Ibland blir jag ledsen..

.. utan att det finns någon egentlig anledning... känner just nu att jag skulle kunna börja gråta när som.. o visst idag är jag sjukt trött o borde egentligen sovit för länge länge sen.. men, men.. så är det ibland..

Idag har jag iaf jobbat.. 7-16.. kul, kul..
Efter jobbet var det bara att åka hem o laga mat, sen var de dags för Anders o åka till jobbet.. Han kommer hem lagom tills Molly ska hämtas..

Jag har för övrigt en sån underbar mamma så det finns inte.. Hon går upp i morgon bitti o kommer hit o kör mig o Molly till dagis så jag slipper cykla.. vilket uppskattas för de har ju inte varit världens mysigaste väder senaste dagarna.. iaf inte att cykla i.. Dessutom känns de som om jag håller på att bli sjuk... känner mig snuvig o så svider de lite i halsen..

Nej... sova var de jag skulle göra... natti


Ibland blir jag ledsen..

.. utan att det finns någon egentlig anledning... känner just nu att jag skulle kunna börja gråta när som.. o visst idag är jag sjukt trött o borde egentligen sovit för länge länge sen.. men, men.. så är det ibland..

Idag har jag iaf jobbat.. 7-16.. kul, kul..
Efter jobbet var det bara att åka hem o laga mat, sen var de dags för Anders o åka till jobbet.. Han kommer hem lagom tills Molly ska hämtas..

Jag har för övrigt en sån underbar mamma så det finns inte.. Hon går upp i morgon bitti o kommer hit o kör mig o Molly till dagis så jag slipper cykla.. vilket uppskattas för de har ju inte varit världens mysigaste väder senaste dagarna.. iaf inte att cykla i.. Dessutom känns de som om jag håller på att bli sjuk... känner mig snuvig o så svider de lite i halsen..

Nej... sova var de jag skulle göra... natti


Torsdag..

Idag när Molly var på dagis så var jag o handlade lite med mamma.. Inte för att jag behövde direkt, men kul o göra nått när Anders jobbar o Molly är på dagis.. Blir så segt annars.. Dagen sniglar sig fram.. Så det var roligt att mamma kunde underhålla mig en stund.. :-)

Ikväll (och i natt) ska vi både vara barn och hundlediga... inte dåligt va? Molly ska sova hos mormor o extra morfar o Bossi ska vara hos våra gamla grannar i Motala..
Så ikväll blir de mys på hög nivå.. med tänd brasa o allt.. slå de om ni kan.. hehe
I morgon ska vi till ULLARED!!! YEY!! Älskar o åka dit.. Så himla roligt, o nu önskade jag mig de i present.. Att få åka dit alltså... o vi måste handla lite saker till Molly så då passar det ju extra bra.. =)
Eventuellt ska Anders syster följa med också.. Hon hade inte varit där på vääääldigt länge, så då kan de ju vara roligt..

Annars då... det händer inte så mycke... livet har sin gilla gång.. Man går upp o ser till att molly kommer till dagis o sen hämtar henne o sen är det snart helt plötsligt kväll..

Lite otäckt ibland att tiden går så fort.. Man glömmer bort att stanna upp o bara vara.. Ska försöka bli bättre på det.. Annars kommer man säkert vakna en dag o känna som om man missat att leva.. Det kanske man gör ändå.. vad vet jag.. Men jag vill göra så gott jag kan iaf...
Jag kan faktiskt ärligt talat säga att jag är lite rädd för de.. Att vakna en morgon o känna att jag inte tagit vara på mitt liv. O nu menar jag inte att jag är missnöjd med mitt liv, utan jag menar de att jag är rädd att jag inte tar tillvara på den tid man har... Utan att går av bara farten, man längtar alltid till något istället för att se att bra o roligt man har nu.. Ja, ni kanske förstår hur jag menar, eller är jag helt ensam om dessa tankar?

Iaf.... Väntar på att Molly ska vakna.. Hon höll sig för en gång skull vaken i bilen på väg hem från dagis.. så jag ställde mig o skulle fixa lunch till henne. Gjorde omelett med potatis i.. det gillar hon o det går fort.. Men medans jag höll på med det var hon så kinkig så jag tog upp henne i famnen och då la hon sitt lilla huvud på min axel o somna.. mitt lilla hjärta.. så underbart sött så det finns inte.. Ville knappt inte lägga in henne i sängen.. Ville ha henne där i famnen för alltid o aldrig släppa henne.
Helt otroligt sjukt hur mycket man kan älska en annan männsika.. Skulle verkligen göra allt för henne.
Men la in henne iaf så hon skulle få sova ifred utan att bli pussad på av en sentimental mamma... haha
Så nu sover hon o jag ligger här i soffan med min lilla "vän".. Ja, datorn såklart!

Men nu ska jag slappa lite innan hon vaknar igen.. Ha det bra!

dagens dag..

