Föräldra förberedelse 2

Idag var andra träffen på föräldra förberedelsen.. Det var lika trevligt idag.. I slutet så fick vi ligga på madrasser så skulle de blivande papporna kolla att vi kunde slappna av.. Gick inget vidare för mig kan jag ju säga.. hehe.. fick skrattanfall o hade fruktansvärt ont i ryggen, så det skulle vi träna på hemma sa Anders.. hehe..

Annars så har jag inte gjort så överdrivet mycket idag.. Eller jo, min kära syster hjälpte mig att färga håret igen.. Det blev samma ljusbruna nyans som sist.. Men det fäster inte kanonbra i mitt hår nu när jag är gravid, men det är inget att göra åt.. Bara att ta det som det är.. Det blir ju bättre sen..

Imorrn ska jag fika på stan med min kära syster och dom små trollen..Sen ska hon få vara för sig själv en stund när dom små följer med mig hem. Kan vara skönt.. Kan tänka mig att det är mycket värt att få lite tid för sig själv ibland när man har småbarn..

Fasen, msn bråkar med mig.. Kan inte logga in! Dumma, dumma.. Kanske ska ta mig ett bad istället.. Eller, nej.. Det orkar jag inte ikväll. Då somnar jag väl o det är inte så bra o göra det när man badar har jag hört.. hehe..
Ska väl kolla lite på tv o vänta på att Anders slutar jobba så han kommer hem.. känner att jag behöver lite gos.. :-)

Hoppas att ni haft en bra dag och att det fortsätter så!
Mina tankar i ord

Kommentarer

Kommentera här!:

Vad heter du?
Glöm mig inte!

E-postadress (bara för mina ögon)

Nån blogg jag kan kolla in?

Vad vill du säga?

Trackback