Inne igen..

Nu har jag varit ute med Bossi och det gick bättre än förväntat.. Molly var så trött när vi gick så hon sov hela tiden och Bossi var glad som vanligt o skulle hoppa omkring o leka med pinnar.. Det dugga lite bara så inte vart vi dyngsura heller! Vilken tur vi hade då!

Nu är det dags att fixa lunch.. Tidig lunch jag vet men jag glömde äta frukost så då får det bli så... :-)

Regn...

Fasen vad det regnar ute! Inte klokt! Typiskt också... Jag är ju ensam med Molly och Bossi idag och Bossi måste ut iaf en gång innan Anders kommer hem vilket innebär att slutar det inte regna så måste jag dra ut Molly i regnet... hmm... o ja, jag vet att det finns regnskydd till vagnar.. O det har vi, men är hon vaken så avskyr hon att ha det över sig.. hon ser ju inget då.. och då blir det absolut ingen skön promenad.. Då blir det stress, regn och barnskrik hela vägen... hehe.. kan man vara utan.. :-)
Just nu sover lillan på våran säng omringad av massa kuddar... hehe.. Hon vaknade typ vid åtta när Anders höll på o fixa för att åka till jobbet och sen skulle hon inte somna om, vilket jag tyckte var riktigt elakt.. Jag som var så trött! Orkade knappt hålla ögonen öppna, sen när jag väl piggnar tilj, ja då kan hon somna..  Min lilla skitunge! :-)

Nej, om man skulle ta tag i disken och sen klä på sig lite och ta tag i den här dagen, så det blir nått av den.. Tiden går fortare om man gör massa saker och jag vill att tiden ska gå riktigt fort idag så att Anders kan sluta jobba och komma hem!

Ha en bra dag, o hoppas att det inte regnar allt för mycket på er!

Aj!

Har ont i höger ögonlock typ.. Är svullen och röd och det ömmar fasen när jag blinkar.. Först trodde jag att det var en vagel, men det känns inte riktigt som det, så jag misstänker att det är en inflammation.. Kanske inte skulle suttit med fläkten mot mig i fredags... hmm...
Börja känna det lite igår morse, och sen har det bara blivit värre och värre... *snyft*

Så här ser det ut:
               
Ser ni hur konstiga mina ögon ser ut för tillfället!!!??? Väääldigt jobbigt är det! O ont gör som sagt.. får hoppas att det blir bättre tills i morgon!

Bild från igår

Tänkte lägga in en bild från igår på mig o min syster.. Det är när vi är påväg ner till stan.. Var tvugna o stanna o fota lite.. hehe...


Ja, så såg vi ut.. syns ju inte vad vi hade på oss, men det spelar ju ingen roll.. hehe...

Vad det känns att man inte är van vid att vara ute på nätterna sådär.. Är helt slut idag.. Tyvärr så kommer jag ju säkert att vakna till tills ikväll då det är dags att sova.. Men ska försöka hålla mig vaken tills det är dags att lägga sig för natten så är det ju större chans att jag kan somna skapligt...

Fan vad tråkigt det är då.. Anders börjar verkligen jobba i morgon efter fyra veckors semester.. Kommer kännas så fruktansvärt tomt så det finns inte.. Tur att jag har Molly hemma som bara är mer och mer vaken på dagarna.. O hon är mer och mer med o tittar o ler och gör ljud ifrån sig.. Så himla mysigt!!

Nej, nu blir de att kolla runt lite o sen blir det tv tittande innan det är dags kvällsmat, dusch och säng gåendet.. hehe..

Ha det bra!


Oj, oj, oj

Nu har jag varit på mitt första krogbesök.. var riktigt roligt faktiskt.. Men saknade såklart min lilla familj.. :-) Men Anders var ju hemma med Molly och det känns så tryggt så! Han är en underbar pappa så det är aldrig några problem..
Just nu ska Molly snart äta.. får bröstmjölk i flaska som jag pumpat ut under veckan.. Det är Malin som får den stora äran att ge henne... hehe...

Molly var så duktig på dopet igår så det är inte klokt! Hon var vaken hela tiden men inte gnällig eller så.. hon log till och med lite på slutet.. :-)
Hon är en riktig liten snutteplutta!

