datorn funkar inte... :-(

Har fått virus på datorn så den funkar inte som den ska... är helkonstig.. så nu kommer det kanske dröjja innan jag skriver nått eller är inne på msn... men jag finns ju på telen om nån behagar höra av sig...

bullbak o hårfix..

Igår bakade jag bullar... Luktar så himla gott i hela huset när man gör det! Sen på kvällen kom min kära mamma o H hit för att hjälpa mig med håret.. Första steget mot att bli blond igen är taget! Gjorde slingor igår som blev lite guldiga.. Anders tycker att det är sååå fint... =) Men om ca en vecka eller så så ska jag slinga igen... sen får vi se vad som behövs göras efter det... Skönt i alla fall att första steget är taget..

Idag ska jag bara hålkakor o kärleksmums... (eller mockarutor om du så vill..) Sen ska jag nog försöka få in en liten promenad med min lilla sessa också så vi får ordentligt med frisk luft..

Ringde sjukvårdsupplysningen i morse om Molly.. Hon hostar ju så dant igen och vaknar av det.. Men vill inte ge ventolin utan att prata med nån innan.. Tycker inte om att trycka i vare sig mig själv eller Molly massa mediciner i onödan.. Men de på sjukvårdsupplysningen sa att vi kunde ge henne ventolin, men har det inte haft effekt inom två-tre dagar så ska vi söka läkare för det. Hon sa även att Molly förmodligen har tunna luftrör eftersom det kommit tillbaka såfort.. vad nu det innebär... =)

Ja, ja.. bara att hoppas på det bästa!
Nej, nu måste jag dra mig tror jag.. ska ju gå till affären med mamma o handla hem det som behövs för att baka..

Ha en bra dag!

datorn funkar igen!

Efter lite strul med datorn så är den igång igen! Så skönt så... =)
Det är konstigt att datorer alltíd ska stula.. *grr* Men nu är den som sagt igång igen o ska väl funka ett tag!

Molly är en rolig liten tjej hon... Hon har ju tagit några stadiga steg o är jätteduktig! Sen häromdagen kommer ungen o kryper!! Hon som inte varit det minsta intresserad av att ens vara på golvet så.. O visst, hon tycker väl fortfarande inte att det är jätteroligt o det går inte så fort, men hon gör det i alla fall.. Knasunge!
Men hon är jäkligt söt när hon kryper.. hon ser så liten ut...

Just nu sitter hon o "hjälper" lilla pappsen med att vika tvätt... eller hon förstör mest men ändå.. hehe.. ska snart ta bort henne därifrån tänkte jag..

Snart ska vi även gå o handla lite o sen hem o laga lunch... Man blir hungrig när man går upp tidigt o äter frukost... hehe

Sen ska vi förmodligen få lite besök av svärmor.. trevligt trevligt... Alltid lika roligt att få besök, är ju inte allt för ofta nån kommer hit....
Så det är ju roligt att nån vill det.. =)

Ikväll är det fotboll för Anders och jag ska väl söva Molly o sen glo på tv o vänta tålmodigt på kära maken som för övrigt är galen!! Han står för tillfället o viker ihop mina trosor o talar om vilka han tänder på o inte, o står o känner på dom o tittar som bara den... Vad ska man göra när man har en sexgalning till man?? ;-)


                

                                Molly målar med fingerfärg! =)

heldag med mamma

Idag har jag o Molly varit i linköping med mamma...  var riktigt mysigt.. Köpte Mollys första riktiga skor... hon tyckte att dom är lite otäcka, men hon vänjer sig nog snart.. :-)
Men det är inte klokt vad trött man blir av o gå i affärer.. tänkte att jag snart ska hoppa in i duschen o sen krypa ner i sängen o vänta på att Anders kommer hem från fotbollen.. Då ska vi se på skräckis o mysa... *lovely*
nej, jag orkar inte skriva mer nu... kanske uppdaterar nått i morgon...

Lite bilder...

Kom på att det var väldigt länge sen visade några bider för er gott folk så det kanske är dags... så, titta o njut.. ;-)
 Jag o maken... =)

 Molly inne på Lindex i Motala..

 På promenad längs med ån i Mjölby

 Far o dotter... så fint!

 vad vill du? ;-)

 finaste Bossi

 Bästa kompisarna! (o jag vet att hon har röda ögon, men hon får nästintill jämt det på kort!)

