massa konstiga tankar..

Fan va jag hatar när Anders jobbar natt.. Har svårt o komma till ro för o somna o får en himla massa konstiga tankar om allt o inget.. Jobbigt som bara den... Förstår egentligen inte varför, men det blir så iaf..
Blir galen på mig själv.. Varför kan jag inte bara va nångång.. varför ska massa tankar få sabba mina lugna sköna kvällar... ja, de e inte lätt..

Skit samma just nu...

I morgon ska vi till tandläkaren med Molly för första gången någonsin... pirrigt värre... =)

Ähh... orkar inte skriva mer.. så natti natti

frukost på sängen

Idag fick jag ligga kvar i sängen när Anders gick upp för o göra Molly klar för dagis.. sen fick jag frukost på sängen när han kom hem.. mysigt.. =)

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. Eller jo, vi måste åka o storhandla, men mer än så vet jag inte.. Är ju inget mysigt väder direkt så...

Den här veckan blir nog mitt pass klart också så att jag kan skriva in mig på körskola.. =)
Det ska bli både spännande, roligt och lite otäckt.. som dom som känner mig vet så tycker jag att de e lite otäckt det här med att köra bil, men det känns som om de har släppt lite så det ska nog gå bra..

Nej, nu ska jag mysa ner mig i sängen en liten stund till innan de e dags att ta tag i dagen..

Ha en bra dag!

kväller..

fasen va fort den här dagen har gått!
Men det gör inget...

Molly är hos sin faster och vi har inte hört nått än, så då antar jag att de går bra.. Hon skulle höra av sig när skruttan somnat.. =)

Själv sitter jag med en cider och tittar runt lite på nätet och samtidigt kollar på tv... man är väl kvinna liksom.. ;-)

Nej, jag hade visst inte så mycke lust till att blogga som jag trodde... återkommer en annan gång..

snart helg.

Nu är de bara en dag kvar innan de e helg.. som om ni inte visste det.. ;-)
Iaf ska det bli väääldigt skönt! Inga tider att passa o kunna mysa massor.. Anders är ju ledig i helgen med så det är ju underbart! =)
I morgon ska vi dessutom vara barnlediga.. Molly ska sova hos sin faster.. jobbigt men samtidigt mysigt..
Ja, ni fattar säkert..

Blir förmodligen att hyra en film o ta det lugnt hemma bara.. inte helt fel det... Visst skulle de vara mysigt att gå ut o äta eller så, men det är såå skönt o bara vara hemma o bara vara också. Det är inte ofta det går..
O bara det att lägga sig för natten o veta att man inte kommer bli väckt av ett litet troll som klättrar på en... hehe.. inte heller ofta man får det.. så det är lite skönt ibland.. Alla som har barn borde få möjlighet till det ibland.. Det gör ju att man får ny energi o kraft som man kan lägga på barnet/barnen sen.. alla blir glada o nöjda alltså.. =)


skulle skriva om nått speciellt men jag har fasen glömt bort vad så det får vara för ikväll..

natti natti

så trött....

på att ha huvudvärk.. inget jag gör hjälper ju.. inte panodil, inte panocod... eller jo... panocod hjälper en liten liten stund men sen är huvudvärken tillbaka igen.. jobbigt som bara den!
Ähh. nu ska vi inte prata om det.. ligger just nu i soffan o slöar, Molly sover o Anders är på fotboll, sen ska han jobba så han kommer väl hem framåt fyra i morgon eftermiddag.. *suck* Men, men.. snart kommer Nicke med familj o sällskapar mig lite iaf.. bakade ju bullar igår, och idag har jag gjort äpplekaka och elaka gubbar så lite fika blir det medan de är här.. =)

Älskar när folk kommer hit.. speciellt när dom stannar lite längre än typ en kvart.. haha
Även om de e riktigt skönt ibland o vara ensam så blir dagen så himla lång om jag o _Molly ska gå helt själva en hel dag.. Mmmm... så är det....

Nej, nu ska voffsingarna få komma ut innan vi får besök..

Vilken ska man välja?

Har legat o kollat runt lite på körskolor både i motala och i linköping... Men hur fasen ska man kunna välja?
Jag skulle ju tagit en intensivkurs på en körskola i mjölby, men nu har jag hört en del negativt om det stället o då kände jag att det kanske är bättre o välja något annat ställe.. vill ju fortfarande ta en intensivkurs men på vilken körskola liksom...
Inte det lättaste valet.. men, men.. ska prata lite med Anders om det i morgon o se vad han tycker..