Nej, nu ska jag vara lite social med syster yster och hennes små troll... hehe..

Ha det!

Bloggdesign

Har börjat o leka lite med min bloggdesign... Inte så svårt som jag trodde... Men det är lite jag kört fast på.. Men får hoppas att det löser sig.. Roligt är det i alla fall..
I morgon är det dags för dop... phu, ska bli skönt när det är över.. Är mycke o tänka på... Har säkert glömt hälften... hehe.. men skit samma! Jag är småbarnsförälder! :-D
Just nu sover lillan o Anders håller på o förbereder maten tills imorrn..
Jag ska gå o kolla på vad jag ska ha på mig på dopet imorrn... jobbigt värre..
Anders har redan valt vad han ska ha.. så det är jag o Molly kvar.. Eller Molly ska ju ha dopklänning under dopet, men efter ska hon ju ha nått fint på sig..

Ja, kanske bäst att sätta fart så man kommer i säng nån gång. Har suttit ett tag vid datan nu... hehe

Skriv gärna vad ni tycker om den nya designen!

Badat

Det blev ett bad men Molly förut.. så mysigt så.. :-) O så har vi ätit kvällmat.. baguette med skagenröra..*mums*
Nu sitter jag här och har precis gett Molly lite mat.. ska snart försöka pumpa ur lite också.. hehe...

Blir trött på en del människor ibland.. att det ska vara så svårt o veta hur man beter sig i sociala samanhang... fattar det inte!
Men, men... så kan det va... nu tror jag att jag ska prata lite med min kära mamma på msn... trackasera henne som vanligt.. hehe...

Natti natt

efterkontroll

Nu har jag varit på efterkontroll efter förlossningen.. O jag var som ny sa min BM... hehe... hon menade att det inte syntes något efter förlossnignen. syntes inte att det hade hänt något alls.. vilket var skönt. Sen tog hon ett cellprov också.. Otäckt, men det är ju bättre att upptäcka i tid om de skulle vara nått galet...
Iaf. allt gick bra och nu ska jag börja äta cerazette igen.. kommer bli svårt till att börja med o komma ihåg dom...
Funderar på o ta ett bad med Molly sen... :-) Nu när jag varit på kontroll o allt såg bra ut.. Om hon badar med mig så kanske hon kan tycka att det är okej att bada o inte illskrika hela tiden.. hehe

Nej, nu ska Anders och jag titta på en film.. Molly har ätit nyligen och precis somnat..

Ha det!

förkylda

både jag o Molly är förkylda... :-( Jobbigt är de.. tycker så synd om lillan! Men, men.. inte mycke o göra åt... Lite jobbigt är de dock.. hon blir ju lite kinkig när hon inte mår bra, o de e väl inte konstigt... :-(
Hennes ögon varar sig ju när hon är förkyld... ser så otäckt ut.. o man tvättar o tvättar...

Nej, jag har inget vettigt o skriva så de får va för tillfället...

Ha de!

usch..

Nu är de jobbigt.. Lever på panodil.. orkar ingenting o vill bara sätta mig o gråta.. Jag är sån när jag har feber.. Blä, jobbigt är det kan jag lova.. O halstabletterna hjälper inget.. jäkla hals!

Nej, orkar inte skriva mer.. återkommer när jag orkar mer.. :-/

Trist

usch, det känns som jag håller på att bli sjuk.. Har lite ont i halsen o känner mig allmänt hängig.. Blä, vill inte vara sjuk nu! Men, men.. ska det komma så får de komma nu.. så det hinner bli bättre till helgen!!
Nu ska jag bädda ner mig i soffan med en sovande Molly.. Anders ska ta hand om allt idag så jag får ligga i soffan o vara liten o hjälplös.. :-) Älskar honom så otroligt mycke! Han tar verkligen hand om mig när jag behöver det som mest..

Ha en bra dag!

mitt underbara liv..

