nu är de kväller

Fasen vad fort dagarna går... Helt sjukt! Idag har varit en underbar dag.. varmt o skönt o jag har gått omkring i klänning.. Tänk er! Jag i klänning.. hehe.. Känner mig inte helt bekväm i det, men de e lite skönt ibland sådär..
Bossi bada ute i dag på förmiddan.. tyckte att det var så skönt så, den lilla skrutthunden.. O när hon var riktigt dyngsur och full av sand så kom hon så snällt och skakade sig bredvid mig.. Hmm.. blev inte jätteglad kan jag inte påstå, men, men.. Lite roligt var det samtidigt.. :-)
Nu i eftermiddag så var jag o Molly hos min syster med barn och Anders o Bossi var i skogen med min pappa o hans hund.. Dom tycker de e så roligt o leka ihop..
Så nu ligger Bossi o e helt utslagen.. Ska snart gå ut med henne för sista gången för dagen, sen ska vi krypa ner i sängen o mysa lite Molly o jag.. Hoppas bara att Molly går med på att vara i bärselen när vi ska ut med Bossi eftersom Anders råkade åka till jobbet med vagnen i bilen.. hehe.. så kan det gå när man inte riktigt har huvudet med sig..
Men jag tror att det ska gå bra, hon sover nämligen nu, så bara jag skyndar mig så kanske hon kan sova i selen också.. Annars så får jag problem.. Men, men.. sista kvällen på fyra veckor som jag måste bekymra mig om det.. Det är nämligen Anders sista pass i natt innan han har semester! Ska bli helt underbart att ha honom hemma.. :-)

Nej, nu ska jag nog klä på lilla o ta på mig selen o sätta henne där i o se hur det går.. Sen blir det som sagt kvällsrundan med Bossi..

Hoppas ni haft en bra dag!

Varmt!

Idag är det varmt.. skönt, men jobbigt för en del.. Bossi tycker att det är riktigt jobbigt och Molly tycker inte heller att det är så behagligt med värmen.. Men, men.. hon får ligga utan kläder här inne och annars så håller man sig i skuggan ute.. :-)

Anders har åkt till jobbet och jag sitter nu med Molly i famnen.. hon börjar bli lite hungrig så ska snart sätta mig o amma henne.. Köpte blöjor idag förresten... gick upp en storlek nu.. fasen vad hon växer!!! Min lillstumpa..

Bjuder på några bilder..

Ha det!

image31image33image32image34

Mat!!!!

Nu är jag rejält hungrig.. Molly har varit lite kinkig o har inte velat ligga i sin säng nu på kvällen så nu som först har jag kunnat laga mat.. Hon har inte gått med på att vara i bärselen ens förrän nu alltså.. Men nu är det i alla fall mat på G.. :-)

Imorgon kommer min kära mamma o pappa hit.. dom små gulliga sakerna.. hehe.. Ska bjuda på hemmagjord äpplepaj.. *mums*
Sen när vi fikat och umgåtts en stund så ska jag, Molly o Bossi följa med till Mjölby så ska vi till min kära syster. Sen är det tänkt att vi ska sova där.. Hjälp, hur mycket saker behöver jag ha med till Molly.. Massor säkert.. ;-) Min lilla spyapa som hon är.. hehe.. Älskar min lilla familj hur mycket som helst.. Går inte att beskriva i ord...

Nej, bäst att kolla till maten o så låter det som om Molly håller på o vakna.. Vill inte vara ifrån mamma inte.. Sötnos!

Ha det!

*gäsp*

Äntligen sover lillan en stund så att jag kan lägga ifrån mig henne ett tag. Hon har varit lite kinkig idag och inte alls ville vara ifrån mig. Lite jobbigt när det är så när jag är ensam hemma.. Det försvårar ju allt. Men, men.. Inte lätt.. hon mår ju inte helt bra min lilla tjej. Men nu har jag i alla fall fått ta en knäckemacka. Ska äta när Anders kommer hem, blir sent, men han behövde äta när han slutar så då äter jag med honom istället..

Undrar om jag kanske hinner diska innan Molly vaknar.. hmm.. skulle vara skönt att ha det gjort.. Annars så får hon sitta i bärselen.. Lite jobbigt o ha den, men då får jag i alla fall lite gjort.. skulle vilja sätta igång en maskin tvätt oxå..
Det blir en hel del tvätt när man har bebis.. hehe.. mysigt så det förslår! :-)

Ska ringa lilla pappsen nu innan jag sätter igång..