Nöjda?? :-P

onsdagskväll

O så var det kväll igen... Molly sover, Anders jobbar o jag ska alldeles straxt slänga mig i soffan o kolla på tv.. :-)
Idag har vi varit en sväng på Ikea.. köpte bland annat en matta till Mollys rum... Handlade inte överdrivet mycket, men det var trevligt att bara strosa omkring o mysa..
Inte allt för ofta man gör det... Är lätt att det bara blir massa måsten hela tiden, o då är det ju riktigt skönt att kunna slappna av lite en stund.. Molly var på bra humör nästan hela tiden.. Var bara lite gnällig i kön vid kassan, hon gillar verkligen inte köer, men vem gör det.. hehe

I morgon ska Molly o jag åka till linköping med min kära mamma o kolla runt lite.. Ska bli mysigt! Sen ska vi hem o gosa med Anders/pappa en stund innan han ska iväg till fotbollen..
sen i helgen så jobbar ju Anders största delen så då är det Molly o jag som får "slåss" Ja, min äldsta brors dotter kanske ska vara här i helgen också.. Blir spännande att se hur det går... men det ska nog gå bra! =) Hon är ju väldigt enkel att ha o göra med så det är nog ingen fara..

Nej, nu ska jag slöa lite i soffan innan jag ska sova.. är trött ikväll trots att jag sluppit springa in till Molly i natt och att jag fick sovmorgon... *tack älskling, du är bäst!!*

tidiga mornar

Jag är verkligen ingen morgonmänniska... När Molly väcker mig på morgonen, vilket hon börjat göra vid sex tiden, känner jag bara att hela kroppen skriker NEEEEJJJ! Men, men.. Man har ju inte så mycket val, speciellt inte när jag är ensam hemma med henne.. Bara att pallra sig upp o börja ta tag i dagen. Som tur var så kom mamma förbi o kollade Molly medans jag sprang ut o rasta Bossi... Skönt o slippa dra med henne ut på morgonen...
Nej, nu tycker jag att det luktar lite från Molly...hehe

Söndag förmiddag...

Har sovit riktigt kasst i natt av olika anledningar.. Är så trött på vissa människor.. ähh... inget jag behöver gå in på här o nu.. men det kändes så dumt, när Molly sover jättebra en natt (vaknade bara en gång, men somnade om jättefort igen) ja då kan inte jag sova.. Somnade när klockan var fyra i morse, innan dess hade jag inte fått en blund i mina trötta ögon.. O sen väckte Molly oss klockan sex... alltså två timmar.. kände mig fasen bakfull, trots att inte en droppe alkohol intagits... Ingen skön känsla! När klockan var ca åtta så hade vi ätit frukost osv så då sa Anders att jag kunde gå o lägga mig så tog han Molly... somnade ganska så fort o sov till tjugo över tio.. så har alltså sovit sammanlagt 4 timmar och 20 min. Inte mycket när man ska ha massa ork att ta hand om ett litet barn, men inget man kan göra åt.. Bara att kämpa sig genom dagen..

Snart ska jag börja skala potatis också.. Anders är i skogen med Bossi, pappa o Kitty så tänkte förbereda lite. Åt ju frukost väldigt tidigt så då blir man hungrig tidigt på luchen också.. :-)

Tack älskling för att du förstår mig så oerhört bra... du är verkligen den som förstår mig bäst.. Har inte vågat släppa någon riktigt så nära förr som du är nu... Du är ett sånt oerhört stöd för mig, du får mig att skratta när allt känns tungt o jobbigt! Du påminner mig om det som är bra, och du ger mig goda råd.. Älskar dig så oerhört mycket att det nästan gör ont.. Är så lyckligt lottad som har dig vid min sida. Vi för alltid, eller hur??!!

Idag ska vi försöka komma iväg till city gross... har lite som måste handlas och det är fasen mycket billigare där! O det är väl det enda som vi har inplanerat idag... hade bjudit hit ett par kompisar på fika, men fick avboka det... är alldeles för slut idag.. hade inte orkat vara social på det sättet känner jag...

Ähh... nu ska jag inte sitta här mer... Skickar en tanke till några människor som har en väldigt jobbig dag i dag.! Älskar er!

skandal!!