Idag har jag och Molly varit hos min kära syster medans Anders bytte förråd.. Det var så trevligt så.. :-) Har smitt lite planer.. hehe..
Min kära syster.. :-) Så mysigt o vara med henne ibland.. Känner när det är länge sen att jag längtar riktigt efter henne.. Ja, så är det ju för fler i min familj att jag saknar dom om de e länge sen, men ja.. nu skrev jag ju om henne.. :-)
gårdagen var jätte trevlig! Mycke god mat o trevligt sällskap.. :-)
Nej, nu  e de tv dags innan man ska krypa ner o mysa.. ;-)
Ha de!

Jag o min syster igår.. :-)

:-)

Är så kär idag! Har världens mest underbara man, en helt underbar dotter och en knasig hund.. ;-)
Älskar min familj så oerhört mycke!
Ska fixa det sista innan vi ska iväg nu!
Ha en riktigt trevlig midsommar!

Grrrrrrrr

säger bara det! Börjar tro att en del gör allt för att förpesta mitt liv för tillfället!

Konstigt

Molly har varit så kinkig sista dagarna.. Vill inte att man lägger ner henne alls, o när hon till sist somnar så sover hon bara en liten stund o sen vaknar hon.. Läser en bok om spädbarns utveckling och om den stämmer så är hon nog i en utvecklingsfas just nu. Då är dom tydligen lite "jobbiga" en liten period... Hmm.. kanske kan vara så.. Vad vet jag.. :-)

Nu får vi snart tillbaka bilen o då blir det att åka o handla.. Men de känns inget lockande.. Dan innan midsommar som det är kan det nog vara en del folk.. hua mig.. men, men.. handla måste vi antar jag.. Har iaf varit o köpt hundmat.. Vi gick dit.. Skönt med en promenad och vi hade tur, för regnet kom inte förrän vi nästan var ända hemma.. *phu*

Usch, jag är på sånt konstigt humör.. Ena stunden är allt bra, o nästa har jag inte lust o hitta på något.. Är hungrig men har ingen matlust.. undrar om det kan vara lite hormoner som spökar..

O så har jag ont vid min nya piercing... Jag vet att jag inte har någon rätt att klaga.. men det gör jag ändå.. Min blogg, mina ord.. vill jag klaga så gör jag!

Är allmänt irriterad idag känner jag... *grrr*

Ska gå o gömma mig under täcket med Molly så kanske jag mår bättre o hon kan sova lite längre stund..

Ha det!

seg

Fy vad seg jag känner mig... Molly har inte sovit något vidare i natt, inte varit ledsen men knölat omkring o varit kinkig.. Skulle äta typ hela tiden. och när hon är sån så blir det att jag inte får sova så speciellt mycke.. men,men.. vad gör det om hundra år? Nu sover hon lite i alla fall.. Hon är så fin idag.. Har nya kläder på sig.. Min lilla skruttunge... :-)

Nej, kanske skulle ta o klä på sig lite vettiga kläder.. går runt i myskläder..Vi ska försöka hinna med o köpa hundmat idag med.. Eller inte försöka, utan vi måste! Annars så blir det lite för dåligt med mat för Bossi tills på lördag o så kan vi inte ha det! Så vi ska köpa! Bara komma på hur det ska gå till.. Anders är nämligen o lämnar våran bil hos en man som ska bygga en hundbur åt oss så vi har ingen bil igen förrän vid klockan fem.. men nån djuraffär borde väl vara öppen till sex idag så vi kan köpa? Hmm.. kanske bäst o kolla upp det...

Ha en bra dag!

Shoppat o piercat!

Idag har vi shoppat o jag har piecat mig!!!
Lite bilder på det vi shoppat.




Min nya piercing... :-)




O så bilder på lillan.. lite röda ögon blev det, men skit samma! Första gången vi fångade hennes leende på bild!


Så nu är det bra för denna gången..

Ha det!

morgonstund

Sitter med mitt kaffe, som blev väldigt starkt idag :-), har precis ätit frukost, Molly sitter i babysittern en stund.. Ville inte ligga kvar o sova när mamma gick upp.. O Anders är o tränar hos sjukgymnasten.. Ja, så ser det ut för mig just nu..
Sen ska Anders hålla på med förrådet.. Vi ska ju byta till ett som ligger på våran gård. Det ska han göra fram till lunch, sen efter lunch blir det en repa på stan.. Hann ju inte med det igår som det var tänkt, men idag ska vi försöka.. :-)

Usch, vad jag är trött idag! Molly ville inte sova igår så efter mycket bärande, ammande, vyssande och allt möjligt annat som man försöker med så somnade hon tillslut... Då var jag så trött att jag somnade direkt jag också.. Phu, vissa kvällar är jobbigare än andra kan man ju säga.. :-)
Men det är väl så det ska vara..