BVC

Idag har vi varit på BVC, så roligt o se hur fort Molly växer! Nu är hon 55 cm lång och väger 5230 gram.. lilltjejen.. hehe. Vi har även varit och tagit kort för tidningen. Blev ett helt okej kort måste jag säga.. :-)
Nu jobbar Anders och ska göra det till klockan nio ikväll. Sen är han ledig till klockan halv fyra på fredag.. o jobbar då till klockan tio på söndag.. Han har nämligen tagit ett exra pass då, för att slippa helgen efter.. Men fasen vad tråkigt det kommer bli! Håller på för fullt o leta folk som vill hälsa på.. hehe.. Nej, inte riktigt så illa..

Nu ska jag snart ta en promenad med Molly o Bossi...
Skönt väder ute, trots att de blåser.. :-)

Ha en fortsatt bra dag!

jippie!

Nu ska jag snart gå o möta en kompis på stan som kommer ända från Linköping för att träffa mig o lillan.. :-)
Hon har med sig sin dotter som är ett år... *mys*
Blir att sitta o prata lite o fika förståss.. ;-)
Nej, bäst att förbereda oss lite!
Ha en bra dag!

Måndag

Kolckan är halv tolv och jag sitter med Molly i knät... Hennes förkylning är lite lite bättre, men hon snörvlar ju fortfarande.. :-( Lider så dant med henne...

Idag har min kära syster o hennes små troll varit här på en snabb fika.. Alltid lika trevligt! :-)

Känner mig konstig idag.. vet inte vad de är o jag kan inte förklara hur de känns heller.. konstig helt enkelt... hehe.. ja, ni fattar ju säkert inte vad jag menar, men de spelar ingen roll för tillfället..

Vi ska snart åka till Anders mormor o morfar som bor i hans föräldrars hus nu när dom är utomlands... Hans morföräldrar har ju inte träffat Molly, så då passar vi på nu.. :-)
Ska åka bara Anders ärklar i duschen..
Som jag tror att han blev nu..

Ha en bra dag!

Lillan är förkyld!

Min lilla tjejja har blivit lite små förkyld! Tycker så synd om henne så det är inte klokt! Man har verkligen gått o blivit en riktig hönsmamma.. :-)
Har knappt sovit i natt för jag har suttit med henne.. Det är ju lite lättare för henne om hon kommer upp lite med huvudet.. Så jag har suttit där med henne.. vad gör man inte liksom!

Men det är lite jobbigt då Anders jobbar nu så jag har ju allt själv.. Inte det lättaste när hon inte mår helt okej.. Då vill hon absolut inte ligga själv.. så det är en riktig slappdag idag på så sätt.. Blir mest att sitta framför tv´n med Molly i famnen..
O det passar ju mig också.. Jag är ju inte helt frisk direkt än och jag är trött efter natten som var så...

Nej, nu ska jag gå o ta Molly igen.. hon vaknade..

ny duschade

Nu har jag och Molly duschat.. så mysigt så.. :-)
Sitter här med henne i knät och hon ligger och kollar så stort på mamma.. hehe.. undrar väl vad fasen jag sysslar med..
Anders är i duschen nu.. När han är klar blir det en liten promenad med Bossi i regnet hela familjen och sen blir det att åka o handla.. Ska handla hem mat för helgen.. *mums*
Sen ska vi åka till godishuset o köpa godis till helgen med.. *ännu mer mums*
Efter det.. ja, då ska vi bara vara.. Eftersom vi inte mår riktigt bra så blir det en inne eftermiddag och kväll för oss..

Imorgon blir det en snabb repa på stan, Anders ska gå på stan med Bossi och valpkursen.. stadsträning.. :-)
efter det är det kalas som gäller.. Min yngsta brors barn ska ha kalas.. Ena fyllde 3 år häromdagen och den andra fyller 1 år om några dagar. Så det gäller att hitta presenter också.. hmm.. inte det lättaste direkt.. tycker sånt är svårt..

Ja, ja.. nu ska jag gosa o snuffsa lite på min dotter.. lillan.. hon är verkligen det bästa! Min familj har blivit hel på något sätt!