Var ju o firade min äldsta brors dotter idag... kul var det... men det blev nog lite för mycket av det goda för min lilla tös... hon var riktigt svår att få o sova ikväll... hade jättesvårt o koppla av o somna ordentligt.. hon höll på o somna o vakna o somna o vakna hur länge som helst.. Men till sist somnade hon iaf...
O nu ska jag snart också sova.. är lite trött, men har svårt o varva ner jag också..

I morgon blir det att cykla till dagis med molly... *pust* Det är både skönt o jobbigt..
Jobbigt för att det är på morgonen o vägen dit känns som om de e uppförsbacke typ hela vägen... o skönt är det ju att få lite gratis motion o frisk luft sådär på morgonen...

Ja, ja.. nog tjatat om det.. sova var det ju jag skulle göra...

Natti natti

Lånehund och annat...

Vi har just nu Jalle här.. Det är hur mysigt som helst! O Bossi älskar att ha sällskap.. Känns kanon allting.. Så himla roligt att vi fick låna honom... då känns de som tiden går lite fortare tills vi har en till.. :-)
Läntar som bara den! =)
Annars händer det inte så mycket just nu.. Molly går på dagis som vanligt.. Det går bättre o bättre. Visst, hon blir ledsen när vi lämnar henne, men det går över fort o sen är hon som hon är här hemma.. alltså glad o förbannad omvartannat.. hehe

Idag ska vi in till Linköping o fira min brors dotter som blir hela sju år idag.. Inte klokt vad tiden går fort. Tycker att hon var en liten bebis nyss liksom.. haha..

Ja, ja.. det var nog allt för denna gång.. ska försöka föra över lite bilder till datorn snart så att jag kan visa er lite roligheter.. =)

sjuker..

o så har man då blivit sjuk till sist... Har feber och är genomförkyld.. Orkar ingenting så min underbara man tog med sig lillan på fotbollsträningen idag så jag kunde få vila lite, vilket jag är väldigt tacksam för!
Blev ingen bio igår heller... vi käkade middag på balkan... skulle gå till ett annat ställe, men det var stängt igår kväll o typ allt annat så vi hamnade som sagt på balkan.. Var mysigt o va ute o käka bara vi två.. =)
Men iaf, vi struntade i bio då det inte gick nån film igår som vi verkligen ville se o då kändes det som det kunde kvitta.. Vi hyrde två filmer istället.. båda filmerna var bra så jag var riktigt nöjd... =)

Nej, nu ska jag pallra mig upp ur soffan o sen ska jag gå ut o röka o sen ska jag slänga mig i soffan igen o bara vänta på att Anders o fisan kommer hem igen..


länge sen men har inte haft lust..

länge sen jag skrev nått nu, men jag har som sagt inte haft någon lust att skriva över huvud taget.. Vet egentligen inte varför, men har bara inte kännt mig manad att sätta mig ner o skriva..
ingen ork, ingen lust och ingen inspiration... Ja, ja.. så kan det väl vara ibland..
Har en jäkla massa tankar som snurrar i mitt huvud just nu, men dom vill inte komma fram ordentligt så jag får ut dom i ord, ännu mindre då i skrift... jobbigt som satan.. Vet inte riktigt hur jag ska få ut det... O tro nu inte att det är något jätte allvarligt, för det är det absolut inte!
Men det är lite småtankar om allt möjligt sådär..


I morgon kväll o natt ska Anders och jag vara barnlediga... Molly ska sova hos sin farmor.. Så Anders och jag ska ut o äta o sen gå på bio.. Vi har inte bestämt vilken än, men det är inte så viktigt.. det är mer grejen som är mysig.. vi gör ju inte sånt allt för ofta.. inte för att jag klagar, älskar o vara hemma med Anders o Molly, men ibland är det skönt att få vara bara jag o Anders som ett par, inte bara som föräldrar... Ja, ni med barn kanske fattar... ja, ni andra också kanske.. vad vet jag...
Iaf ska det bli mysigt..
Visst, lite jobbigt är det att lämna ifrån sig min lilla skruttunge, men vet ju att det brukar gå bra så det ska det nog göra i morgon också..

Annars då.. livet lunkar på som vanligt..
Inget stort har hänt..
Vi trivs fortfarande i huset... underbart är det..
Synd bara att inte fler kommer o hälsar på, men det är så det kan vara... iaf, min yngsta bror med familj har jag träffat lite mer sen vi flyttade hit... dom kommer o umgås en liten stund nu o då.. Trevligt som bara den!
Kul för barnen också att de får lära känna o växa upp med sina kusiner.

nej, om man skulle ta o försöka sova.. Ja, om ni inte förstått det så jobbar Anders i natt, annars så sitter jag inte vid datorn o flummar såhär dags.. hehe

natti natti

RSS 2.0