men... nu blir det Motala, o då kan vi ju umgås med dom vi vill lite lättare iaf.. =)

Nej, nu ska jag nog ta tag i den här dagen också.. Ha en bra dag!


RSS 2.0