Ha en underbar dag, trots det tråkiga vädret..

sjuk

Har gått o blivit sjuk.. Eller håller på o bli.. Är förkyld, lite febrig o hostar. Det värsta är nog att Anders också har åkt på skiten.. Lever fasen på panodil för tillfället.. Man kan ju liksom inte ligga helt utdäckad när man har en liten bebis.. Hon kräver ju ändå lite.. o det är ju precis som att hon känner när man inte riktigt är helt okej för då blir hon lite gnälligare än vanligt.. Men man orkar.. Önskar bara att det fanns nått mirakel piller som man kunde ta när man la sig på kvällen och på morgonen mår man bra.. Tänk vad bra det skulle vara! :-)

Annars så har det varit en allmänt jobbig dag för övrigt också.. Marsvinet som kom från Anders syster i förrgår låg död i buren i morse när vi kom upp.. *snyft* Otäckt! o väldigt konstigt.. Anders gosa lite med honom igår kväll och då var det inget konstigt med honom.. Men, men.. han blev ju ändå skapligt gammal för att vara ett marsvin.. Men tråkigt är det i alla fall..
Så nu är det bara lilla kaninen kvar.. Hoppas bara att han mår bra!

Var på BVC och vägde lillan idag med.. 5030 gram.. hehe.. inte klokt vad hon växer! Lilla gullungen!
Hon är verkligen världens sötaste! Jag vet.. alla föräldrar säger så.. :-)

Nej, nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags att amma och gå ut med Bossi..

Ha det!

Det gick bra

Det gick bra att lämna Molly idag, som tur var! Det hade gått så bra så.. Jobbigt var det, men nyttigt för mig..

usch.. känns som att jag håller på o få ont i halsen.. :-(

Kanske ta en panodil o krypa ner i sängen o hoppas på att må bra i morgon bitti...

Sov gott!

Hjälp!

Fy vad otäckt!
Ikväll ska jag lämna min lilla prinsessa ett par timmar.. Anders syster ska ha henne medan jag och Anders går ut o äter.. Ont i magen! Går o kollar klockan precis hela tiden och räknar timmarna tills dom kommer och vi ska lämna henne.. :-(
Usch, vad läskigt det är.. Men, men.. nån gång ska ju vara den första..

Anders ska åka och köpa en amningspump nu så att jag kan pumpa ut lite ifall lillan blir hungrig medan vi är borta sen..

Efter det ska vi fixa ute på balkongen.. Göra fint.. :-) Sen, sen ska vi kanske ta det lite lugnt en stund innan det är dags...

Vi har skaffat oss mer djur också.. hehe.. ska ta över Anders systers kanin och ena marsvin... Älskar marsvin.. och dom är så tama dom två.. mysigt värre.. Det var faktiskt Anders som ville.. lite roligt.. ett plus är ju att det är två hanar så Anders får in lite mer manligt i lägenheten.. hehe... Bild på dom och balkongen kommer nog sen!

Nehe, nu är det någon som börjar knorra och vill ha mat skulle jag tro.. :-)

Hej hopp!

uppe med tuppen..

image30

Idag är man uppe tidigt.. Molly vaknade vid sex och ville äta. När hon ätit klart så kändes det som om jag lika gärna kunde gå upp och klä på oss och ta ut Bossi.. Eftersom vi ändå skulle upp vid åtta menar jag.. såhär i efterhand ångrar jag mig.. Är ju trött ju.. hehe.. Men, men. Lillan sover igen i alla fall, och jag har ätit frukost. Inte för att det var den bästa, blev knappt mätt, men den får duga.. :-)

Idag ska vi till Anders syster i Linköping och hämta hennes utmöbler som vi ska köpa.. Najs att få ordning där ute, så man kan sitta där o mysa!
Kanske t o m blir att sitta där ute på balkongen o äta idag om det är skapligt varmt.. Mys..
Men det blir bara att åka dit och hämta det och sen hem igen, för vi har inte hundvakt så jättelänge, men vi är så nöjda med det så!

Phu, igår var Molly lite små kinkig hela dagen.. Fick knappt lägga ner henne, hon gick med på att ligga ner om jag låg bredvid.. Så det blev inte mycket gjort kan jag lova.. Hoppas att det kan hända lite mer idag.. Känner att jag måste bli klar med garderoben! Men idag ska väl Anders vara hemma tror jag så då har jag ju hjälp av honom. Igår var han nämligen o tvättade och dammsög bilen. Sånt som måste göras ibland..

Nej, om man kanske skulle börja fixa i ordning sig så man är klar när Anders kommer hem.. Skulle kanske vara bra. Bäst o passa på medan lillan sover också.. Inte det lättaste och göra i ordning sig med henne på armen.. ;-)

ha en underbar dag, för det tänker jag ha!

uppdatering..

