Vad är meningen??

Vad är meningen med allt skit som händer? Varför kan inte allt bara funka??
Har haft en riktigt pissdag, eller det började ju redan igår kväll o det kommer inte bli bättre snart... Tror jag inte iaf... Känner på mig det... FAN, FAN, FAN!!!

O NEJ!! jag tänker inte skriva ut vad det handlar om... Detta är min blogg jag skriver av mig, men jag vill inte dela med mig av allt som händer o sker! Lite privatliv vill jag faktiskt ha! O vill jag att nån ska veta så talar jag om det för den personen.. men just nu vill jag inte det!

FAN igen! orkar inte skriva mer......

Så trött på det här...

jag är fortfarande förkyld o har fortfarande väldens hosta... så otroligt irriterande! O sen är jag som vanligt irriterad på en massa folk... Men det tänker jag inte tjata om nu...

I morgon fyller min lilla bebis ett år.. Hon är ju ingen liten bebis längre... Helt sjukt att tänka på att för ett år sen så låg jag på bb o hade värkar.. :-) inte så allvarliga men ändå värkar... =)

Nej, nu ringde kära syster så nu ska jag prata lite.. =)

dålig på att uppdatera..

Jag vet.. men ska jag vara helt ärlig så har jag inte riktigt någon motivation till att skriva just nu... Men det kommer väl tillbaka får vi hoppas... :-)

Idag har jag o Molly varit med mamma i linköping.. mysigt o umgås lite! Köpte mig ett par fin fina skor... Längtar tills vädret blir fint så jag kan använda dom!

Nej, jag orkar inte sitta här mer nu... ska mysa med Anders har jag tänkt mig... :-)

Vill ha hem honom!

Vill ha hem dig nu! Hatar att sova utan dig.. Har aldrig förr sovit så bra som jag gör med dig bredvid mig... Fan, att du ska jobba natt då!!! Jag vet.. finns inget o göra åt saken.. men jag måste få gnälla lite över det! Du hör hemma bredvid mig, inte i en säng på jobbet!
O jag tänker gnälla i helgen också! Då ska du både jobba typ hela helgen o sen gå på fotboll... *grr* Ska fasen kidnappa dig o göra otäcka saker med dig... hehe

OM  nån missat det så är detta inlägg skrivet till min underbara man Anders. ÄLSKAR DIG!!

funderingar

Satt o läste lite bloggar nyss... Jag förstår mig inte på en del människor som har barn... Alltså de allra flesta bloggar jag läser som är skrivna av människor som har barn skriver för det mesta det positiva i livet med barn, visst att det är jobbigt för alla ibland, men överlag så skriver dom hur underbart det är.. Sen finns det en o annan som bloggar om livet med barn, eller bland annat om det, som nästan bara skriver hur jobbigt det är.. Hur tänker dom när dom bestämmer sig för o sätta barn till livet då?? Tror dom att livet kan vara precis som innan? Tror dom att barn är små dockor som bara finns där? För så är det verkligen inte! Jag kan villigt erkänna att Molly kan vara skitjobbig ibland.. som nu när tänder bråkar, hon är förkyld o börjar hon då också bli trött... Ja, då är det inte mycket som duger åt lilla fröken. Men mitt i allt det jobbiga kan jag ändå stanna upp o känna det att fy fasen vad jag älskar denna lilla unge! Hon får mig verkligen o kämpa på! När vi inte får sova på nätterna ja, då försöker vi få en lösning på det.. Håller det på länge då kan vi tex ta varannan natt, o låta den som fått sova minst ta en tupplur på dan...
Är Molly sjuk så gör vi likadant, vi turas om... O visst... ibland så är det så att jag har Molly mest, men då tar ju Anders så mycket mer av hemmet o Bossi, så det jämnar ut sig i alla fall...

O JA, jag vet att alla har olika förutsättningar.. Men jag tycker ändå inte att man ska säga hur jobbig/-a barnet/barnen är varje dag o till o med flera gånger per dag.. Sen får folk tycka vad dom vill om mig...! Så det så!