Hur kunde det bli såhär??? Hon var ju så nära så nära!!! Räkna om eller nått... inte kan vi skicka det där till ryssland??
Ähh... glömmer det nu, o ser fram emot en fortsatt trevlig kväll med maken... ;-) (älskar dig)

underbar man

Har jag en underbar man eller har jag!!??!??! Ja, det har jag verkligen! Älskar dig min prins!

(var bara tvungen att skriva det! )

ändring av rutiner

Håller på o ändra lite rutiner för Molly som bland annat innebär att hon bara ska sova en gång på dan o att hon ska försöka hållas vaken lite längre på kvällarna.. Vill se om det hjälper hennes nattsömn nått.. :-)
Det har gått ganska så bra idag, men nu är hon riktigt trött.. Men jag har gett mig fasen på att jag ska lyckas hålla henne vaken till åtta i alla fall. O det ska jag nog lyckas med.. nu sitter hon här bredvid mig o leker lite.. sötnöten!

Idag har vi varit hos mamma o gosat... Så mysigt att vara hemma hos mamma ibland... =)

*suck* nej, jag känner faktiskt inte för att skriva mer nu..

Caroline af Ugglas

Är sååå glad att hon gick vidare! Älskar verkligen den låten... Ja, jag gör det.. så det så!
Gillar hennes röst o texten o allt... =)
Idag ska vi till min bror med familj o umgås lite, även pappa o min äldsta bror med dotter kommer dit... trevligt trevligt.. =)
Skulle ju följt med Anders på fotboll idag också, men får se hur det blir.. är ju inte direkt mysigt väder ute.. :-(
Nej, nu ska jag se om lillstumpan vill sova lite igen..

Lördag igen!

Har varit hos bror med familj idag på förmiddagen o fikat o umgåtts lite.. trevligt, trevligt.. men sen kände jag att det var bäst att gå så inte Molly sover för sent. Det blir så dumt till natten då..

I natt sov hon skapligt större delen av natten men från tidig tidig morgon har hon knölat, och klockan kvart över sex tyckte hon att det var dags att vakna för dagen.. *gäsp* Men jag passade faktiskt på att sova på förmiddagen när hon sov.. Fick i alla fall en halvtimma-timma till.. Så nu ska jag väl orka med resten av dagen.. =)

Anders jobbar, så jag är helt ensam hemma, ja förutom Molly o Bossi då.. Får se om jag går över till bror o tittar på melodifestivslen.. beror lite på hur Molly är resten av eftermiddagen..

Nej, nu har Molly vaknat så nu ska vi leka lite på hennes rum!

Ha det!

torsdagen har kommit till sist slut..

Har gått halva dagen o funderat på vad det egentligen är för dag idag... hmm... ville inte fråga Anders heller för tå skulle han väl tycka att jag är dum på rikigt, men till sist kom jag i alla fall fram till att det är torsdag idag. Så det kan va ibland! =)

Annars så har det inte hänt allt för mycket idag.. Har fortfarande lite mensvärk, men det är bättre i alla fall.. Skönt det..

Nej, inget roligt att sitta här nu... så nu ska jag slänga mig i soffan o kolla på tv... kanske ska poppa lite popcorn o tycka lite synd om mig själv nu när Anders jobbar natt igen... =)

Aj!

Jag har sån jäkla mensvärk så det är inte klokt!! Trodde verkligen inte att jag skulle få mens så fort igen.. Men, men.. jag hoppas bara att den inte håller på så länge denna gången!
Jag undrar verkligen om det är fler tänder på G på Molly.. hon får ju lite svårt med sömnen då..
Fick sova liiiite längre idag.. ända till tjugo i sju.. *gäsp* o så sov hon ju inte allt för mycket i natt heller... Hon vaknade vid straxt efter tio tror jag att det var, o sen fick jag inte henne att somna om förrän klockan var mellan halv två o kvart i två.. så jag känner mig lite mör i kroppen just nu.. som tur är så kommer Anders hem ganska så snart o då har han sagt att han tar hand om tvättsugan o sen ska jag få sova en stund... *tack älskling* Men det blir väl som vanligt när jag ska få sova.. jag sover 10 min, o sen ligger jag o pratar med Anders o kollar när han o Molly leker.. dom är så söta tillsammans! Finns det nått bättre och mer underbart att se än när ens man leker med vårt barn?? Helt sagolikt är det... blir helt varm inombords!
Det första vi ska göra när Anders kommit hem är dock att äta frukost.. Glömde köpa bröd igår, så det köper Anders på vägen hem.. =)

Ahhh... Molly är i sin gåstol o så åker hon fram till bokhyllan o drar ut massa filmer som hon sedan åker omkring o biter på.. knasunge!  Bäst att plocka in filmerna igen!