Idag har jag ridigt... fan så skoj de var.. men samtidigt känns de ju att de var riktigt länge sen att gjorde de.. så de var lite vingligt.. hehe
Men som sagt.. roligt som bara den!
Så de hoppas jag på att de blir fler gånger.. =)

I morgon ska jag följa med Anders till sjukhuset.. Han ska operera tummen.. så Molly får vara hemma från dagis i morgon också.. Hon ska vara hos mamma.. man vet ju inte hur länge det tar på sjukan liksom..
Så det får bli så i morgon iaf..

Annars vet jag inte vad som kommer hända i veckan.. Kanske ska börja baka lite tills jag fyller... Kanske, kanske att någon kommer o hälsar på min födelsedag.. Annars så ska ju själva kalaset vara helgen efter.. alltså inte nästa helg utan helgen efter de... Det känns lite konstigt att det bara är en vecka kvar i morgon tills jag fyller 25... var tog åren vägen liksom.. Ja, ja.. Nu ska jag slöa i soffan o sen sova.. ska ju upp tidigt i morgon..

Natti

Nu vecka!!

Måndag igen, o vi tar nya tag... =)

Molly fick som sagt vara hemma från dagis idag.. Hon hostade så dant i natt så hon höll på att kräkas.. Jag riktigt såg paniken i hennes ögon när hon inte kunde sluta hosta... så gick upp så hon fick lite vatten... det brukar ju lindra för en liten stund i alla fall.. Men sen kunde hon ju inte somna om.. krångla omkring o var ledsen osv.. Det jobbiga är ju att vissa stunder är hon som vanligt, men förkyld.. för att i nästa stund vara jätte hängig, hostig som bara den, o verkar ha lite feber.. Så svårt o veta hur man ska göra då, men i dag fick hon vara hemma iaf..

När jag ringde dagis i morse så lät de nästan som om den som svarade blev sur för att Molly skulle vara hemma idag... men jag menar jag säger inte att hon inte mår bra för att jag tycker de e roligt.. Hon är ju hemma av en anledning... sen tycker jag det att när jag ändå är hemma så varför ska hon till dagis när hon inte mår riktigt bra?? Finns liksom ingen anledning..

Men jag hoppas att hon ska bli frisk tills på onsdag för då tar dom kort på dagis.. Vore ju tråkigt om hon missade det.. Men, men... vi får se..

Fasen, jag lider så dant med skruttan när hon är sjuk... så just när hon är som värst så skiter jag i att jag inte får någon sömn.. men det börjar verkligen kännas nu... få 3-4 timmars sömn per natt funkar inte hur länge som helst..

Ähh... strunt i det nu... haha

Vi har ätit frukost, varit ute med hundarna, borstat tänderna så nu gäller de bara o komma på något o göra ett tag.. =)

Ha en bra dag!







söndag kväll...

Ska väl snart försöka hoppa i säng.. Tror att jag behöver det... Mollys sömn verkar inte bli bättre ön på ett tag.. hoppas dock på det... :-)

I morgon får Molly vara hemma från dagis... vill inte skicka henne till dagis när hon är så förkyld..
sen efter lunch när Anders kommit hem så ska mamma komma o hämta upp mig för att sedan åka till Motala o kolla runt lite.. ska bli mysigt.. =)

Ähh... orkar fasen inte med o skriva.. går ut o röker istället... haha

Natti

lödag idag alltså..

Har knappt koll på vad de e för dag, hehe...

Idag vaknade vi vid sju, men låg kvar o gosade jag o Molly, sen blev de att pallra sig ur sängen o fixa frukost till alla barnen o mig.. o så skulle ju dogsen ut också. Mycke o göra på mornarna. Men de gör inget.. =)

Är väääldigt trött idag.. Kunde inte somna igår kväll.. Sista gången jag kollade på klockan så var den kvart över två.. jobbigt värre.. Men, men.. får försöka komma i säng skapligt ikväll istället..

Vet i fasen vad man ska hitta på idag.. känner för o göra nånting, men jag vet inte vad.. *suck*
Efter tolv nångång kommer iaf syster yster hit.. ska käka lite lunch o hämta sina kiddosar...
Får väl se hur länge hon stannar.. Har jag tur stannar hon ju ett tag o sen kommer Anders hem..

Ja, så kan det va.. Fasen va seg jag är!! känns som huvudet är fullt av bomull eller nått.. haha
Vet knappt vad jag ska skriva, så får nog skriva mer sen tror jag... =)

Ha en bra lördag!

De e ingen vanlig dag...

... för de e niclas födelsedag... Hurra, hurra, hurra!!

Grattis kära storebror! Hoppas din dag blir underbar, trots det dåliga vädret... :-)

pissväder!

usch, vilket väder det är.. En himla tur att mamma skulle till Mjölby idag på morgonen så hon kommer hit o kör mig o Molly till dagis.. För det hade fasen inte varit roligt att cykla i det här vädret.. Det regnar som bara den just nu, och det ser riktigt ruggigt ut..

Ja,ja... nu ska jag slänga på oss lite kläder och borsta tänderna.. Ska även plocka fran extra kläder som ska med till dagis.. Sen ska hundarna ut o efter de ska dom få mat... Oj, oj.. nu blev de visst stressigt här.. haha

RSS 2.0