Men det positiva är ju att de allra flesta bloggar jag läser är ändå positiva o de som inte är det ja, där är det i alla fall någon som försöker göra nått åt sina problem... ja, jag vet inte om ni fattar så mycket av det jag skrivit nu, men jag känner  att jag var tvungen o få ur mig lite av mina funderingar..

Är det någon som har nått svar på dom kanske? Varför sätter man barn till livet om man senare bara ska gnälla över hur jobbigt det är???

Måndag eller är det tisdag??

Tycker inte om när det är röda dagar såhär på vardagar... Jag blir så förvirrad o vet inte vilken dag det är tillslut... Men nu har jag iaf tagit reda på att det faktiskt är tisdag o ingenting annat!
Har precis ätit frukost o ska snart klä på oss för att ta en promenad med Bossi, Molly o jag... Anders är på p-möte, så han missar vår promenad.. haha! inte för att det är nått att vara avis på men ändå... Jo, det är det förresten.. Vi brukar ha det så mysigt så på våra promenader... funderar på att ta en ordentlig promenix o ta med kameran o fota lite kanske.. ett tag sen jag gjorde det, så det kanske är dags!

Fasen drömde konstigt inatt.. massa människor från mitt liv innan Anders var med blandat med nutid o människor som jag umgås med idag... Konstig var den, o den vill inte riktigt försvinna ur mina tankar.. jobbigt!

Fick ett fint uppvaknande idag... Vaknade av att Molly satt i sängen o Bossi stog i sängen o pussade på henne.. Galningar!
O sen förstod jag varför Bossi var så på Molly.. Hon hade ju bajsat... mycke... jäkla tänder... kan det inte vara klart med dom nu!!

Nej, nu ska jag ta mig i kragen o ta tag i dagen.. Hoppas på att få umgås med mamsen en liten sväng idag också o sen ska vi ju fixa Hanna den här veckan med.. hon ska badas o trimmas.. =)

Måste ju bara berätta att Molly var så söt i går kväll när hon åt välling... Jag tog hennes händer o satte på flaskan o hon fattade galoppen direkt o höll flaskan o åt o sen tog hon bort den o tittade lite på den för att sen börja äta igen.. min lilla tjej som faktiskt börjar bli stor... =)

trött på dessa sjukdommar

Jag mår skitdåligt... Molly mår inte bra.. o jag vet faktiskt inte hur Anders mår.. Dåligt av mig känner jag nu... Vet att han känner av pollenallergi men utöver det så vet jag inte... Har fullt upp med att orka med mig själv... Anders är på fotboll nu o jag o Molly skulle ju egentligen hängt med, men orkade fasen inte de när vi mår såhär.. Tur att Anders inte kommer så sent ikväll...
Nej, jag orkar inte blogga nu... Jag ska gå o lägga mig på golvet o se om jag orkar leka med Molly o hennes klossar lite..
Kram på dom som förtjänar det.. o ni är INTE många ska ni veta!

Glad påsk!

Jaha... påskafton... Det är väl en dag som alla andra, men man får en anledning till o träffa nära o kära i alla fall... Inte för att man behöver en anledning, men det är lättare att verkligen göra det om det är nått speciellt.. Ja, ni kanske fattar...

Idag ska jag o Anders o lillan ut till mammas karl på lite påskmat... Ska bli såå trevligt.. kunde inte ha det bättre, så det så! Det är en jäkla tur att man har dom ibland... =)
Molly gillar ju att vara med dom också så det kunde inte bli bättre!

Igår var vi på fika hos Emma m. familj... slutade med att vi blev kvar på middag.. grillad lax... *mums* Kan lova att det var gott! Eller gott är inte ord nog.. inte ofta jag äter grillad lax.. eller inte ofta jag äter grillat öht.. Gött som bara den är det! Tur att man har så fina vänner!

Molly fick sitt påskägg förut, det innehöll en baddräkt och lite choklad.. snacka om att hon smaska när hon fick några bitar.. Min lilla tjej... Känns helt overkligt att hon snart är ett år.. Det är verkligen mindre än två veckor kvar.. Tiden går allt för fort!!