Pissdåligt humör!

Vet inte varför.. Men jag är verkligen på pissdåligt humör.. Känner för att be nästintill allt o alla att dra åt helvete rent ut sagt... Kanske kan bero på att jag sovit lite dåligt och ätit lite dåligt idag... plus att jag tror att jag håller på att få mens igen. Vad nu det ska vara bra för.. hehe Men det är väl kanske skönt att det funkar som det ska.. eller någorlunda som det ska i alla fall. =)

Har börjat ha lite funderingar om lite allt möjligt också.. Inget jag vill skriva riktigt här, men hoppas på att jag kommer fram till några bra slutsatser till sist.

Vad ska man mer skriva om då..
Molly somnade som en stok i kväll. Vid sju... så hon kommer väl vakna lika tidigt i morgon bitti. O eftersom Anders jobbar så är det ju bara för mig att pallra mig upp.. *skit också*
Så det blir väl att försöka komma i säng skapligt, o inte ligga o läsa halva natten heller som jag gjorde i natt när jag inte kunde sova..=(

Nej, som sagt... nu ska jag inte sitta här o gagga mer...

tidig morgon!

Idag blev jag väckt av Molly vid tjugo över sex... min första tanke var NEJ!!!!! men det fanns inget jag kunde göra.. När jag kom in i hennes rum stod hon där i sängen o viftade med händerna.. O ville inte somna om.. =(
Så hon fick ligga bredvid mig i sängen en liten stund o gosa innan vi gick upp o fixade frukost.. Usch.. klockan är bara åtta o vi är redan klara för dagen, förutom att jag går i myskläder fortfarande. hehe.. Molly som annars i vanliga fall inte brukar vakna förrän vid halv åtta - åtta.. Vet inte vad det varit med lillans sömn sista tiden, men det går väl lite upp o ner med sånt..

Idag har vi ingenting speciellt inplanerat. Ska väl försöka få ordentligt med luft, så en promenad blir det i alla fall. Sen kanske jag borde kolla om det finns någon tvätt tid.. missade ju den vi hade i söndags o Molly börjar få dåligt med kläder.. =)

Nej, nu kanske jag ska ta tag i disken.. orkade inte det igår kväll.. Vilket är väldigt synd nu.. inget roligt att göra sånt på morgonen. Men det är ett nödvändigt ont...

Ha en bra dag!

måndagkväll

Jaha, o så började måndagen lida mot sitt slut oxå... Det är verkligen konstigt vad vissa dagar går fort!!
Idag var jag o Molly på bebissång för första gången.. Det var riktigt roligt.. Även om Molly var lite bångstyrig emellanåt.. Men det var nog lite mycket att ta in.. Det var ju ändå 19 barn där.. inte illa.. =)
Molly var i alla fall helt slut efteråt så hon somnade ganska så fort efter att vi gick därifrån o sen sov hon i nästan 2,5 timme.. gick flera gånger o kollade så hon var okej, men hon sov så gott så. Lilla skruttungen..
När hon vaknat gav jag henne lite lunch o sen gick vi till Nicke o Alexandra.. Hon hade en kompis där med sina två små killar.. Trevligt trevligt... vi fikade lite o busade med barnen o sen var det snart dags att gå hemåt för att fixa lite innan det var dags att ge Molly kvällsmat. Hon var så sjukt trött.. Men jag lyckades hålla henne vaken ända tills klockan var sju.. o då är det helt okej att hon somnar.
Så nu hoppas jag vekligen att hon sover hela natten... Är själv så oerhört trött så jag ska försöka komma i säng skapligt i kväll så jag får sova ordentligt..

Ja, i morgon ska den där killen/mannen komma o köpa skorna.. får se om han hör av sig.. Har kollat upp med mamma så hon kan vara här om Anders inte hinner hem innan han ska komma... *usch* Är nervös för att han ska vara nån skum typ.. hoppas bara att han köper dom där jäkla skorna så att jag kan ta bort annonsen på blocket o hoppas på att allt ger sig...

