ARG!!

Jag är så jäkla arg o besviken just nu.. var o varannan dag får man läsa/höra om vissa saker.. Blir så jäkla förbannad! O ledsen.. Gång på gång bevisas det för mig vem som verkligen bryr sig, vem som tillhör gruppen nära o kära.. o den gruppen har reducerats i en väldigt fart sista tiden.. Känner just nu att om inte Anders hade sitt jobb här så skulle jag ta vårt pick o pack o flytta nånstans långt långt härifrån..
Men som sagt.. det går inte o bara lämna ett fast jobb hur som helst i dessa tider..

*suck* Fattar inte hur man kan behandla andra människor på det här sättet..
Jag har fan öppnat upp mitt hem för de flesta! Man har fått komma när man vill, stanna så länge man vill.. Har ställt upp o hjälpt till med det mesta när jag kunnat, o vad får man för det??? Jo skit! Skitsnack bakom ryggen...
Nej fy... förstår verkligen inte vissa människor..

Nej, nu ska jag prata lite med mamma i telen..

måndagskväll..

.. o som vanligt kommer jag inte i säng... känner ju att jag egentligen är astrött, men de e sååå tråkigt att gå o lägga sig själv.. Ingen o kryoa intill o prata med.. ingen som killar på mig tills jag somnar.. KOM HEM ANDERS!! hehe

ähh.. jag överlever nog.. Men det är svårt att gå o lägga sig ensam när man haft maken hemma flera nätter i rad.

Idag har jag terrat stackars grannarna massor! Så tråkigt väder ute så man ville ju inte vara ute, Anders jobbar o har så gjort hela dagen, o Molly har varit allmänt uttråkad typ.. därför har jag varit inne hos grannarna i två omgångar o pratat om allt o inget.. Är väldigt glad att jag har så underbara grannar.. dom gör tillvaron lite roligare! =)

Annars då.. inte mycke, snökaos nu igen här ute på landet.. *suck* Men vad gör de om hundra år.. ser framåt o tänker på våren o sommaren.. då är de värt slitet med snön.. Skulle inte vilja byta bort vår o sommar på landet mot o sitta i en äcklig gammal lägenhet.. visst, nån gång kommer vi säkert bo i lägenhet igen, men jag hoppas o tror att det kommer dröja många år tills dess.. =)

Känner mig verkligen lycklig o harmonisk just för tillfället..
Har kommit till insikt om en hel del saker.. om vissa människor, om vad olika personer betyder för mig..
Hänt en del trista saker, men det väljer jag att strunta i.. orkar inte lägga ner energi på människor som bara tar o tar o aldrig ger något tillbaka!
Förstår bara inte hur man kan vara så egotrippad o rent ut sagt elak mot andra människor!

Men nu vet jag i alla fall var jag har dessa... o som talesättet lyder.. behandla andra som du själv vill bli behandlad.. så... när folk beter sig såhär mot mig, så förvänta er samma behandling tillbaka!
Så det så!
Kanske är nog om det nu.. som sagt, orkar inte ödsla massa energi på dessa personer!

Fasen, nu kom de en trött attack.. bäst o passa på o slänga sig i säng då kanske.. Natti!

RSS 2.0