Vet dock inte riktigt hur jag ska göra med hennes firande.. Ja, Anders o jag firar ju henne på hennes födelsedag o Anna m lilleman skulle komma o sen mamma kommer också förbi en sväng.. Annars har vi sagt att vi ska fira henne på lördagen.. men det blir så mycke folk på en o samma gång... Gillar inte riktigt det.. o Bossi blir lite uppstressad av att alla springer omkring o skriker... Hmm... men det får väl bli så i alla fall... Orkar inte ha gäster två dar i rad på det sättet så det finns ju inte mycke o välja på...

Nej, nu kanske jag ska leta reda på lite kläder åt Molly som hon kan ha när vi ska iväg...

Ha en bra dag!

 Molly är påskkärring... :-)

jäkla datorer!

Fick ju hem laptopen igår.. o den funkade ganska så bra i sissodär några timmar, sen började den haka sig hela tiden och till sist kunde man inte logga in på den... den bara hakade sig... Anders ringde till "datanissarna" o dom sa att det låter som om hårddisken är paj, så vi fick göra nånting med datorn o när inte det funkade så sa de att då är det så att hårddisken inte fungerar som den ska... okej, dom skulle skicka en ny... jag menar vi fick hem den igår! Har knappt hunnit titta på den ju! Men det är ju bra att dom ska skicka en ny hårddisk.. Men... ja, det finns ett men.... Den nya hårddisken kan komma i nästa vecka, o har den inte kommit till nästa måndag så ska vi ringa igen... o då kan det vara så att den inte finns på lager hos dom så att dom måste skicka efter den först o det kan ta 2-4 veckor o sen ska dom skicka den till oss... snacka om att man blir irriterad!! *grr* Men, men.. inget man kan göra åt saken, bara att se glad ut... det är ju inte direkt så att det är livsavgörande, men det är lite tråkigt när det händer när man precis fått hem den...

Idag var jag o Molly i kyrkan på påsksamling med Anna o hennes plutt.. var faktiskt ganska så roligt.. efter det gick vi till församlingshemmet o fikade.. Trevligt så dant... Sen blev det en liten tur på stan innan det var dags att dra sig hemmåt.. Hittade en baddräkt på Happy som Molly ska få i sitt påskägg.. Kan ju inte fylla ett helt påskägg med godis direkt.. men några choklad bitar blir det nog åt snuttan...

Hann med en liten fika hos mamma idag också... *mys*
Åt glass o färsk ananas... gott gotti gott gott... =)

Nej, fy.... nu vill jag att Anders ska komma hem... han är på fotboll o det dröjer väl ca en timma till innan han kommer.. *suck* O inte är det nått vidare att se på tv idag heller... Men det blir väl ändå att man sätter sig framför dumburken o kollar på nått man egentligen inte vill...

Laptop

Nu är den hemma... Sitter vid den just nu.. Känns ju lite ovant, men ändå bra! Kommer nog bli mycket bättre när man är lite mer van vid den.. Den är sååå fin.. =) Nu är det bara skorna kvar..

I morgon ska jag och Molly gå till kyrkan med Anna o hennes lille plutt, ska bli trevligt.. Efter det är det påskbakelse i församlingshemmet.. trevligt, trevligt.. Så kul o se att dom små verkligen tycker om när det händer lite..

Idag var jag uppe på Lejonet o fick delegering.. hade med mig molly eftersom Anders fortfarande är sjuk o tyckte att han behövde nog vila sig lite... Trevligt att träffa alla... eller nästan alla var det..
Är lite otäckt att jag ska vara borta från Molly sådär, men samtidigt är det ju skönt att komma ut lite i världen igen o inte bara gå här i vår egen lilla bubbla. så det är lite delade känslor, men det ska nog gå bra... den mesta tiden av sommaren (när jag ska jobba) så är ju Anders hemma med Molly.. o det finns ju ingen bättre pappa... i alla fall inte för min dotter o det är det enda jag bryr mig om! Sådet så!

Nej, nu ska jag nog gosa ner mig i sängen o kanske kanske glo lite på nån film om maken orkar det... Vi får se...

Fin fint väder!

Vilket underbart väder vi fått! Helt otroligt skönt! Var ute o gick med Molly o mamma på förmiddagen.. O nu har vi käkat lunch o jag tänkte att jag skulle få Molly att vila lite snart, så det inte blir allt för sent.. Hon sov så kort stund förut o det räcker inte om hon ska vara vaken resten av dan..

