Molly

Nu börjar vi komma in lite i en normal vardag.. Men det är mycket kvar att komma in i.. Men nu är hon ju här i alla fall, våran lilla prinsessa! 23/4 tittade hon ut efter ett tags slit. 4290 gram vägde hon och hon var 52 lång.. våran "lilla" tjej.. Men vi visste ju att hon skulle vara stor i o m att jag fick diabetes.. Så jag är glad att hon kom tre veckor tidigare än vad som var planerat.. Fattar inte när jag tittar på henne att hon kommer från mig.. helt sjukt.. o så är hon ju såklart världens sötaste! image11

Blev ju kvar på BB några dagar då lillan var tvungen att ligga i solsäng för sin gulsot. Men nu är det bättre..

Nej, nu ska vi klä på oss o gå till affären..
Ha en underbar dag! För det tänker vi ha! :-)

image28



Arbetsförmedlingen

Idag är det dags igen.. Ska snart åka till arbetsförmedlingen.. Roligt värre.. Ska vara nån skola som kommer o informerar om nån utbildning.. inte speciellt intressant kan jag inte påstå.. Men det är ju obligatoriskt så måste ju dit tyvärr...
Känner absolut inte för det.. Jag har ont i kroppen o är trött, fattar inte att det ska behöva vara såhär.. Bara för att mina papper inte är klara på försäkringskassan. Om de hade varit det så hade jag nog börjat ta av mammadagarna så kunde jag strunta i AF just nu, men det går ju som sagt inte..

I eftermiddag ska vi nog åka till skogen en sväng.. Kan vara skönt att komma ut o få frisk luft.. o har jag tur så sätter det igång efter det.. Har ju haft mycket mer sammandragningar igår och idag än vad jag haft tidigare.. :-)

Nej, nu är det dags att åka. Det börjar ju klockan 13.00...

Ha en bra dag!

aj aj

Har lite ont nu i kväll.. ska alldeles straxt gå ut med Bossi för sista gången så att jag kan krypa ner och vila min stackars kropp sen.. Har ont i ryggen o känns som om jag har träningsvärk i bäckenet... ähh.. jag vet inte.. är nog så att det har varit mycket för min kropp idag.. Kanske inte ska fara omkring så. Men jag tycker att jag tagit det väldigt lugnt idag, men det kanske inte har varit tillräckligt lugnt..

Hoppas att ni haft en bra dag!


Valpkurs

Idag har vi varit på den tredje valpkursen.. Det gick bra, men Bossi tyckte att det var lite långtråkigt idag. Gick lite för långsamt för henne. Men, men.. nu väntar jag på att hon ska vakna så vi kan ta en liten promenad.. Men det blir en liten en, ska ju inte vara uppe o springa för långa stunder pga svullnaden i benen. Men jag blir ju så rastlös!! Fattar inte dom som tycker att det är skönt att göra ingenting. Okej, nån gång ibland.. Men inte jämt! Det är så himla tråkigt..
Jag menar vad ska man hitta på? visst, det är skönt att ligga o titta på en film.. men det är en film, inte tre på raken.. Ja, ni fattar..

Nu ska jag väl inte gnälla mer.. eller det är min blogg.. jag gnäller hur mycket jag vill.. haha!

Men jag ska inte gnälla mer nu.. Jag ska faktiskt prata om att det faktiskt bara är 22 dagar kvar.. Helt sjukt.. Jag ska bli mamma! Wiiieee!!!
Om allt går som det ska så är jag mamma om max 4 veckor.. Ska ju inte få gå över tiden har de ju sagt så det ska ju inte bli mycket längre än så.. hehe.. Ska bli helt underbart att få snusa på vår lilla bebis... Som är vår.. vi har skapat den.. så underbart. Kan inte med ord förklara hur underbart det känns!

Nej, nu är det dags för kisspaus igen..

Ha en fortsatt bra dag!

Svullen

Jag är så fruktansvärt svullen i mina fötter, ben och det kommer mer och mer i händerna också.. Mina fötter o smalben är fan som klubbor för tillfället så svullen är jag.. Får knappt på mig skorna och allt känns jobbigt.. Vet inte vad jag ska göra. Känns som om jag gör allt man kan för att underlätta men det blir inte bättre.. t o m på morgonen så är jag svullen alltså direkt när jag vaknar.. Jobbigt värre.. vill att pyret ska komma nu, orkar inte må såhär i kroppen mer!
Vill ha min bebis o snosa på i stället!!!
Fatta att det bara är 25 dagar kvar till utsatt datum.. Helt konstigt är det. men samtidigt helt underbart.. :-)

Har ju fått hem nya bilen också.. så underbart. O vi kollade idag så både Bossi o barnvagn får plats i bagaget och det var inga problem när vi väl listat ut hur vi skulle packa in det.. :-)

Nej, nu tror jag att Anders är på G in så då ska jag ut med Bossi.. Känner att jag behöver lite tid själv o då är det utmärkt att ta en promenad.. hehe..