..om vad som sker i mitt liv...Det är mycket med Molly och Bossi just nu, det är det viktiga eller det finns ju självklart mer saker och människor som är viktiga i mitt liv, men det är dom två som tar mycket tid just nu! O helt underbart är det!

Var på utställning med Bossi i helgen som var! Hon var så duktig så! Kom femma i sin klass (det var väl ca 15 hundar i finalen) och fick lite priser. *gullhunden* Men hon tyckte allt att det var lite otäckt med allt folk och alla hundar som skällde åt alla håll.. Bossi är ju inte speciellt skällig av sig..
Iaf, fick mersmak på det så vi ska absolut ställa ut henne igen!

Annars så flyter det på som vanligt.. Molly är världens mest underbara lilla tjej.. Men natten som var ville hon inte sova speciellt mycke.. Men vad gör det.. Jag fick ju lite mer gostid med henne då.. hehe..

Nehe, nu vaknade lillan o vill ha mat.. :-) Bäst o ge henne det då!

Ha det bra!

Två veckor

image29

Idag är Molly två veckor gammal.. Fasen, stoppa tiden! Tycker det gått nått otroligt fort med två veckor o då tänker jag på att alla sagt att det går så fort tills ett, två, tre osv år har gått.. läskigt!

Idag har hela familjen varit på Ikea! Mysigt värre.. Helt underbart och gå där med barnvagnen.. :-) Vi skulle bara ha lite små saker men kom hem med en hel del.. Tex en sängstomme.. ÄNTLIGEN! Hittade en jättefin.. Kort kommer när den är monterad.. hehe..
Hittade även sko och hatthylla vi ville ha, men skohyllan var slut för tillfället så vi bestämde oss för att vänta tills den kommer in och köpa bägge på samma gång.. Lite besvikna över det att vi inte fick med oss det hem idag, men har sagt att vi ska åka in snart igen o kolla om de fått in den..
sen var det lite små saker vi köpte..

Molly ligger för tillfället på soffan o sover.. Jag låg oxå där tills för en liten stund sen.. mysigt värre.. :-)

Nu ska jag snart dammsuga o plocka lite till i garderoben.. Hann inte klart med den igår, då det var en tjejja som ville ha mat mitt i allt.. hehe..
Sen ska Molly o jag ta en promenad med Bossi innan det är dags att laga mat till mig..

Ha en fortsatt bra dag!

försäkringskassan

Nu har jag äntligen fått lite klarhet i lite.. Men långt ifrån allt.. Det verkar som om dom knappt vet själva hur det ligger till.. konstigt.. Men, men.. papper är påväg och det ska väl lösa sig till slut.. Funderar på att ta barnvagnen med lilla grodan i o gå en promenad med Bossi.. Är så fruktansvärt varmt här inne i lägenheten!!! *BLÄ*

Så det får nog bli det så fort Molly ätit..

Ha de!

Lycklig!

Även fast jag har ont i kroppen, jag är trött och har en jäkla huvudvärk för tillfället så kan jag helt ärligt säga att jag aldrig varit så lycklig som jag är nu! Mitt liv har fått en helt annan mening sedan Molly kom. Fattar inte hur jag kunde tycka om mitt liv som det var för typ 1,5 år sen.. Men, men.. Det är väl så det ska kännas.. :-)

Molly är helt underbar! Sover större delen av nätterna så det innebär ju att jag också får sova.. Så skönt så.. Nu är det bara min kropp som ska läka ihop lite så är det verkligen inget mer jag önskar mig i livet för tillfället..
Jag har en underbar dotter, en underbar man, underbar hund (dock lite busig) och en underbar katt.. Fast katten kan vara lite jobbig när hon går o gnäller.. hehe.. Men älskar verkligen min familj..
Min familj.. Helt sjukt! Det har fått en annan innebörd på något sätt.. Jag har min egen familj nu. Det kan kännas lite konstigt men samtidigt bra!

Nej, nu ska jag fixa lite i garderoben.. Ta bort mammakläder och ta fram de vanliga.. :-) Om jag hinner innan Molly vaknar vill säga.. Sitter dessutom i kö i telen till försäkringskassan.. Fattar nada när det gäller föräldrapenningen.. hehe..

Ha en fortsatt bra dag!

RSS 2.0