Igår hade jag en helt underbar dag! Jättefint väder, var på babysång o Anna o lillkillen var med, sen käka vi lunch med hennes karl på stan o sen åt vi glass i solskenet... *mums*  Efter det skildes vi o jag gick en snabbsväng på stan.. Hittade en tunnare mössa åt Molly o ett par solglasögon... så jäkla söt!!! Men det är hon ju vad hon än gör o har på sig... ;-)

Anders är fortfarande sjuk... :-( Så det blir att hitta på lite saker bara jag o Molly så Anders får vila lite... =)

Fasen vad jag stör mig på en person alltså... Att man inte kan tänka längre än näsan räcker.. Borde fasen vakna upp snart kan man tycka men inte.. *grrr* O inte kan man säga nått heller.. man ska ju inte stöta sig med någon i vårt underbara land... Ja, ja.. som tur är kan jag hålla mig undan lite o försöka att inte bry mig...

Nej, nu ska jag se om Molly vill vila så jag också kan det.. blev riktigt trött nu.... *gäsp*

Grillkväll.. :-)

Igår kväll var jag o Molly hos Anna o grilla... så gott det var!! Helt underbart väder och trevligt sällskap... Kan det bli bättre.. Ja, för att inte tala om maten... Länge sen jag åt sån god sallad... Måste fråga Anna hur hon gjorde den! :-)
Mindre roligt var det ju att Anna ringde idag o sa att hon mådde dåligt o frågade om jag mådde dåligt, men eftersom jag inte gör det så går det ju o utesluta matförgiftning... :-(
Ja, ja.. gnälligt barn o sjuk man.. kan inte sitta här mer...

fortfarande irriterad!

Att en del människor inte skäms! Det borde dom fan i mig göra... Ska nog sluta läsa massa bloggar.. blir ju bara irriterad....

Anders jobbar dyng idag så idag ska väl Molly o jag följa med till min äldsta bror.. det är sagt så i alla fall, o då får det väl bli så.. Skulle ju helst hitta på nått med Anders, men det går ju inte så då får man hítta på nått annat...

Hatar när Anders jobbar o det är såhär fint väder... då vill jag ju hitta på massa roligheter med honom o Molly... speciellt när dom säger att det ska bli dåligt väder i morgon... *grr* Ja,ja..

Nej, nu ska jag ta o klä på oss här o sen kanske ta en promenad... ha det!

Irriterad!!!

Förstår egentligen inte varför jag sitter vid datorn just nu, blir bara irriterad på alla människor... Fan, en del kräver så mycket av andra att dom ska göre si o så, men dom själva då?? Hur kan man förvänta sig saker som man inte gör själv? Förstår det verkligen inte! *grrr* Väx upp för fan (o ja, jag svär hur mycket jag vill... jag är ju vuxen!!)

Jag menar en del gnäller för att folk inte hör av sig tillräckligt ofta, men hör av dig själv då!!!!

Visst, jag kan oxå gnälla lite ibland över saker som folk gör o inte gör, men inte hela tiden som en del gör!!

Känner att jag ska nog gå ifrån datorn ett tag nu... kanske kolla på tv lite..

Datorn funkar!

Nu funkar den igen.. Vad vi kan jag o min kära man... :-)
Idag var vi i valla med Molly... hon tittar väldigt nyfiket på allt.. Det fanns 7 killingar o några marsvinsbebisar.. Så underbart söta!!
Snacka om att man blev sugen på att skaffa marsvin igen, men det får vara nu.. Kanske blir ett när Molly är äldre om hon vill ha det.. :-)
O brås hon nått på mig så kommer hon vilja det... ;-)
Fasen jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. känner inte att jag vill dela med mig så mycket just nu.. är mycket som jag känner att ingen har nått med o göra o det är det som snurrar mycket i mitt huvud just nu o då blir det inte lätt att skriva.. Ja, ni kanske fattar hur jag menar..

Nej, ser bra mycket mysigare ut i soffan bredvid maken än att sitta här just nu...

RSS 2.0