Nej, nu ska jag dricka mitt kaffe o sen ska jag fixa i ordning oss lite..

Ha en bra dag!

BVC

Nu har vi kommit hem från BVC.. Gick så bra så.. Gillade verkligen barnläkaren. Har var rolig.. :-)
Hon vägde nu 6090 gram o var 58 lång.. inte konstigt att storlek 56 börjar bli smått.. hehe.. Lillan växer så det knakar med andra ord..
Idag ska vi inte göra allt för mycket.. Ska ner till stan en sväng sen o kolla på en knägrej till Anders.. O träffa Anders mamma en snabbis.. Trevligt, trevligt!
Nu ska det snart bli mat är det tänkt.. Blir nog vårrullar o ris tror jag.. hmm.. är hungrig men känner inte för något. Jobbigt när det är så. För när det är så så är det så lätt att jag bara struntar i att äta istället.. Men, men.. så kan det vara..
Nej, nu ska jag fixa lite annat..

Ha det bra!

måndagen är snart slut

men det finns fortfarande tid att mysa lite innan det är dags att sova. När Anders har sett klart på fotbollen så ska vi se en film o mysa.. :-) Älskar verkligen våra kvällar.... Idag har vi gått igenom lite kläder.. Skönt att ha det lite sorterat och uppdelat så det bara är att plocka fram när det behövs..
Men vi har kommit fram till att Molly inte har speciellt mycke kläder för tillfället.. som passar bra just förtillfället.. Kanske ska till stan på torsdag o kolla lite på kläder till henne.. Ska bli kul i så fall.. Hon behöver lite nytt också eftersom det mesta hon har framöver är sånt som hon ärvt av kusinerna.. O det är ju kanonbra! Men lite nytt måste hon ju få ha också!
Ja, ja.. det blir som det blir.. :-)
Lillan sover just nu.. Hon är så otroligt söt när hon gör det! *pussar på henne*
Nu ska jag faktiskt umgås lite med familjen och prata klart med min kära syster!
Natti natt!

Kväller

Ja, nu är det alldeles straxt dags att krypa till kojs. *gäsp*
Ska se på film o mysa.. Molly vill nog ha lite mat snart med... Finns inget mer underbart än dom stunderna som vi ligger i sängen hela familjen och myser.. På morgonen brukar t o m Bossi komma upp en sväng.. hihi..
*mys*
Nu sitter Anders och kollar på fotboll med Molly på magen.. Dom är så söta så det finns inte.. :-) Men nu börjar nog lillan vakna o då kurrar det nog i hennes lilla mage..

Ha en fortsatt bra kväll och god natt!

1 år...



Det är ett år idag som den här bilden togs, ett år sen jag var med om det mest underbara jag varit med om (tills dess alltså, det har ju hänt ännu mer nu) ett år sen som vi bestämde oss för att det är vi för alltid, ett år sen jag fick den första ringen på mitt finger.. För den som inte kopplat än så är det idag ett år sen som jag och Anders förlovade oss.. Kom på det i morse.. :-) Så vi var ju tvugna att åka till Omberg en sväng o köpa rökt sik.. *mums* Det var ju på omberg vi förlovade oss o så köpte vi med oss fisk hem då också.. Så vi köpte det idag och åt till lunch.. Fattar inte att det redan gått ett år... Fasen vad tiden går fort..

Nu är Anders iväg och hjälper sin pappa med en sak.. Men han kanske kommer om en timma eller så..
Jag sitter här en liten stund.. Molly sitter i babysittern bredvid mig o kollar in vad mamma gör egentligen.. :-P

Nej, nu vill hon komma upp så hon ser lite mer.. Eller är det mig hon vill åt kanske.. hehe...

Hoppas ni har en bra dag!