Ha det!

AF

Har varit på arbetsförmedlingen idag. Fattar inte varför jag ska springa där.. Ska ju liksom ha barn om ca 27 dagar.. SHIT vad tiden går fort! Kommer ju inte få gå över tiden nått speciellt heller i o m att det är ett stort barn och jag har diabetes.. Så har jag inte fått tills jag är i v 39+6 så ska de väl sätta igång det.. Lite läskigt är det allt.. Men, men.. så kan det vara.. Anders är ute o går med Bossi o en kompis ute vid där hans föräldrar o bror bor. Jag orkade inte hänga med. Har ont i ryggen. Men jag var ju med på promenaden i förmiddags så jag kanske får nöja mig med det för tillfället..

Annars så händer det inte så mycket för tillfället. Jag går här o väntar o väntar. Mår bra ena stunden o dåligt nästa. Inte lätt att planera något när man håller på o mår så.. Man vill liksom inte riktigt ställa in sig på nått för det känns som om man bara blir besviken sen..

Ja, ja..

Nu ska jag slänga mig på soffan en stund o vila innan dom kommer hem från sin promenad.. :-)

Ha en fortsatt bra dag!

Fortfarande blä...

Mår fortfarande dåligt.. Fan, orkar inte med det här längre.. Kommer fan dö snart.. Eller det är kanske o ta i men ändå. Vill att pyret ska komma nu så att jag kan må bra igen! Blä blä blä..
Nej, jag orkar inte sitta här längre..
ska inta sängläge igen tror jag..
Ha det!

mår inge bra alls

Idag är en riktigt, riktigt jobbig dag.. Mitt illamående vill inte släppa o jag saknar Anders som fan.. Hatar att känna såhär.. Är riktigt sådär känslosam o vill bara gråta..
Måste fixa nått till mat snart också.. men vill inte stå vid spisen när jag mår illa.. :-(

nej, ska väl inte sitta o beklaga mig.. Men är inte på nått bra humör alls!
Kommer nog bli en smörgås till kvällsmat bara, orkar inget annat...

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund..

Ha en fortsatt bra dag!

lördag

O vad är det som är så himla roligt med det då? Har sovit pissdåligt i natt.. Haft ont i höfterna o i ryggen.. Det har spänt i magen och så har jag ju varit uppe o kissat x antal gånger.. Jobbigt. Så jag är inte direkt pigg idag.. Har dessutom fortfarande lite ont i kroppen..

Gick inte alls bra att äta frukost.. Tog alltså nästan en timma o få i sig lite fil o musli och en smörgås.. Mår bara illa.. så får ta en tugga o sen vänta ett tag...

Så typiskt att jag mår så när Anders jobbar.. F*n!!

Usch, vill somna igen o vakna o må bra! Vet inte hur jag ska orka resterande tid om jag ska må såhär resten av tiden..
Kanske skulle jag börja tänka mig lite för o inte följa med o gå i skogen jämt o sådär.. Kanske blir lite för mycket för min kropp just nu.. Ehh.. jag vet inte.. Nu ska jag lägga mig o kolla lite på tv o slappa... orkar fasen inte ta tag i nått just nu!

ha en bra dag!

*gäsp*

Har sovit skapligt i natt men är ändå fruktansvärt trött.. Skulle lätt kunna somna nu, men det är inte så bra.. Anders brorson är här.. O visst Anders är ju hemma, men kanske inte så snällt o lämna honom med både honom o Bossi..

Blir en väldigt lugn dag i dag eftersom lillen är här..

Fick vårt nya köksbord idag med. Vi bytte ju med syster yster.. Bordet hon hade var ju LITE för litet i hennes kök.. hehe.. var ju tvungen o flytta bordet för o kunna öppna frysen ordentligt.. inte så kul kanske..
O vi ville ju ha ett större bord så det blev ju perfekt att vi bytte..
Det "nya" bordet blev kanonbra i vårt kök! Ser mer ut som ett kök på något sätt nu..
Ja, det kändes bra i alla fall.. :-)

Nej, nu ska vi ut o gå med Bossi tror jag.. börjar nog bli dags..

Ha en fortsatt bra dag!

orättvist!

Ibland är livet orättvist så är det bara.. Tänker bara säga så...

Jobbade ett pass igår på 6 timmar.. snacka om att jag fick lida för det igår kväll o natt.. Har haft sammandragningar, och ont i ryggen så in i den.. Men det var ändå roligt o komma in o träffa lite av folket.. :-)

Idag blir det skogen med Bossi.. Ska träffa pappa o Kitty där också.. Så roligt så.. Kommer vara helt slut ikväll, men det gör inget.. Anders jobbar i natt så det är bara bra om jag är trött så kan jag somna skapligt!

Nej, nu ska jag äta lite lunch.. blir en baguette från med eller utan... *mums*

Ha det bra!

RSS 2.0