ont i halsen.. =(

Fasen vad det svider i min hals.. :-( Vill inte vara krasslig.. vill vara frisk o ha ork till en massa saker ju.. =)
Men bara hoppas att det går över fort..

Just nu sitter jag o är sååå seg.. Har bara gått med Molly till dagis o sen ätit frukost hittills idag.. kommer liksom inte igång.. Men ska snart hoppa in i en dusch så kanske jag piggnar till lite.. =)
Funderar på vad jag ska hitta på i em.. känner för o göra nått kul... Kanske skogen med Bossi, eller lekparken i stan med Molly.. hmm.. Ja, det återstår att se..
Nått vill jag göra iaf.. visst är det skönt att ta det lugnt hemma ibland, men jag är nog mer sån som person att jag vill att det ska hända lite mellan varven också.. =)

Ska se till o väcka Anders sen också.. så vi kan åka o köpa hundmat.. För i morgon ska vi hämta Jalle... ÄNTLIGEN!! Det är helt sjukt hur mycke man saknar honom när han är iväg.. Min "lilla" bebis.. =)
O ja, jag skrev att jag skulle väcka Anders.. Han var så trött idag så efter frukosten så la han sig på soffan o somna.. haha.. min trötta lilla gubbe.. ;-)
Nej, nu ska jag vara snäll... :-P

Hopp in i duschen o sen ta tag i dagen!

pisshumör...

Jag vaknade på bra humör.. sen sjönk de sakta men säkert. Vet inte varför egentligen, men jag har ju mina dagar jag också..
Idag har det inte hänt allt för mycke.. kan vara riktigt skönt med såna dagar, o idag behövde jag verkligen det! Hade inte orkat med massa saker idag.
Ville egentligen ha Anders hemma ikväll o bara mysa, men han jobbar i natt så får klara mig själv. Ska väl försöka komma i säng skapligt ikväll.. Hatar att sova ensam! =(
Så finns de nån frivillig som vill komma o sova hos mig när Anders jobbar så är de bara att höra av sig... ;-)
Nej, de e nog mest att jag inte tycker om att sova utan honom..

Ser fram emot nästa helg... då ska vi förhoppningsvis ha så roligt så... =) Om allt faller på plats dvs... Men det hoppas vi på.. =)

Helgen som varit så var Anders och jag ute med Therese o så Lotta... Riktigt roligt hade vi.. eller jag iaf, jag kan ju inte svara för dom andra.. Lotta var ju nykter så hon hade nog mest roligt åt oss.. haha
Men ack så ovan man är o dricka.. O de e ju nått positivt kanske, men inte när man väl dricker.. Man tror ju att man klarar av o dricka lika mycke som förr.. men INTE! Mådde kanon ända tills jag kom hem o slappna av.. då började rummet snurra rejält.. Men, men.. så kan de gå.. :-P

Nej, nu ska jag ut o röka sen hoppas jag att jag ska kunna sova snart..

Natti natti

grejja?

Hämtade hem Molly från dagis för ett tag sen.. eller rättare sagt vid halv ett.. då hade hon varit ensam där sedan ca tjugo över nio.. Hon blev helt förtvivlad idag, men det hade gått över så fort så.. vilket jag ju egentligen vet att de gör, men man resonerar inte så logiskt när man väl står där.. Vill ju bara ta mitt lilla hjärta i famnen o gå hem eller så... Ähh.. det kommer bli bra!
i morgon ska hon vara där mellan 8-12.. o då ska jag lämna o hämta som "vanligt" alltså, jag ska inte vara med i morgon alls.. får se hur det går.. :-D

Fick berömm för Molly idag.. att hon var så duktig.. Riktigt kul att höra! Men de visste jag ju redan att hon var.. :-P

Nej, nu ska jag försöka o grejja lite här hemma.. Så trött på o se sista kartongerna osv bara stå där.. Men kan ju inte packa upp allt.. eftersom vi inte vet om de e nån ide att sätta upp nått på väggarna ännu..

Nej... jag ska fasen ta tag i nått nu..

Ha de!

inskolning

nu är inskolningen på nya dagiset i full gång.. Känns riktigt bra.. o vilken skillnad det är från mjölby kommun.. =) Molly verkar trivas bra hon också. Gick med på att vara ensam i en o en halv timma idag. Hade gått kanon!
Mitt lilla hjärta... <3
Hon är så otroligt duktig min lilla tjej.. finns ingen så underbar som hon! Självklart har hon sina sidor hon också.. Ibland håller hon på att driva mig till vansinne, men dom fina o underbara sidorna väger upp det! Inget snack om saken..  =)

Nu sover mitt lilla hjärta, Anders jobbar o jag sitter o kollar lite på idol.. Men orkar inte riktigt engagera mig känner jag..

hmm..

Jag är på skapligt dåligt humör idag, vet inte riktigt varför.. Det kom nu på eftermiddagen... Men de går väl över antar jag..

Nej, fy.. orkar inte med det här nu...


låsa bloggen helt?

Funderar på om jag ska låsa bloggen helt o hållet.. som det är idag så har jag ju en låst o en olåst.. Men som de har känts sista tiden så ser jag ingen anledning till o ha den olåst. Skriver för min egen skull inte för andras, o  känner mig just nu väldigt begränsad i vad jag kan skriva för jag vet att det finns folk som kan läsa som jag absolut inte vill ska läsa vissa saker... Samtidigt så vet jag inte.. för vissa saker skiter jag ju i om folk läser eller inte.. Hmm.. återstår att se hur jag gör..

Idag har jag o Molly varit hos mamma/mormor o hjälpt till att få igång kanalerna på tv´n o sen fått igång dator o telefon.. Känns bra att ha henne så nära så man kan hjälpa till när hon behöver det.. o jag kan be henne om hjälp när det är nått utan att det blir krångligt! Känns bra att Molly kommer växa upp med mormor så nära också.. Dom som redan har ett så speciellt band, de kommer ju bara att bli starkare av att dom kan träffas så ofta nu.. =)

Köpte förresten en ny mobil häromdagen.. en Xperia x10 mini.. är riktigt nöjd! glad att jag inte var envis med att vilja ha den med tangentbord.. känner nu att jag inte skulle trivts lika bra med det.. Den är så söt... :-P

hmm.. annars händer det inte så mycket för tillfället.. Molly börjar skolas in på nya dagiset i morgon om hon nu inte är sjuk.. har varit lite hängig idag på dan o nu ikväll var de inget som var bra o klängig så in i den.. inte riktigt sig själv med andra ord. O ändå hade hon fått sova på dan en stund, eller fått o fått.. hade inte så mycke o säga till om den saken.. O de e inte heller riktigt likt henne nu för tiden.. Ja, ja.. Det återstår o se..

Jo, lite annat har hänt... men de skriver jag om i den låsta vid ett annat tillfälle... hehe...

RSS 2.0