Nej, nu lockar soffan väldigt mycket!

Ilsken Molly o konstiga samtal...

Dom som känner mig vet att jag hatar att prata i telefon med folk jag inte känner.. tycker knappt om att prata med dom jag känner ens.. om det inte är nån i min närmaste närhet. Iaf... Jag köpte ju ett par platåstövlar på tradera innan Anders 30-års fest men dom passa inte tyvärr så jag satte nu ut en annons på blocket för att sälja dom vidare. Satte ut mitt nummer för jag tänkte att det kanske är fler som är intresserade om dom slipper sitta o skriva mail o vänta på svar osv... vilken tabbe det var..
Det ringde en kille(!) nästan direkt och var intresserad av dom.. Visst.. tänkte jag, jag struntar i vem det är som köper dom så jag sa att om han ville ha dom så fick han köpa dom eftersom han var först. Det enda kruxet var att han inte kunde hämta dom förrän på tisdag, men det spelar inte mig nån roll. Han bodde i Göteborgstrakten och skulle åka förbi här på tisdag så då skulle han som sagt komma o köpa dom. Fine så långt... sen frågade han om jag inte hade fler skor jag ville sälja, men sa att jag skulle kolla o sen höra av mig till honom. Fick ett nummer till honom, eftersom han ringt på privat nummer. Kollade garderoben och hittade en hel del skor i olika modeller o skick som jag kände att jag inte var tvungen att ha kvar, så jag skicka iväg ett sms till killen o frågade om han hade en mailadress så jag kunde maila lite bilder på skor om han var intresserad. Fick inte nått svar på det. Så kanske fick jag eller skrev jag upp fel nummer. Iaf, Kollade Eniro också om nummret jag hade var regestrerat, men det var det ju såklart inte.. Sen på kvällen vid halv tio tror jag det var så ringde min mobil på privat nummer, och det ringder aldrig på privat nummer annars så jag tänkte att det kanske är han igen då, men när jag svarar så är det en sliskig röst som bara säger hej petra vad gör du? Jag fick panik o slängde på luren. Hatar sånt! Men sen vart det tyst så tänkte inte så mycket mer på det förrän i natt då det vid 02:23 ringer på privat nummer, jag får panik o kastar telen till Anders som svarar och då lägger personen i andra änden på. 
Idag fick jag även ett sms från ett nummer som jag inte känner igen som personen till sist sa att han skickat fel, hmm... känner att det varit lite mycket konstigheter nu. 
Så nu har jag sagt att händer det nått liknande en gång till så skaffar jag nytt nummer, och sen lägger jag aldrig mer ut  mitt nummer om jag ska sälja nått på nätet igen!

Nej, nu är Molly ilsken... tror hon bajsat klart så ska ta hand om henne...

Söndag!

Igår var Anders o jag på bio.. Män som hatar kvinnor såg vi.. Den var ingen kanonfilm enligt min mening, men sevärd..
Det var i alla fall mysigt att göra något bara han o jag så det spelade inte så stor roll vad det var för film vi såg... =)
På dan igår var vi i Valla.. Anders syster var också med... Så mysigt så! Tog en del bilder, men orkar fasen inte lägga in dom nu...

Mamma o H satt här hemma hos Molly när vi var på bio o det hade gått så bra så. Skönt det, men däremot har Molly sovit pissdåligt i natt... Vaknade vid ett och somnade inte om förrän klockan var kvart över tre.. O då hade vi provat allt.. Bytt blöja, gett välling, gått omkring o vyssat o till sist tog vi till vagnen. Vet ju att det brukar kunna gå att söva henne i den, men jag vill ju helst inte att hon ska vänja sig vid det så det är absolut sista utvägen... Men sen sov hon i alla fall till sju... Vi låg kvar i sängen ett tag o sen gick Anders ut med Bossi o jag o Molly låg o myste i sängen o när Anders kom in så tog han hand om Molly o gav henne frukost osv o jag fick sova en stund till.. (tack älskling!)

Nej, nu ska jag klä på mig.. går omkring i myskläder/sovkläder fortfarande... hehe

RSS 2.0