Fotboll

Så är det fotboll nu igen.. :-p Sverige - Spanien.. Just nu står det 1 - 1, så det finns hopp om det.. ska väl inom en snar framtid börja med kvällsmaten. Blir korv med bröd idag.. Vet inte riktigt om jag är sugen på det. Men kan inte heller komma på något som jag är riktigt sugen på så det får bli det.. Eller jag är sugen på allt men samtidigt inget.. Ja, ja.. så kan det vara ibland.. :-)
Nej, orkar fasen inte skriva nått mer just nu.. Kanske kommer mer sen..

Ha det!

såhär ser mina två älsklingar ut när Sverige spelar!
pappa måste ju hålla nappen, annars är det inget roligt att kolla på fotboll.. :-)


hemkommen och nyäten.. :-)

Nu är vi hemma efter en liten sväng vid starten.. Syster kom inte då hennes lilla tjej hann o somna innan de skulle åka.. Tråkigt, men så kan det vara.. Men jag o Anders och Molly tog en liten sväng.. inte så mycket att se, men man kom ut en stund i alla fall.. :-)
vi har även ätit kvällsmat.. Wok med nudlar blev det.. så nu är det bara kaffet som fattas och det ska drickas alldeles straxt..
Sen blir film mys.. :-)

Hoppas ni har en bra kväll!

regnet det bara öser ner

Som det ser ut nu så blir det inget att gå vid starten ikväll.. Spöregnar ute! Riktiga åks skurar är det som kommer..
*suck* Varför kan det inte vara bra väder! Vill ju dit.. Vill komma ut lite.. Sitter bara här inne annars.. Är ju inte mycket o gå ut o gå med barnvagnen i regnet.. inget mysigt alls.. *suck igen*

Fredag

Phu.. nu vill jag att det ska lösa sig med försäkringskassan. Sorry att jag tjatar om det, men det hänger som ett orosmoln över mitt huivud.. Skitjobbigt rent ut sagt!
Men dom ringde idag igen. Inget mer har hänt men nu sa hon att en del av pengarna kommer i alla fall så fort dagsersättningen är klar.. Så det är ju positivt..

Idag ska Anders till sin sjukgymnast, får se vad han säger.. Sen ikväll om det är fint väder så ska vi gå ner till starten för vätternrundan o kolla lite. Syster med barn skulle också komma o gå lite med oss om det var skapligt väder. Så det blir ju roligt i så fall..

Nu sitter jag med en väldigt trött Molly i famnen.. Lillstumpan.. Hon har lite svårt att koppla av ibland.. Men snart så somnar hon nog..

Nej, ska nog försöka läsa lite om Molly somnar nu.. Fick ju hem tre böcker igår.. Vill läsa alla på en gång.. :-)

Ha en bra dag!

torsdagens slut

Nu är det snart dags att hoppa i säng o kolla film med lilla familjen.. Så mysigt så det finns inte!

Idag har det inte blivit många knop gjorda.. Satt i telefon med försäkringskassan i ca en timma utan att bli mycket klokare.. tyvärr.. Först fick jag prata med en trevlig kvinna som tyckte att de var konstigt att ingen ringt mig så hon skulle koppla mig direkt till handläggarna.. Men då blev jag bortkopplad istället. *hmm* lite lagom roligt efter att ha suttit i telefonkö i en halvtimma.. Bara att ringa upp igen! Då behövde jag bara vänta i kö i tjugo minuter.. *grr* När jag väl kom fram så var det en väldigt otrevlig kvinna jag fick prata med.. Förklarade att jag ringt nyss och att jag skulle bli kopplad med att samtalet bröts istället. Då svarade hon med irriterad röst att dom kan inte koppla. Nehe, sa jag men det skulle ju den jag pratade med förut göra.. Det var ju vad hon sa till mig och inte tvärtom! Men hon sa bara surt igen att det kan de inte göra.. Nehe, sa jag igen.. Och så sa jag det (igen) att handläggaren skulle ringt mig men inte har ringt. Men du ringde ju igår svarade hon då.
-nej, det gjorde jag inte! jag
- Jo, det står den 11 här. hon
- Men jag ringde inte igår. jag
-nej, var det i måndags? Den 9:e hon
-ja, det var det nog ja.. jag
- jaha, men jag sätter en påminnelse till. hon
-Ehh, jaha.. Men det funkade ju inte så bra sist.. Varför skulle det hjälpa nu? jag
- Ja, det är det enda jag kan göra, så jag gör det nu. Hej då! hon

Jag förstår ju om inte hon kan göra det och förstår att det inte är just hennes fel, men ska man jobba så så ska man kanske vara lite mer tillmötesgående i sin natur. Eller har jag fel?
Slutade i alla fall med att hon nästan la på luren i örat på mig. Hann inte svara på det sista hon sa liksom.. Så fjompig som man är så blev ju jag helt tjutfärdig.. Gick ut och pratade med Anders och han blev irriterad på att vi aldrig får några besked..
Så han ringde upp själv för att prata med dom.
Då hamnade han med en kvinna som förstod oss. Hon gick för att prata med sin chef som skulle prata med chefen på det kontoret som har hand om mitt ärende.
Sagt och gjort. På eftermiddan närmare sagt vid fyra ringer min telefon och det är från försäkringskassan. Då sa hon att det gick inte riktigt att läsa ena pappret som jag skickat in. Det hade hänt nått med det.. Jaha, tänkte jag och det tog er över en månad o komma fram till? Men, men.. hon skulle ringa och kolla med min arbetsgivare om dom sista siffrorna.
hon skulle försöka få klart hur mycket min dagspenning kommer ligga på imorgon i alla fall. Men sen är det ett annat kontor som sköter utbetalningen så om jag inte fått pengarna till midsommar så tyckte hon att jag kunde ringa o fråga efter var dom var där i veckan efter midsommar.. Hmm.. Ja, det tar tid.. Men skönt ändå att det verkar gå framåt.

Ja, ja.. nu ska jag inte älta det mer.. ialla fall inte just nu! :-P

Annars så har vi bara tagit det lugnt idag. Var bara o handlade förut så nu har vi mat för ca en vecka framåt.. Skönt o ha det klart faktiskt..

Nej, nu ska jag prata klart med min kära syster o sen blir det mys med familjen som sagt..

God natt


Mollys första bankärende


Idag har vi varit och öppnat ett sparkonto åt Molly.. Skönt o ha det avklarat..

Min handläggare från försäkringskassan har fortfarande inte ringt.. *grrr*
Blir så trött på det! Fattar dom inte att man kanske behöver pengarna!

Ikväll blir det en tripp till kära syster. Anders ska på fotboll.. :-)
Nej, nu måste jag fixa lite!

Ha de!

Sverige!

Nu spelar Sverige mot Grekland.. Anders sitter i soffan i sin sverige t-shirt och Molly ligger bredvid och sover i sin sverige body och sverige strumpor.. :-) Dom är så söta så..

Idag har jag varit på den första föräldraträffen.. Fick gå dit själv med Molly då Anders skulle hjälpa sin pappa lite.. Men det gick bra det med.. Klart att det var ju inte sådär jätte mycket prat från min sida, men så är det ju.. Jag är ju lite blyg till en början.. Men, men.. Det släpper väl efter några träffar kan jag tänka mig..
Det var väldigt trevligt i alla fall! Det fattades några som var uppskrivna som inte kom, så dom kanske kommer nästa gång.. Men idag var vi 4 stycken. Lite lagom stor grupp sådär.
Molly var yngst och den äldsta blev 3 månader om ca en vecka så det skiljer ju absolut inte mycket i ålder på barnen heller.. O det är ju lite roligt!

Imorgon händer det inte så mycket tror jag.. Grovsopen kommer så det blir lite kastande, men annars så har vi inget inplanerat tror jag.. Skönt det, men lite sugen på att hitta på något är jag allt.. Får se vad det kan bli..
Min handläggare från försäkringskassan ska väl ringa också.. Ringde dom igår och frågade angående min föräldrapenning som ej kommit igång ännu, men det var inte klart än. Så hon på kundtjänst som jag pratade med sa att hon satte en påminnelse till min handläggare för hon tyckte att det skulle vara klart.. Dom har ju som mål att det ska vara klart inom 30 dagar och det är mer än 30 dagar sen jag skickade in inkomstuppgifter och på torsdag är det 30 dagarn sen dom regestrerade min begäran av föräldrapenning, så det borde som sagt vara klart! Men nu när det är satt en påminnelse på mitt ärende så har tydligen min handläggare 48 timmar på sig att ringa mig. Och jag ringde vid sju igår kväll så innan klockan sju imorgon kväll ska hon/han ha ringt mig alltså, om det ska stämma med vad de säger.. Men det vet man ju aldrig med dom.. haha.
Nej, nu ska jag vara snäll.. Hon på kundtjänst som jag pratade med igår var ovanligt förstående och samarbetsvillig mot vad jag mött förr när jag ringt dit.. Så en eloge till henne! Så vill man bli bemött när man ringer dit.. Man vill inte bli dumförklarad!!

Måste komma ihåg att ringa MVC om efterkontroll också.. Kanske är dags att boka tid för det.. hmm.. mycke saker jag glömmer nu för tiden.. Skyller det på att jag är småbarnsförälder, och nybliven sådan, så det är mycket annat att tänka på! Får sätta en påminnelse på telen om det, så kan jag fixa det imorrn!

Nej, nu ska jag fixa jordgubbar o glass.. Dom sålde svenska jordgubbar till ett skapligt pris i affären förut så jag kunde inte stå emot! *mums*

Ha en fortsatt bra dag/kväll och god natt!

Måndag

Hua mig vad det är varmt! Jag klarar verkligen inte värmen särskilt bra.. Vet inte om det har med amningen o göra, för riktigt såhär jobbigt kan jag inte minnas att jag tyckte att det var förr.. Men, men.. Det är bara att stå ut, inte mycket annat man kan göra.. Men gnälla lite lite måste jag få göra! Hehe..

Idag har vi bara varit hemma.. Så skönt så det är inte sant.. Har bara varit iväg till affären och köpt en babysitter också, men det tog vi samtidigt. Så förutom att ha varit ute med Bossi så har vi bara varit hemmifrån i en timma idag. Kan behövas en hemmadag ibland. Speciellt en hemmadag som det inte kommer någon hit heller.. Alltså inte för att jag har något emot att ha gäster, men det är bra skönt att bara få vara våran lilla familj för oss själva ibland också. Det händer ju inte allt för ofta direkt.. :-)

Imorgon ska vi på första föräldragruppen. Ska bli intressant och se vad det är för nått.. Kanske kan träffa någon att umgås lite med.. Känner ju inte allt för många här i Motala, och jag har ju inget körkort så det är inte bara att dra iväg nånstans heller.. Så det skulle vara kul o kunna träffa någon att umgås lite med ibland sådär. Men vi får väl se vad det är för folk.. Kanske inte alls är någon som passar mig eller hur man ska säga.. man ska ju gärna ha lite gemensamt om man ska umgås kanske.. hehe..

Nu ska jag snart ut med Bossi tror jag. Om inte Molly vaknar för då måste nog hon ha mat så då får Anders gå ut med Bossi.. :-) Helt underbart att Anders har semster nu! Kommer kännas riktigt tomt när han jobbar första passet sen när hans semester är slut.. Men det ska jag inte tänka på nu.. Nu ska jag bara njuta av att ha honom här hemma hos oss hela dagarna!

Ha en fortsatt bra dag!

hmm

Idag är det sjukt varmt!! Orkar fan inte med nått, men det är ju inget roligt o bara sitta o glo heller..
Har varit på avslutning på valpkursen idag. Gick bra, eller vad skulle gå dåligt.. Det var ju inget speciellt som gjordes. Men efter det åkte vi till Medevi brunn där det var leonberger utställning.. Så himla härligt.. Vi ställde dock inte Bossi, tyckte hon kunde få ta det lite lugnt o bara titta lite idag.. :-)
Men vi träffade AnneLie där Bossi kommer ifrån. Hon var helnöjd med hur Bossi ser ut så om det bara ser bra ut på röntgen sen när det är dags för det så kommer det bli valpar efter våran skithund..:-D

Annars så är det som sagt sjukt varmt idag, vilket sätter sig på mitt humör.. grr...

Nu ska Molly visst ha lite mat påminner hon mig om.. hehe..

Ha det bra, o sola säkert!

RSS 2.0